ES2CDT

Nu när jag ändå tagit mig orken till att skriva ett inlägg om Erikas penna så kan jag ju ta och slänga upp ett lite seriösare inlägg också! Sommarlovet är slut så jag har alltså börjat skolan igen. Vår klass (tidigade ES1DT) har nu slagits ihop med cirkus så nu kallas vi ESC2CDT vilket jag tycker är ganska taskigt. Vår historialärare idag tyckte att det lät som en dödlig sjukdom av något slag.. men det är ju alltid trevligt!

Idag hade vi bara historia sedan slutade vi, efter det tog jag och Johanna en sväng till Sibylla och åt, det var gott men jag åt alldeles för fort så jag fick ont i magen. När vi ätit klart gick vi med Nemo. Större delen av dagen har jag spenderat på stan eller hemma hos Pippi. Mycket trevligt! Jag, Johanna, Pippi och Ida såg Bombay dreams idag, den var riktigt rolig ibland! När jag varit hem och ätit åkte jag tillbaka till Pippi och lekte med henne, Isabelle och Ida. Vi kollade på Från koja till slott och var sedan bara allmänt.. ja jag vet inte, som vi brukar vara!

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska se Svanprinsessan ikväll igen. Jag laddade ner den igårkväll och såg den innan jag somnade, kändes som att det var tusen år sedan jag såg den innan det! Mysig film.

Tjing!

Erikas penna

NU kommer inlägget som Johanna och Erika väntat på... Erikas penna!

Igår var jag på stan med mina vänninor på en liten shoppingrunda. Vi shoppade så det stod härliga till ska jag säga er! Erika shoppade nog mest av oss alla, hon är nog shoppingberoende skulle jag tro. Hon köpte en korsordspenna. Vi var runt i flera affärer innan hon till slut fann exakt vad hon letat efter. Det verkar som att hon är nöjd med sin nya penna och kommer antagligen inte byta den. (Bara om den inte matchar hennes nya skor)

Nu har jag delat med mig av min otroligt intressanta tillvaro!

Tack och bock!

RSS 2.0