Joshua Radin

Jag sitter och lyssnar på Joshuas låtar nu, finns det någon som gör mysigare låtare än vad han gör? Jag tror inte det.

Imorgon bär det förmodligen av mot Uppsala och hem igen runt ett. På fredag morgon åker jag till Göteborg för att hälsa på min syster och se hennes föreställning. Jag kommer hem igen på söndag eftermiddag/kväll.

Idag var vi på Länsmuseet med klassen och kollade på målningar och lyssnade på en tant som pratade om romantiken. När hon pratat klart rusade jag, Ida, Cissi och Johanna till cirkushörnan där vi skulle ta nya fina bilder som liknade de vi tog förra året.

Nu ska jag packa lite så jag har det färdigt tills jag ska till Göteborg det kan bli lite ont om tid för det om jag drar till Uppsala direkt efter skolan imorgon. Vi får se hur jag gör, jag kanske blir kvar i Gävle med Julia och en gammal potatissallad för att liva upp gammla minnen ;) Men i så fall behöver vi ju även: Barbie hits, alkohol och en kamera. Sedan är kvällen gjord!

Söndag

Idag var jag som sagt och hämtade min cykel i stan och cyklade sedan till Fliskär och grillade korv med Frallan, Ida, Johanna och Cissi. Senare kom Anton, Isabelle och Jonna dit. Frallan köpte sig en vinbox som hon gick omkring och försökte bjuda bort hela tiden. Jag tyckte att det började bli lite väl kallt vid det laget så jag drog mig hemåt, det blåste så förbaskat mycket! Men så fort jag kom bort från vattnet så blev det genast varmare.

När jag kom hem så gick jag en sväng med odjuret som vägrar lära sig att gå bra i koppel. Men jag tycker om henne ändå! Sedan däckade jag i soffan framför en rad tv-program som t.ex Wipeout. Farmor ringde nyss och tyckte att jag skulle mejla hud och på så sätt kanske få en tid där snabbare. Så jag fick en mejladress och slängde nyss iväg ett mejl där jag beklagade mig om mina utslag, nu hoppas jag på ett snabbt svar och medicin NU NU NU!

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och borde ta och plugga manus men innan dess ska jag nog gå ner och tömma kylskåpet lite. Hua, jag drog i mig nästan ett helt korvpaket + korvbröd i Fliskär och när jag kom hem åt jag kött och klyftpotatis och så lite glass på det, nu är jag hungrig igen? Men går ändå inte upp i vikt?! Vad är det för fel på min förbränning? Sluta förbränna maten så bra, ge mig lite fett på kroppen istället! Jag ska ner och jobba på det nu och dra i mig massvis med fett ;)

Fliskär

Bilden är tagen i Fliskär igår, det är sjukt mysigt där på kvällarna!

Jag, Ida och Johanna hamnade i Fliskär igår kväll i brist på annat att göra och det är mysigt att sitta där. När vi kom dit var det ett gäng där med tre hundar. Vi satte oss en bit bort vid en grillplats och fick genast sällskap av hundarna som vi senare fick veta hette Gibson, Hera och.. eh, Lilo? Jag kommer inte ihåg vad den sista hette. Det var någon som nyligen grillat där så det glödde fortfarande, vi slängde på några pinnar och fick igång elden igen. Satt där ett bra tag och pratade strunt och lekte med hundarna. Jag smsade Julia och bad henne komma dit och hon drog med sig Emma och Linn. Vid nio eller något kom de dit tror jag om jag minns rätt. När jag och Ida stod och lekte apport med hundarna så kom det en brud fram till oss och började prata. Det var tydligen hennes syster som ägde hundarna. Hon följde med oss tillbaka till elden och satt där och pratade länge och väl. Hon drog en historia som började med att någon lånat hennes busskort, och sedan var det något om någon som hade ovanligt mycket herpes, en säng, ett par byxor och en toalett. Ingen av oss hängde med i den historien trots att hon drog den tre gånger. Vi fick även veta att hon hette Jessica, var 32 år och hade en son som hette Rasmus på sju år och att hon svarar med "Horhuset sura fittan AB" när hon svarar i telefonen.

Vi fick en filt av henne som hon inte ville ha som vi eldade upp. Vi hade lite brist på saker att elda så den fick duga.

Nu ska jag snart ta bussen till stan för att hämta min cykel och cykla hem den, usch jag har ingen lust alls att cykla hem från stan. Jag vill inte, vill inte, vill inte, ORKAR INTE! Men jag vill ha hem den. Urk.

Nu ska jag ta mig en dusch, adjö!

Boulognern

Tillbringade kvällen igår i Doulognern. Jag och Ida cyklade till stan och mötte upp Linn x 2, Lovisa och Johanna. Vi åt på McDonalds och begav oss sedan till Boulognern där vi hittade ett gäng människor som vi slog ihop oss med. Senare kom "coolgang" och gjorde oss sällskap ;) Jag och Ida hittade även en Isabelle, en Chris och en Madde och drog med dem till oss. Kvällen blev hur bra som helst men vid elva ungefär så bröt Natascha armen och fick åka till akuten. Fråga mig inte hur hon lyckades med det för jag var inte där då. Vi förflyttade oss en bit men vid tolv så bestämde jag och Johanna oss för att åka hem. Men innan vi tog bussen hem så följde vi Erika hem och träffade Christoffer och Freddan på vägen. Trevligt!

Nu ska jag snart ta med mig bushunden och åka till stan för att mysa i Kvarnparken med folk. Det är hur varmt som helst ute, det uppskattas verkligen.



 


Nu närmar det sig

Ja, nu har vi snart premiär. Det är inte ens tre veckor kvar nu, åh.. jag börjar få lite panik eftersom att jag verkligen inte kan mina repliker. Men men, det löser sig. Eller? Ja jag får allt ta att plugga text helt enkelt, jag måste kunna hela första akten till imorgon. Det klarar jag nog, förhoppningsvis. Det är bra att jag tror så starkt på mig själv ;)

Idag hade vi först historia och sedan var det teaterlektion. Vi repade inget idag utan målade klart hyllorna, baren och jag och Ida var och hämtade våra affischer och flyers. Det fattas fortfarande grejer till scenografin och det känns som att allt vi tänkt ha med skiter sig för att det inte riktigt finns tid kvar att fixa det. Jag och Cissi blir nu utan headset också, vi kommer få skrika halsen av oss. Vi får se hur det går!

Efter teatern så hade vi fitness. Massage stod på schemat men innan dess pratade Kicki om muskler alldeles för länge. Jag kunde verkligen inte sitta still! Vi slutade halv fem och då åkte jag hem. Mer än så har jag väl inte gjort idag.

Ikväll ska jag kolla på film med Johanna, Cissi, Linn och Ida. Sedan måste jag verkligen plugga text. MÅSTE.
Det finns en hel del annat jag också måste göra. Historian och hemtentan. Uh.. jag ska.. sen!

Kom igen nu Becca, dags att inse!

Just nu sitter jag och läser om Frankensteins monster, ska snart sova hade jag tänkt. Men först ska jag läsa klart detta och sedan någonting som Edgar Allan Poe skrivit, det låter intressant va? Nej precis.. det är det inte heller!

Nu ska jag även ta och banka in i min sega skalle att det inte är någon idé. Några riktigt hårda slag så kan det går in?
Vi får se!

God natt! (Så småningom i alla fall, innan dess: Plugg, dusch, lite smsande och datorsittande. Sedan: God natt!)

Söndag (Vilka intressanta rubriker jag har nu för tiden)

När saker i mitt liv börjat ordna upp sig och faktiskt bli bra igen så skaffar jag mig genast nya problem. Denna gången inte orsakade av mig själv, det är ju alltid ett steg i rätt riktning?

Jaja. Jag har inte så mycket att berätta om helgen, det har väl inte hänt mycket alls. Imorgon är det skola, hua! Fast jag är faktiskt lite peppad inför skolan. Jag behöver umgås med alla bra människor 24 timmar om dygnet nu känns det som. Då lyckas jag hålla alla tankar borta, eller nej.. nu ljög jag. Men allting känns mycket bättre då!

Mina utslag blir inte ett dugg bättre, och det är väl inte så konstigt när läkarna vägrar skriva ut medicin?! Jag hoppas att jag får en tid snart på hud så jag kan bli av med det här snart, men det verkar som att väntetiderna dit är långa. I så fall tänker jag ringa till hälsovårdscentralen och klaga lite och tycka synd om mig själv och förhoppningsvis få medicin då!

Nu tänkte jag faktiskt plugga! Läsa lite tråkiga texter i svenskaboken och sedan plugga manus. DET behövs verkligen. Premiär 11:e maj?! Hur ska detta gå? Jag får sitta inne varje kväll och varje helg och slå in texten i skallen tror jag. JA! Så får det bli.

Fredag

Jag skulle egentligen ha varit i skolan idag men jag ringde och bokade tid på hälsovårdscentralen och ringde sedan till skolan och sjukanmälde mig. Vid 11 var jag till hälsovårdscentralen för att kolla upp mina utslag som kommit tillbaka igen.. suck. Jag hade förväntat mig att få ännu en kur ery-max men inte fick jag det inte! Läkaren tyckte att jag ätit för mycket antibiotika nu och skulle skicka en remiss till hud istället så att de får kolla på det. Men jag vet inte vad de ska göra för nytta? De kommer ju knappast komma på ett nytt behandlingssätt mot perioral dermatit? Av vad de tidigare läkarna sagt och av det jag läst på internet så är enda behandlingen antibiotika. Aja nu får jag väl vänta i flera veckor på en tid och utslagen kommer bli mycket värre. Om det blir lika illa som det var i september avlider jag, då led jag verkligen av det för det sved så otroligt och såg hemskt ut!

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och göra Tindra sällskap medan mamma, Greger, Kimmo och hans tjej är och kollar på Mustasch, H.E.A.T m.fl på Estraden.

Nu ska jag.. eh.. jag vet inte? Försöka fördriva lite tid!

Torsdag

Klockan är nu kvart i två och jag har slutat, woho! Skoldagen idag har bestått av: Historia då vi kollade på Rädda menige Ryan sedan var det lunch och teaterlektion. På teatern så behövde jag inte repa något, så jag gick med Johanna till Colorama och köpte målarfärg och tapeter. När vi kom tillbaka till skolan så sa Ulrika att vi fick sluta.

Vid sju ska jag tillbaka till stan igen för då ska jag med klassen och ettorna på en gestaltad läsning på Gävle teater, det låter ju otroligt.. intressant? En två timmars gestaltad läsning.. hm.. nej det låter inte ett dugg lockande faktiskt.

Idag när jag satt på historian så ringde mamma och sa: "Vet du att du har släppt ut råttorna?! De springer lösa här hemma nu!" Hon var panikslagen och vägrade ta i dem. Men nu när jag kom hem hade de varit duktiga och gått in i buren helt självmant så det var bara att stänga efter dem. Så jag slapp jaga råttor, det var skönt för det är inte det lättaste att få tag i de små rackarna.

Nu är det bara en dag kvar och sedan är det helg. Vi har temadag i skolan imorgon med samtvåorna, det låter inte heller lockande. Men jag funderar på att ringa hälsovårdcentralen imorgon och åka dit och fixa ny medicin så om jag har tur slipper jag lite av föreläsningarna imorgon ;)

Everytime I think of you
I always catch my breath


Onsdag

Idag började skolan igen och jag tog mig genom
skoldagen levande, tro det eller ej! ;)

Jag tog mig upp ur sängen alldeles för sent i morse så jag drog på mig kläder och satte mig på cykeln och cyklade och mötte Ida vid upplandsleden. När jag smsade Ida och skrev: "Ska du med på en cykeltur till skolan?" så blev bruden så chockad att hon började fundera på om det var första april, men så var inte fallet. Jag hade faktiskt fått för mig att cykla till skolan helt frivilligt! Ojoj, det är inte likt mig.

När vi väl kom till skolan var vi fem minuter sena men det var bra gjort utav mig som alltid är mycket senare än så på onsdagar. Vi hade matte och sedan svenska. På idrotten hade vi cirkus, jag kan väl inte säga att jag var särskilt aktiv. Jag jonglerade lite och pratade med Julia. Ja mycket mer än så gjorde jag inte i alla fall! När vi slutade så följde jag med Lovisa till H&M och sedan cyklade vi hem till mig. Lovisa skjutsade mig nästan hela vägen hem och jag klagade på att det gjorde ont att sitta på pakethållaren, men jag kan lova er att jag var glad att jag fick sitta där istället för att vara den som var tvungen att skjutsa.

Senare mötte vi Linn vid Ica och handlade kött och sedan gick vi hem till mig. Johanna kom förbi hon också och vi åt kött och potatisgratäng. Finns det något godare?! Jag tror fan inte det.

Vid halv sju tog jag cykeln och begav mig hem till pappa för att han skulle hjälpa mig att beställa biljett till Peace and love. Hans kort krånglade så han lovade att försöka fixa det senare. Så snart har jag biljetten, skönt att ha det betalat och klart!

Imorgon är det torsdag, sovmorgonen uppskattas men det uppskattas inte lika mycket att sluta klockan 17.00. Men vi har ju visserligen inte så många pluggämnen imorgon, bara historian på morgonen sedan är det teater och fitness. Så torsdagar brukar inte vara outhärdliga.


Sista dagen på lovet.

Usch vad tiden går fort. Men nu saknar jag faktiskt skolan lite. Jag måste hålla mig sysselsatt så att jag inte går tillbaka till att tänka så mycket igen! Jag vaknade nyss av att en liten labrador rusade in i mitt rum och började slicka mig i ansiktet, och hon ger ju sig inte. Hmph. Men det var väl lika bra det, jag måste gå upp någorlunda tidigt för att kunna somna tidigt ikväll.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, får se vad det blir! Tänkte ta mig en lååååångpromenad med Tindra och min iPod i alla fall. Sedan ska jag se om Ida eller Johanna vill leka av sig lite.

Nu ska jag ner och tömma kylskåpet och sedan ta mig en dusch.


I'd rather be with you

Jag har lyssnat på den på repeat större delen av dagen, jag älskar den! :)

Nu börjar lovet gå mot sitt slut, en dag ledigt kvar bara och vad har jag gjort hela lovet? Absolut ingenting. Det är väl visserligen det lov är till för.. att göra ingenting och vila upp sig. Men näej, jag hade nog hellre sett att jag fått något gjort under lovet i alla fall. Men nej, ingenting alls.

Igår var jag till stan och lekte med Linn. Kvällen slutade med en vinbox och McDonaldsmuggar. Hm.. Den slutade rätt lyckat i alla fall. Vi träffade på Julia och hennes vänner och sedan hamnade jag i Lovisas lägenhet och sov där med Niklas, Johanna, Memme och Linn.

Jag tycker inte om kvällar när jag mår så här, jag känner mig så fruktansvärt ensam. Det finns så mycket som skulle kunna vara bättre nu och jag är inte ett dugg peppad inför att skolan ska börja samtidigt som jag tror att det kanske är bra så jag får tänka på annat :) Det ska gå bra, det är mig vi pratar om. Jag brukar inte vara så känslig, men det känns inte riktigt som att det är samma sak nu. Jag vet inte vad som har hänt med mig?

Onsdag

Ännu en dag i Jessicas lägenhet utan någon Jessica. Åkte hit igår, sov här och i morse åkte hon och jobbade som vanligt. Men hon kommer ju hem på rasterna och sedan har jag ju sällskap av Zelda som ligger och sover bredvid mig! Jag ska egentligen till tandläkaren vid tre idag men det hade jag glömt bort och kom på det i morse och nu orkar jag inte åka hem för det så Jessica fick det fina uppdraget att ringa och boka om min tid :)

Ska hem senare, måste sova hemma för jag ska vara vid Furuviks brygga halv nio imorgon. Usch hur ska jag orka upp?!

Idol 2009

Jag har haft världen bästa helg, och då menar jag det verkligen. Lördagen började med att min väckrklocka ringde klockan 06:00 vilket jag tyckte var alldeles för tidigt så jag somnade om. Jag skullen egentligen ha följt med Emilia till Idol för att hon skulle söka men jag var så TRÖTT. Jag vaknade igen vid elva av att Linn smsar och tycker att vi ska dra dit och se hur det går för bruden och anmäla oss för att få coola nummerlappar. Jag är på idén och framåt tolv är vi vid gasklockorna. När vi kommer dit står det flera hundra utanför, insläppet skulle ju vara klockan tio?! Inte då, det var väldigt försenat så vi ställde oss i kön i några timmar. Väl inne så anmälde vi oss och fick våra coola nummerlappar, woho! Där träffade vi Julia och Louise som även de skulle söka. Timmarna gick och Linn mådde dålig så hon åkte hem, jag blev själv kvar med Louise och Julia. När det äntligen blev deras tur så var det bara tio nummer kvar tills det var min tur och då tänkte jag att det kunde vara kul att testa söka så jag gjorde det. Julia den lilla fjollan gick vidare med sin disneylåt och sina barbiedockor, sötnosen! Även jag gick vidare, snacka om att jag blev förvånad men självklart glad! Så efter det skulle de ta kort på oss och vi fick gå på en intrevju. På tisdag (imorgon) ska jag tillbaka och träffa den riktiga juryn, det är en aning nervöst men det värsta som kan hända är att jag inte går vidare. Jorden går ju inte under!

På lördag natt följde jag med Jessica hem och sov hos henne. På morgonen åkte hon till jobbet och jag var kvar i hennes lägenhet med Zelda tills hon kom hem vid två. Då bjöd hon på pizza istället för att ge mig de 100 kronorna hon blivit skyldig mig när jag lyckats ta en bild på mig och Jihde när han pussade mig på kinden. Det trodde hon då inte att jag skulla lyckas med! Hehe. Vi kollade på film och hade det mysigt, på kvällen skulle jag egentligen åka hem men Jessica vågade inte sova själv den nörden så jag stannade en natt till och åkte hem idag med bussen som gick klockan ett.

När jag kom till Gävle så köpte jag mat på Sibylla och glass till Linn och Ida och gick till Boulognern och mötte dem. Där satt vi ett tag i solen och njöt av vädret innan vi vandrade in mot stan. Ett tag senare åkte jag hem och sedan var jag och åt på Mingel & Bar med pappa och Oskar.

Nu borde jag duscha och sedan sova så att jag är utvilad imorgon inför mötet med juryn. Spännande!

  







God natt!

Här sitter jag vid min kära dator som vanligt. Klockan närmar sig tolv och jag borde sova men jag har alldeles för mycket energi för att kunna gå och lägga mig och sova nu. Jag sitter här och chattar med Johanna och skrattar åt mina egna skämt, tänk så roligt man kan ha!

Nu har vi även planer inför lovet!
Äntligen ett lov som det faktiskt händer något på, härligt!

Imorgon är det onsdag och på onsdagar har vi en väldigt kort skoldag, endast kvart i tio till halv två. Inte mycket att klaga över det inte. Och efter skolan bär det av till Kungsberget för att åka en sista gång innan säsongen tar slut. Sedan får det ta och bli vår, mer än gärna.

Ja, om jag skulle ta och sova kanske? Jessica har ju dissat mig i natt så jag har inget som håller mig klistrad vid datorn, förutom min lilla älskling Johanna då men henne kan jag ta itu med imorgon ;) Så nu däckar jag i sängen med "The fear you won't fall" på repeat.

God natt!


RSS 2.0