Fotografisk bild A

Ja, idag hade jag alltså individuellt val. Min lärare heter Claes, efternamnet minns jag inte. Han började lektionen med att berätta om att hans efternamn kommer från Härnösand och att det hörs på namnet och att hans efternamn är latinskt. Sedan fortsatte han med att berätta om när han gick i skolan när han var liten, att han jobbade i en fotoaffär och att han åkte tåg från Madrid till ett ställe som låg precis vid gränsen mellan Frankrike och Spanien fast på Frankrikes sida. Väl där så försökte han hitta till den perrong han skulle stå vid för att åka vidare mot Paris men ingen kunde engelska, till slut så träffade han någon som pekade på en perrong som han ställde sig vid. (Den här delen av historien tog minst en kvart att berätta, jag drar en lite snabbare version..) När han väl kom på tåget träffade han en kille i kupén, han berättade om killen i ytterligare några minuter och sedan hade killen börjat vifta och sagt att de skulle gå av. Claes tyckte att detta var märkligt då han skulle åka till Paris och det skulle ta hela natten, när han kollade ut såg han att han åkt tillbaka till Spanien. Sedan berättade han om hur han tog sig till Paris..

När han efter en lång tid berättat klart historien så var han tyst en stund innan han sa: Men.. jag kanske ska berätta lite om mig själv?

Söndag

Jag tänkte sova ut den här helgen, vad hände med det? Det blev inte av i alla fall.

Igår segade jag hela dagen hemma, satt vid datorn, kollade på tv osv. Framåt nio drog jag mig mot Amigo och mötte Johanna. Vi köpte pizza och cola och gick hem till mig. Efter ett tag kom Jessica som precis kommit hem från Danmark, vi kollade på nollningsbilderna och filmerna (nej, vi tröttnar aldrig). Johanna var trött och åkte hem och jag och Jessica somnade ganska snabbt efter det. Jag har vaknat ett flertal gånger den här morgonen eftersom att Jessica inte legat still, till slut kunde jag inte somna om igen men jag är fortfarande dödstrött.

Jag följde nyss med Jessica till bussen, hon ska till Hofors. Jag tänkte följa med men det blev för stressigt så jag stannade hemma istället. Dessutom måste jag plugga teori idag, jag kommer inte få det gjort annars.

City Gross

Det kom nyss en kille från City Gross och plingade på hos oss. Han sa att vi var en av de utvalda och gav oss festisar, choklad, chokladdryck, mackor, ost och massa annat?

Varför? Hm... Konstig början på min dag.


 


Hm?

Greger: - REBECKA! Du får plocka upp ditt skräp på baksidan!
Jag: - Va? Vad för skräp?
Greger: - Det ligger ett Happy Meal över hela gräsmattan, Tindra är där och äter upp det nu.
Jag: - Va? Happy Meal?

Sedan kom jag på att på vägen hem stannade ju jag, Frallan, August, Emilia och Ida vid McDonalds och köpte mat. Frågan är bara, varför ligger min mat på gräsmattan och varför åt jag inte upp den?

Nollning & Fest



Igår var det nollning, det roligaste jag gjort på länge. Det kändes rätt bra att få vara elak helt utan anledning och att ingen gjorde något åt det, och det spelade ingen roll vad man sa åt dem att göra de var duktiga nollor och gjorde precis som vi sa åt dem att göra. Mina händer och min skjorta luktade ägg resten av kvällen men det var det värt.

På bilden ovanför är det Hanna som skulle be om ursäkt till sin klass eftersom att hon kom försent och gjorde så de fick en ännu värre nollning.

Vi började nollningen med att rada upp dem på ett led och be dem kolla ned i backen. Sedan ropade vi upp dem efter klasslistan. Vi ropade upp Hanna som var först på klasslistan, bad henne gå fram en bit och sedan stod alla helt tysta och kollade på henne. Efter ett tag sa vi:
"- Jaha, och vad har du förberett?"
Hennes min då var oslagbar, det var ganska svårt att hålla sig för skratt.
"- Jaaa... har du förberett en dans, en sång eller kanske en monolog?"

Hon hade som ni kanske förstod inte förberett något så vi bad henne dansa istället och hon körde igång med värsta koreografin. Vi hade förväntat oss att hon skulle hoppa runt lite som Ida gjorde på vår nollning men inte då, vi fick minsan se på dans.

Resten av klassen fick:
- Agera Friskis & Svettis-ledare framför sin klass till låten YMCA.
- Låta som en ål och se ut som en.
- Slicka sig på armbågen, bita sig i örat och låta som en ambulans samtidigt.
- Agera en gris och en ko, grisen blev självklart lite kåt och fick sätta på kossan. 
- Joddla.
- Raka sig under armarna.
- Dansa polka.
- Byta om till noillningskläderna och sedan springa till MAX och hämta ketchup och salt.
- Immitera ljud.
..och massa annat.

I början av nollningen skulle vi ta deras väskor och kläder som de inte skulle ha på sig. En tjej är numera kallad "Ida med skinnjackan" eftersom att vi fick tjata på henne i säkert en kvart innan hon gick med på att ta av sig sin skinnjacka. Hon litade inte på att vi skulle ta hand om den eller att hon skulle få tillbaka den. Men till slut så fick vi av henne den och hon fick till och med tillbaka den efter nollningen så då blev hon nöjd ;) Det vore ju lite synd om hon hade haft den på sig och vi hade äggat hennes skinnjacka som tydligen var ganska dyr, så hon var nog glad efteråt för att hon inte hade den på sig.

Efter att de fått skämma ut sig lite utanför Folketatern fick de lära sig nollningslåten.
"Gud som haver treor kär, se till mig som nolla är
Vart jag mig på skolgårn vänder står min lycka i treornas händer
Nollor kommer, nollor går - men treornas status den består!
"

När vi skrek HALLELUJAH så skulle de slänga sig ned på knä och skrika "Treorna är bäst!"

När de lärt sig det fick de krypa till stan, vi hade några Hallelujah-stopp på vägen så klart. När vi var på torget så fick de ha lite gatuteater. Första gruppen var hos barnmorskan, andra gruppen skulle sjunga tyska nationalsången... i stämmort så klart. Tredje gruppen hade diarré, det fanns ett dass med två platser och de skulle lösa problemet.

Sedan gick vi till Tant Grön där vi tejpade ihop deras fötter och bad dem springa till fontänen utanför Gävle teater. Där är ju statyn Kasper, Emilia som blev utsatt för detta på vår nollning fick göra en favorit i repris. Hon tog fram en nolla och bad henne pussa honom mellan benen, skrika att hon älskar honom att hon inte kan få någon annan.

Sedan kom det vi alla gått och väntat på. ÄGGLEKEN! De fick sitta på knä i ett led. Den som satt först i ledet knäckte vi ett ägg i munnen på. Hon skulle då spotta över det i nästas mun som sedan skickade det vidare genom hela klassen och den sista personen skulle svälja det. När vi berättade om vad den sista personen skulle göra så skrek Leo "HAHAAA!!!". Jag gick fram till honom och frågade om han tyckte att det var roligt, tog tag i honom och satte honom sist i ledet. Han var bra kaxig innan nollningen så vi hade bestämt att han skulle få det lite värre än alla andra så han skulle ju självklart sitta sist :D

Efter äggleken hade vi klädsträcket och sedan döpningen. De fick sitta på knö på en rad med huvudet nedåt och blunda. Kajsa agerade präst och sedan tog vi en varsin hink och kastade vatten på dem. Efter det badade de i fontänen och nu är de ettor!

Vi bestämde att vi skulle ses halv nio vid fnasket för att sedan festa. Festen var jätterolig och ettorna verkar vara ett jätteroligt gäng. Ser fram emot att spendera ett år med dem!






Onsdag

Igår framåt kvällen var jag en aning deprimerad efter samtalet med min mamma och efter att ha suttit och kollat på kort
på min morfar ett tag så jag smsade Julia och frågade om hon ville ses, det ville hon. Så jag cyklade mot henne och hon mot mig så möttes vi halvvägs, där blev vi sitttandes mitt på cykelvägen. Vi satt och pratade om allt som hänt under året vi känt varandra och hur mycket som man kanske kunde gjort lite bättre.. mycket intriger där ett tag. Aja, där blev vi sittandes till framåt ett på natten då vi cyklade hemåt och sov.

Tack för att du gjorde mig på mycket bättre humör!



Det har varit en väldigt regnig dag, är det nu hösten börjat? Jag släpade mig ur sängen vid sju i morse och hade jättemycket tid på mig att göra mig klar så jag segade den första halvtimmen och sedan slutade det självklart med att jag fick springa till bussen. Jag tror inte man vet hur man gör för att ta sig till bussen i tid.

Jag hann med bussen i alla fall så jag hann upp till 400 lagom tills vår första samhällskunskapslektion med Ralph började. Vi gick bara igenom planeringen och han berättade lite om vad vi skulle göra under kursens gång osv. Sedan hade vi 45 minuters rast och efter det hade vi religion. När vi slutat hade vi en två timmar lång håltimme som vi ägnade åt att sitta i soffan vid teatern och när teatersalen blev ledig gick vi in till kostymförrådet för att välja ut nollningskläder, vi fick ihop väldigt fina outfits kan jag säga er. Vi hittade en del kläder från när vi nollades som det fortfarande var ägg på, mysigt. Efter den långa håltimmen var det dags för teater, vi pratade lite om vad vi ville ha för pjäs och valde ut några pjäser som vi ska läsa. Vi får se vilken det blir och om vi kan enas om en eller om det blir slagsmål.

Det ser ut som om det ska vara uppehåll större delar av fredagen i alla fall, så förhoppningsvis slipper vi bli dyblöta under nollningen.

Nu är jag hemma och ska snart laga mat, mamma och Greger är i dalarna så jag får slänga ihop något själv. Vilka tror på att jag värmer någon av färdigrätterna som vi har nere i frysen? JAG! Jag är alldeles för trött för att laga mat. Dessutom måste jag städa rummet och tvätta kläder också. Tvättat skulle jag gjort för flera dagar sedan men jag har varit lite seg på den punkten.

Nej, jag blir inte ett dugg piggare utav att sitta här. Nu ska jag äta sedan ska jag till stan en sväng med Johanna.

Det är orättvist.

Nu sitter jag här och snyftar igen. Mamma ringde mig idag när jag var på väg hem från stan och vi pratade om morfar, när jag kom hem letade jag upp gamla bilder på honom och började genast gråta. Jag har lugnat mig nu och ska snart ta tag i att städa undan alla kort från sängen och sedan försöka sova i tid.

Jessica skulle komma förbi en sväng innan hon åker mot Helsingborg för att tatuera sig. Ja, hon ska köra bil hela natten, tatuera sig imorgon på morgonen och sedan åka hemåt igen. Galen brud. Det är bra att hon kommer jag behöver en stor kram nu.

Morfar.. nej nu får det vara nog. ÄIJÄ! Jag har aldrig någonsin förrän nu kallat honom morfar, det har alltid varit mummu och äijä (mormor och morfar på finska). Jag kommer sakna dig och du försvann alldeles för tidigt. Du borde ha flera år kvar av ditt liv, det är så orättvist. Det finns de som är mycket äldre än dig som råkat ut för samma sak och överlevt, det är verkligen orättvist. Du kan i alla fall veta att du nu när du donerar organ kanske ger någon annan ett liv.

Din familj saknar dig <3


Tisdag

Andra skoldagen.
Idag fick vi en hel dag till att planera våra projektarbeten. Dagens uppgift var att i alla fall komma på en idéskiss och skicka in den till sin handledare. Jag, Erika, Linn och Ida ska göra arbetet ihop och redovisa det i februari någon gång, det ska bli skoj. Ni kommer då få se mer av SingelSten! För er som inte vet vem han är så kan ni besöka hans blogg. www.singelsten.blogg.se

Nollning på G
Idag var vi in till nollorna (de blivande teaterettorna) och sade åt dem att befinna sig utanför Folkteatern på fredag klockan 17:00. Vi fick inte kalla det för nollning för Rolf utan han tyckte att vi kunde kalla det för "Välkomstceremoni". Jaja, vi kanske verkade trevliga idag i klassrummet men de ska veta att klockan 17:00 på fredag blir det andra bullar! Fast.. tvåorna hade tydligen fått gått in till nollorna efter att vi varit in där och berättat för dem att nollningen inte är farlig och att man bara får bättre gemanskap så att de skulle lugna ned sig lite.

Jag har fortfarande inte fått veta något mer om hur det är med morfar. Igår var han djupt medvetslös men de hade inte vågat stänga av respiratorn ännu eftersom att han fortfarande hade blodcirkulation i hjärnan. Det känns fruktansvärt jobbigt att bara gå och vänta, det vore skönt nästan skönt att få veta att han somnat in och att det är över nu. Mamma, Karita, Keimo, Kimmo och mormor har spenderat all sin tid på sjukhuset i Falun sedan i söndags eftermiddag nu. Jag tycker så synd om mormor som kommer bli ensam nu i det stora huset, ensam med husvagenen och bilen och allt, hon som inte ens kör bil. Nu blir det inga fler husvagnssemestrar för henne... Det skulle kännas så bra om mamma ringde från sjukhuset och berättat att morfar vaknat upp och att hjärnblödningen inte gjorde någon skada alls! Så verkar det tyvärr inte bli.

Jag pratade med Jonna (min kusin) på facebook och hon hade pratat med sin mamma idag och det såg inte alls bra ut :(

Klockan 16:45 idag har jag min första teorilektion på körskolan, äntligen ska jag få ta tag i detta.

-

Ena sekunden tänker jag inte alls på detta men andra sekunden börjar jag tänka för mycket och börjar gråta. Jag tänker på mamma, hur hon mår nu och hur hon kommer må ett bra tag framöver. Det kan inte vara lätt att förlora någon som är så nära, jag tycker att det är jobbigt och jag kan tänka mig att det är minst hundra gånger värre för henne.

Jag kan inte sluta tänka på att jag senast i onsdags tänkte att jag skulle ringa dig och tacka för presenterna jag fick när jag fyllde år och att jag tänkte "Jag ska bara göra klart detta först" och sedan glömde jag bort det. Nu går det inte att ringa dig mer. Jag vet inte ens hur det är nu, om de stängt av alltihop och givit upp hoppet. Mamma har fortfarande inte hört av sig, och det är svårt att få tag på henne eftersom att hon måste ha mobilen avstängd på sjukhuset...


Tatuering

Innan jag skriver inlägget jag tänkte skriva så måste jag tillägga lite saker till min lista på vad jag fick i fredags då jag fått klagomål från mina vänner för att jag glömt en del. Jag var nog lite för dragen för att komma ihåg vad jag fått dagen efter men nu när jag läste kommentarerna kom jag ju ihåg!

Frallan ska betala biljetten till gaykryssingen, Pippi och Erika ska bjuda på pizza när jag vill och av Robin fick jag en blomma. Hur kunde jag glömma?! Speciellt det där med pizzan och kryssningen. Men nu tänker jag inte glömma det, ni kommer inte undan ;)

Nu åter till det jag tänkte skriva om. Jag tatuerade mig idag! Det blev två kvinnosymboler som sitter ihop som jag ville ha tidigare men jag gjorde den på handleden istället för sidan av halsen av den anledningen att det kan vara bra att kunna dölja den om det skulle behöva och det kan bli lite svårt när man är korthårig och har den på halsen. Det gjorde inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra och fort gick det, knappt 20 minuter efter att han satt nålen mot huden så var det klart. Den är inte spikrak men det är ju svårt att göra spikraka tatueringar så jag är nöjd! Huden äter upp hudsalvan däremot, jag har på ny hela tiden och några sekunder senare är det borta.

Jaja, efter att jag tatuerat mig var jag kvar på stan ett tag med Johanna och Linn och sedan tog jag bussen till Sandviken där Jessica hämtade mig. Vi var och åt på McDonalds och sedan åkte vi hem till henne i Järbo och myste. Imorgon sent på kvällen ska hon åka neråt i Sverige och på onsdag åker hon till Danmark med jobbet så vi ses inte förrän på lördag kväll, möjligtvis en sväng på onsdag kväll men det räknas knappt för det kommer bli en så kort stund..
 
Jag började ju skolan idag också! Nu är nollningen planerad och klar och det kommer bli roligt. Detta har vi väntat sedan den dagen vi råkade ut för samma helvete. *Elakt skratt* På fredag smäller det!

Nu ska jag borsta tänderna och sedan slänga mig i sängen och prata en stund med Jessica som vanligt innan vi somnar. Bild på tatueringen kommer senare. Jag har blivit dålig på att lägga in bilder på datorn och ladda upp dem på internet.. jag ska bättra mig.. sen..


Lördag

Igår var det fest hemma hos mig, mycket trevligt! Jag, Cissi, Linn, Anton och Johanna åt tacos och förfestade lite, strax efter sju började resten av folket ramla in. Kvällen bestod av alkohol, Singstar, chips och en sväng till stan där det inte var ett dugg roligt. Men... jag hade roligt innan i alla fall och jag fick världens finaste presenter.

- En gurka av Louise + tillhörande teckning. Mycket vackert!
- Cider av Linn, Cissi och Johanna.
- En sparburk med Nalle Puh på av Anton, nästan lika fin som gurkan.
- En rosa/svart slips som det står "Girls rock" på från Julia.

Vad mer kan man begära?

Jaja, mer om kvällen när jag har bilder att ladda upp.

Nu är det lördag och jag sitter hemma hos Jessica. Jag kom hit vid fyra och då gjorde vi mat, kött och potatisgratäng. Yummie. Sedan har vi myst, kollat på tv och nyss skulle vi kolla på I am Sam men Jessica somnade och sedan slutade filmen fungera så jag hamnade här. Jessica blev nyss väckt av Connys som ringde och ville ha skjuts från Kungsberg till Järbo så hon är och hämtar honom nu, när hon kommer tillbaka ska vi gå en sväng med Zelda sedan kan jag gissa på att Jessica slocknar igen. Jag blir väl sittandes här halva natten eftersom att jag inte är ett dugg trött. Efter att jag jobbade nu i sommar så vaknade jag runt tio varje dag jättelänge, nu lagom till skolstarten är jag uppe på nätterna och sover länge igen. Nu får jag passa på att sova imorgon för sedan börjar skolan igen. Det ska faktiskt bli roligt, i alla fall första veckan men nollning och allt, woho! Det ska även bli skönt att få lite ordning på livet och få lite rutiner igen.

<3

För er som inte visste om det så är jag överdrivet kär.
Men... det måste ha varit ganska svårt att missa?

Jag saknar Jessica jättemycket just nu så jag behöver skriva av mig lite. Det är ganska konstigt, jag spenderar nästan all min tid med henne, nu är jag utan henne en enda kväll och jag vet inte var jag ska ta vägen.. jag känner mig så ensam. Jag vet att jag lagt allt som har med kompisar att göra alldeles för mycket åt sidan den senaste tiden men det är väl ganska normalt att det blir så, det är väldigt svårt att slita sig när man är kär. Speciellt när det är så här i början av ett förhållande.


Ni som känner mig sedan innan vet hur jag var förut och ni borde hålla med om att sedan jag träffade Jessica har jag förändrats en hel del. Nu menar jag inte att det är något negativt, det är bara bra för min del. Innan var jag duktig på att ställa till det för mig själv, hamna i krångliga situationer och såra andra. Nu har jag hitta någon som fått mig att ändra på mig helt och som får mig att vilja vara med bara henne, det är bra jobbat om man lyckas med det!

Sedan vi träffades första gången i mars har jag varit helt galen i dig. När du klev innanför dörren hos Johanna så var det kört, jag kunte inte slita blicken från dig under hela kvällen. När du smsade dagen efter så blev jag jätteglad. Redan då var jag helt såld. De första månderna gick det inte alls bra, jag började inse att det inte skulle bli något och att jag lika gärna kunde ge upp. Sedan vände allt. Nu är det hur bra som helst...

...men jag vet att jag kan verka sur ibland och kan vara dålig på att visa hur mycket jag uppskattar allt du gör för mig och att du finns där för mig, men jag vet ändå att du vet hur mycket jag tycker om dig och hur mycket du betyder för mig.

Nu har jag suttit här ett tag och försökt komma på en bra fortsättning på den här texten men jag är som sagt dålig på att sätta ord på känslor. Det är svårt.



Jag har världens finaste flickvän <3

Torsdag

Som jag skrev så var jag till Valbo igår med Johanna för att lämna tillbaka mina Converse.. jag hittade inget annat så jag får ta mig ner på stan någon dag och se om jag hittar något att köpa där annars beställer jag kläder från internet istället.
Vid sex åkte vi hem med min mamma som precis slutat jobba. När vi kom hem bytte jag om och sedan åkte jag och åt med mamma, Greger och August på Bishop. Det var god mat men väldigt dålig service.. när vi ätit klart satt vi i en halvtimme och väntade på att någon skulle komma och plocka bort tallrikarna så vi kunde beställa efterrätt. Efter den halvtimmen tröttnade vi och Greger gick fram och bad någon komma till vårt bord. När vi fått beställa och mamma fick sin kaffedrink med grädde på så var grädden sur, den smakade fruktansvärt illa och servitrisen var otrevlig och sur när mamma bad om en ny. Aja, det var som sagt god mat i alla fall.

Framåt nio åkte vi hem och Jessica kom hem till mig. Jag följde med henne hem och där fick jag presenter! Jag fick tre rosor, en parfym (Wood) och en Burton t-shirt. Tack så jättemycket älskling!

Jessica duschade och gjorde fiskbullar och mos (det luktade lika illa som det gjorde på Peace & Love när jag var bakis och illamående och Cissi öppnade en burk och började slaffsa i sig, HUA!) Vi kollade på halva Lejonkungen 3 sedan blev vi trötta och gick till sängen för att sova.

I morse skulle Jessica gå upp innan sju för att sedan hinna till Sandviken till tio i åtta? Jag minns inte men runt åtta i alla fall. Halv nio vaknade jag av att Jessica var lite smått panikslagen över att hon försovit sig. Hon stack till jobbet och jag somnade om. Klockan tolv kom hon hem igen och strax efter ett åkte vi in till Sandviken då hon hade en ny tid för besiktning av bilen och jag tog bussen till Gävle för att jag skulle följa med mamma och handla.

När jag varit och handlat med mamma städade jag råttburen för att Oskar skulle komma och kolla på dem.. men så blev det inte. De ska komma en annan dag. Jag hoppas verkligen att han vill ha dem. Det skulle kännas bättre att sälja dem till någon som jag vet tar väl hand om dem än att sälja dem till någon totalt okänd.

Efter att jag städat åt råttorna åt jag mat och sedan kom pappa hit för att vi skulle ut och övningsköra. Vi tog en sväng till Stigslund och en vända i stan och sedan till Bomhus igen, det blev ingen längre tur men bättre än ingenting.

Nu har jag absolut ingenting att göra. Jag funderade på att åka till Jessica men då hinner jag bara dit och sova och sedan måste jag hem igen imorgon vid ett... så jag blir nog hemma ikväll.


Grattis till mig själv!

Nu är jag 18 år, är det nu jag förväntas vara "vuxen"?
Nej, enligt mig är man inte vuxen förrän man är 30, minst!
Jag menar.. att jag får köpa snus och gå på krogen gör mig inte vuxen, så det så.
Jag får vara exakt lika barnslig och omogen som innan.

I morse väckte mamma mig innan hon gick till jobbet, då fick jag öppna presenter (med hjälp av Tindra, hon slet snabbt upp pappret på några utav dem). Jag fick ett par till Converse, dålig kommunikation mellan min farmor och min mamma där men jag ska till Valbo idag och byta dem jag fick av mamma till antingen en annan färg, ett par andra skor eller köpa kläder eller något annat roligt. Sedan fick jag presentkort och pengar tills jag ska tatuera mig, inte långt kvar nu! Jag fick även saker tills jag ska flytta hemifrån, hon börjar väl tycka att det är dags nu ;)

Nu ska jag gå en sväng med Tindra och vänta på att Johanna hör av sig så vi kan ta bussen till Valbo.


Födelsedagsfirande en dag i förväg.

Jag sitter hemma hos pappa och lyssnar på min systers låt som hon precis lagt upp på sin blogg.
Vill ni lyssna på den så har ni den här.

Idag ska pappa, Marika, Oskar, farmor och farfar fira mig eftersom att jag fyller 18 år imorgon.  Pappa har varit och letat jordgubbar till tårtan men hittade inga så det fick bli kiwi istället, hoppas det blir lika gott. När det vankas tårta kommer ju självklart Johanna förbi, jag ska ringa henne nu och se hur det går med städningen för henne.


Jonglering

Sitter och grejar med min header i photoshop samtidigt som jag kollar runt lite på www.flerbollar.se. Jag funderar på att köpa mig tre käglor. Jag har tröttnat på att jonglera med bollar då jag fastnar med tricken och inte kommer någon vart så då tänkte jag att jonglering med käglor kan kanske vara kul att lära sig, men... det kostar ju pengar. Jag fyller visserligen år snart men pappa har redan köpt en kamera åt mig, farmor ska betala körskolan och ett par converse och mamma betalar min tatuering så.. jag kan inte önska mig några. Men! Jag får min lön den 27:e så jag kanske tar och beställer dem då! Jag skulle behöva nya bollar också, mina som jag beställde därifrån är det nu bithål och bläck på nu, men de fungerar ju att jonglera med i alla fall.


Header

God morgon!

Jag funderar på att göra en ny header, eller.. jag har försökt göra en ny header ganska länge nu men jag kommer bara halvvägs hela tiden och orkar aldrig göra klart den. Däremot har jag börjat göra en header åt Jessica för att hon ska ta upp bloggandet igen så att jag har något att läsa!




Hos Jessica.

Ovanligt va? Jag åkte till Järbo med henne igår,vi tillbringade kvällen med att äta pannkakor, godis, dricka cola och kolla på "Pojken i randig pyjamas". Den var jättebra! Dock inte så bra som jag hade förväntat mig.

Den handlar om en åttaårig pojke som heter Bruno vars pappa är SS-soldat. Pappan får jobb i ett läger så hela familjen flyttar och får bo i närheten av lägret. Bruno blir förbjuden att gå utanför trädgården men han blir nyfiken på det han tror är en bondgård med konstiga bönder som går omkring i pyamas hela dagarna så en dag smiter han dit och träffar pojken Schmuel som bor i lägret. Bruno börjar gå dit varje dag för att umgås med sin nye kompis trots att de får sitta på varsin sida av stängslet, Bruno har inte en aning om vad som händer innanför stängslet men han är riktigt nyfiken.


Väldigt gripande film, Jessica störtbölade när filmen var slut.

Idag vid ett så var vi till veterinären med Zelda som är sjuk. Hon har inte ätit på flera dagar och har ont. Igår var Jessica och David med henne till veterinären där de fick veta att hon hade livmoderinflammation, hon fick tre sprutor igår och idag fick hon en till. Nu ska hon äta medicin och smärstillande så ska det förhoppningsvis bli bättre. Hon har flera deciliter var i livmodern som borde komma ut inom några timmar, det låter inte särskilt mysigt och luktar nog heller inte så gott... Men idag är hon MYCKET piggare än vad hon varit den senaste tiden. Hade de inte gjort något åt det hade hon antagligen dött inom några dagar.

När vi åkte från veterinären tog vi en sväng förbi Zara och fikade lite sedan åkte vi till Ica och handlade mat. Vi gjorde någon baconröra och makaroner och senare (om vi blir hungriga igen, är proppmätt nu!) ska vi äta tacos. Vi har även två filmer till som vi hyrde på Hemmakväll igår som vi måste se!

Vi gick ut med Zelda vid lekparken idag och då kom det två kattungar springandes så vi har spenderat en del tid med dem idag också, nu ligger Jessica halvt däckad bredvid mig, därför underhåller jag mig själv med att blogga lite.

Nu ska jag väcka Jessica.

Nu ska mina bebisar flytta.

Nu ska jag sälja råttorna, om det nu är någon som vill ha dem! De kommer ju att få det mycket bättre hos någon som har mer tid för dem, jag är ju i Järbo nästan hela tiden och snart börjar skolan så då har jag ännu mindre tid för dem. Jag vill ju egentligen inte, men det är bara taskigt mot dem att ha dem kvar. Jag får hoppas på att de kommer till någon som behandlar dem bra! :)

Jag är en dålig bloggare.

Jag har blivit riktigt usel på att blogga, jag ska försöka ta tag i min blogg nu och göra en ny header också. Just nu håller jag på med en header åt Jessica för att hon ska börja blogga igen så jag får göra min egen senare!

Helgen har spenderats med Jessica, otippat va? I fredags åkte jag ju som sagt och badade med Johanna, det blev Rullsand istället för Brämmen eftersom att vi var för lata för att gå. Vi var där fram till fem ungefär då pappa kom och hämtade oss, jag övningskörde hem och det gick uselt. Jag MÅSTE börja köra mer så att jag kan ta körkortet snart.

Vi åt pizza hos pappa och sedan fick jag skjuts av Frallan till Järbo. Vi stannade vid McDonalds på vägen så att jag fick köpa mig en Happy Meal och hon en kaffe och en milkshake, man behöver ju lite färdkost ;)

På lördagsmorgonen gick jag och Jessica upp halv tio för att vi skulle följa med Conny, Zara och Amanda till Rullsand. Det var jättevarmt hela dagen, till och med i vattnet. När vi solat och badat klart så åkte jag och Jessica hem till min far för att äta grillat och sedan fortsatte vi mot Järbo för att umgås med Conny, Zara och Amanda igen. Söndagen spenderades vid poolen hos Conny och Zara.

Vad har jag gjort efter söndagen? JO! I måndags var jag barnvakt åt Eddie och Wilmer igen, framåt ett hade båda grabbarna somnat så då åkte jag in till stan och fikade med Robin, Emilia och Johanna. Halv tio på kvällen åkte jag till Järbo igen och har varit där fram tills idag då jag tog bussen runt ett in till Gävle för att umgås med Johanna. Jag lade undan ett par Converse som farmor ska köpa åt mig eftersom att jag fyller år snart, då blir jag 18, stor flicka! Eller?...

Jag funderar på att gå och sova snart, så.. God natt!

Sommarlovet lider mot sitt slut

Snart är sommarlovet slut, vad hände med sommarkänslan om sommarvärmen? NU kommer den. Bättre sent än aldrig. Det var ett tag sedan jag bloggade nu så jag tänkte att nu när jag sitter på jobbet och väntar på att farfar ska hämta mig kan jag ju slå ihjäl lite tid genom att blogga. Jag har jobbat på Volvo sedan i tisdags. Greger är ensam på lagret eftersom att det är semestertider så han behövde hjälp och då hoppade jag in. Jag har jobbat 07.30-12.00, efter Pride-veckan (då jag knappt sov något alls) så har det varit förjävligt att vakna av väckarklockan halv sju de senaste dagarna. Jaja, så förmiddagarna har jag alltså spenderat här på Volvo.

I onsdags var jag barnvakt åt Eddie som är 2,5 år och Wilmer som är 1 år. Jag fick jobbet genom grannar.se där jag även fått hundvaktsjobben och barnvaktsjobbet jag hade förra sommaren. Deras föräldrar rustar huset så de behöver någon som ser efter barnen medan de rustar. Så jag drog med mig Julia till Sätra i onsdags och var barnvakt. Vi lekte i lekparkerna, kollade på Kalle Anka och hoppade studsmatta. När vi var på väg hem från lekparken så blev Eddie jättesur och vägrade fortsätta cykla på sin trehjuling så han satt bara där och skrek och vägrade göra något alls. Efter många om och men sa han: - Jag följer med hem om jag får sitta i vagnen. Jag och Julia var väldigt trötta på Eddie vid det laget så han fick sitta i vagnen så fick vi släpa på trehjulingen och Wilmer på sidan av. Omständiga unge! Jag kan tänka mig hur less mamma och pappa måste varit på mig när jag var liten och betedde mig så? Jag har nog hört alla historier om hur bråkig jag varit ;) På måndag ska jag dit och vara barnvakt igen!

PRIDE! Ja, som sagt så var jag i Stockholm på Pride hela förra veckan. Jag, Ida och Frallan tog tåget från Gävle på söndagen. När vi kom fram tog vi tunnelbanan till Odenplan där Frallan har sin lägenhet. Lite senare på kvällen kom även Isabelle, Pippi, Chris, Hannah och Frida. Dagen därpå kom Erika och på tisdagen kom Johanna.. ni kan nog tänka er hur trångt det var i Frallans tvåa när alla skulle sova där? Det var svårt att hålla det städat så vi fick städa varje morgon men det var inte det lättaste med bäddsoffa, och massa madrasser i vardagsrummet. Jaja, Pride var roligt i alla fall! Vi spenderade kvällarna i Tanto och var även på klipprona i Zinkensdamm, vad hette stället vid klipporna? Vinterviken?

Jag hade ca 1500 kr med mig till Stockholm som jag tänkte skulle räcka.. men det räckte inte till att äta ute och festa 7 dagar i sträck. Jag var i alla fall inte värst med att göra av med pengar, vissa av oss gjorde av med flera tusen på enbart mat och alkohol. Frida satt där och funderade över vart hennes pengar tagit vägen när hon bara hade 50 kr kvar.. detsamma undrade jag när jag skulle ta ut pengar och var helt säker på att jag hade minst 800 men inte ens kunde ta ut 200.

Nu ringde farfar och sa att han var framme så jag får skriva mer sen för nu ska jag och Johanna till Brämmen och bada!

RSS 2.0