Jobb, måndag.

Jag är galet trött, opepp och allmänt nere idag.
Jag hann inte duscha i morse och när jag gick till bussen regnade det så mina kläder luktar nu fuktigt och äckligt.
Jag längtar tills den här jobbdagen är slut och jag får åka hem och duscha, byta om till mjukiskläder och lägga mig i sängen med datorn och glo på någon halvkass komedi.

Igår fick jag och Johanna för oss att vi skulle bygga ett pussel på 1000-bitar.
Efter ca 20 minuter insåg vi att vi aldrig skulle klara av det och skyllde på att det säkert fattades bitar, så vi gav upp.

Nu låter det som att posten kommit. Jag hoppas på det så jag kan börja packa upp och åka hem så fort som möjligt.

....det var posten! Och idag är det endast en pall och ett paket att packa upp. Skönt!

Fredag

Inatt har jag sovit utomhus, det var en aning kallt. Men inomhus var det alldeles för varmt.
Kom till jobbet någon minut över sju (som vanligt), vad är det med mig och alltid komma några minuter sent?

Nu sitter jag och försöker fördriva lite tid. Jag har packat upp allt och klockan är inte ens tio. Jag kan ju inte gå hem redan, då hade jag lika gärna kunnat stannat hemma och sovit idag. Tre timmars betald tid är inte bättre än att sova.

Ikväll är den så kallade "Hestfesten".  Egentligen en helt vanlig fest, som alltid.. i Boulognern. Men det är ju roligare att ha ett namn på det och i tider som dessa när alla tycker att "Snel hest gå på fest, äta kaka dricka lesk" är jätteroligt så blev det hesfest. MEDTAG EGEN HÄST!
Vädret är inte på vår sida, det lockar inte överdrivet mycket att sitta utomhus hela kvällen. Varför måste det vara jättebra väder när jag jobbar och när jag för en gångs skull tänker vara utomhus, då blir det kallt?

Krogen låter mer lockande än mygg och kyla.
Visserligen är det ett dyrare alternativ, men jag fick ju min lön idag! Tjoho!

Torsdag

Gårdagen spenderades i Kvarnparken med trevligt folk.
Det kom även förbi en kille som kunde koppla allt till att han tjänstgjort i Irak eller vad det nu var. Vi nämnde något om den tredje Twilightfilmen och han säger: "Hm... jag vet inte så mycket om den... när den hade premiär så var ju jag i Irak och då..."

Innan det så lagade jag och Linn mat hemma hos mig. Vi satte oss ute på altanen, tog med oss datorn och spelade lite Mozart och drack ett glas rött vin för att få känna oss lite extra sofistikerade. Det fungerade inte särskilt bra, men maten var god!

När vi var på stan så märkte vi att medelåldern på onsdagskvällarna sjunker ganska drastiskt. Hundratals 11/12-åringar klär upp sig, åker ner på sommarkväll, hänger utanför McDonalds i hopp om att träffa nya människor. Det roliga är att de står där i sina små gäng och vågar inte prata med de andra som står runt omkring, även fast det var anledningen till att de åkte dit.

Jag och några till gick till McDonalds för att gå på toa. När jag står med Linn och väntar på de andra så börjar två killar slåss, de blir avbrutna och den ena killen skriker åt den andra: Kom igen då! Vi tar det utanför, man mot man!
Jag kan uppskatta deras ålder till kanske 13... 14 max! Man mot man, jo jo. Det är bra att de känner sig vuxna i alla fall.

Nej, nu ska jag jobba vidare.
Idag är en bra dag, trots att jag är djävulskt trött och måste städa huset när jag kommer hem.
Imorgon: Lön och sista jobbdagen innan två dagars ledighet.

Jobb

Klockan är inte ens 10.00 och jag har packat upp allt. Vanligtvis kommer posten runt tiotiden och då kan jag börja packa upp. Idag kom den strax efter åtta så när det var dags för frukost en timme senare var jag nästan klar eftersom det kom så lite grejer idag.

Nu sitter jag och funderar på var Jocke tagit vägen, vi skulle tydligen lägga upp lite nyupplägg.
Om jag kommer härifrån i någorlunda tid idag tänker jag nog dra med mig någon och åka och bada, jag måste ju hinna med det åtminstone en gång den här sommaren.

Lite helg och sömn vore inte fel nu.

Det är mycket ensamt här ikväll.



Jag vill att du ska veta, att jag inte vill leva mitt liv utan dig.
Jag vet att det aldrig blir vi igen, men jag tänker inte förlora dig helt.


Onsdag

Fortfarande segt på bloggfronten men jag ser allt att jag har några trogna läsare som kikar in då och då.

Allt börjar ordna upp sig nu, det är fortfarande inte hundra procent bra men nu kan jag glädjas åt saker och inte bara vara totaldeppig hela tiden. Så det går framåt. Jag börjar även trivas någorlunda okej på jobbet. Jag trivdes visserligen innan men jag hatade själva jobbet, nu när jag kommit in i det ordentligt och det går snabbare så är det inte helt outhärdligt. De senaste dagarna har jag börjat jobba kl 7 och gått hem runt 12, så jag hinner göra annat än att jobba om dagarna. En dag fick jag även betalt till 16 trots att jag gick hem 12, inte illa pinkat!

Idag har jag lekt med Emma och Johanna. Vi var och åt på Amigo och sedan lånade vi mammas bil och åkte ut till Vårvik där jag och Emma tänkt bada. Vi kom dit, gick i så vi hade vatten till knäna och där tog det stopp. Det var så kallt så det gjorde ont i fötterna. Det blev alltså inget bad.

Senare tog vi bussen in till stan där vi satte oss i Kvarnparken med trevliga människor.

Nu är jag hemma i min säng och borde sova. Idag har jag lyckats somna så fort jag suttit still, direkt när jag kom hem från jobbet slocknade jag (precis som alla andra dagar).

Jag har hunnit med en hel del som jag inte skrivit om här insåg jag nyss.
Studentbal, studenten, Gotland, midsommar i Örebro, impulsresa till Eskilstuna och massa annat. Trots att det hänt en del dåliga saker så har jag haft en bra sommar hittills, jag och Linn skakade hand på i våras om att vi skulle ta vara på den svenska sommaren 2010 och det kan jag säga att jag tycker att jag gjort hittills. Jag tänker fortsätta i samma spår!

Två dagar kvar innan helg och sovmorgon. Jag ska hålla ut. 
Nu ska jag somna till låtarna från Mamma Mia.



God natt

Hade du givit mig minsta antydan på att det var någon idé att kämpa så hade jag gjort det.
Kämpat mer än vad du någonsin tror jag skulle orka.
Men det gör du inte, så jag börjar bli redo att lägga ned helt.
Det är bara svårt..

Nu måste jag sova, god natt.

Det var det.

Hua, var ska jag börja?

Jag vet inte om jag orkar skriva om något alls... varför skriver jag ens ett inlägg nu?
Dagarna går, det blir bättre. Idag är en helt okej dag. Tanken om att det ska lösa sig och att vi kanske kan försöka en gång till börjar försvinna, vilket är jobbigt men bra. Jag börjar inse vad det är som hänt, vilket också är bra. Det är väl då man kan börja bearbeta det på riktigt? Eller vad var det vår psykologilärare lärde oss?

Jag vet att det är rätt. Vi hade det inte bra, men ändå var vi ju helt galna i varandra.
Det räcker inte alla gånger. Jag kommer alltid vara helt galen i dig. Trots alla bråk, trots allt dåligt jag gjort/sagt så vill jag att du ska veta att jag hela tiden varit så innerligt, galet, jävla kär i dig. 

Du är bra.

Jag har börjat packa upp mina saker, det tog sin lilla tid men nu börjar jag bli klar och saker och ting ligger på sin plats. Nu ska jag vänja mig med att bo hemma igen. Vänja mig vid att inte ha dig. Vänja mig vid att sova själv.

Det kommer bli bra till slut, det vet jag.
Tiden innan dess får gärna gå lite fortare.

RSS 2.0