Världens bästa början på en vecka!

Ja, efter världens sämsta söndag så var det dags för två bra dagar! Rubriken kanske överdriver lite men ändå :>

Igår så var jag helt sjukt glad hela dagen, jag vaknade pigg och glad till och med. Det är inte vanligt när det gäller mig och mitt morgonhumör, det är inte att leka med. Dagen fortsatte med en bra teaterlektion och efter skolan ett bra utvecklingssamtal. Efter det så var jag och åt med pappa på Mingel & bar och sedan åkte jag hem. Jessica, Jossi, Magda och Johanna kom hit och lekte med mig så jag fick en väldigt mysig kväll också. Somnade efter två någon gång. (Har som vanligt svårt att slita mig från datorn, vems fel kan det vara tro?!)

Dagen idag började väl inte fullt lika bra eftersom att jag var väldigt trött när jag vaknade, men en dusch senare och jag var pigg. Morgonen flöt på bra och jag kom i tid! Jag förtjänar nästan applåder för det. Ja sen var det ju matteprovet som var rena kinesiskan, det är väl det enda dåliga. Men jag ska plugga som bara den fram till v.19 då jag ska göra omprov på skiten och sedan är det nationella v.20 så då ska jag nog ta igen detta! Har inte fått IG på något prov innan så lite segt är det ju att jag ska få det på sista delprovet. Jaja, det är som det är! Ett misslyckat prov dör man väl inte av.

Efter matten var det lunch och sedan teater. Vi repade inte denna lektion utan fixade en del annat som behövdes, som kostym, rekvisita, smink osv. Jag, Ida och Gabriel står för marknadsföringen så vi slängde ihop en text om pjäsen och skickade till GD och Arbetarbladet :) Jaaa, sen var det engelska då men den fick vi gå tidigare från och då hamnade jag på stan med Linn, Cissi, Johanna och Ida.

När jag kom hem städade jag råttburen, det var på tiden kan jag säga er. Usch så illa det luktade om den. Jag hade ingen ork att ta isär buren och krångla med det så jag tog ut skiten på gräsmattan och sprutade ren den med vattenslangen, lät den torka och sedan var det klart! Mycket smidigare så.

Nu sitter jag här och har alldeles för mycket energi. Kanske borde använda energin till att plugga? Hm.. får se. Nu hoppas jag bara på att mitt underbara humör håller i sig! :D

Världens sämsta söndag

Fan vad allt gick från att vara bra till jävligt pissigt dåligt. Och dessutom har jag en massa plugg framför mig men jag vet att jag ändå bara kommer bli ännu argare om jag ska sätta mig och plugga matte eller engelska. Det är de absolut tråkigaste ämnena. Jag har verkligen inte lust med någon skola denna vecka och är så jävla sur på mig själv för att.. jag.. ÅH! Så jävla onödigt. Jag gillar inte det här.. inte ett dugg.

Fan vad positiv jag är nu. Världens sämsta söndag.

Edit:
 Jag är nu klar med loggboken som skulle lämnats in i höstas, woho! Nu gäller det bara att ta tag i loggboken som skulle varit inne i tisdags och matten som jag måste kunna till på tisdag. Uh, var finns orken?

Plugg

Plugga är verkligen inte min grej. Nu har jag suttit här med 20 instuderingsfrågor i några timmar.. hur många har jag svarat på? 5, woho, bra jobbat Becca. Jag har ju gjort en massa annat viktigt som gjort att jag inte riktigt haft tid med att plugga. Som att leka med råttorna, vara social över msn, läsa lite bloggar, lekt med Tindra.. ja ni ser! Mycket viktigare.

Nej nu får jag skärpa mig och ta tag i det, ska kunna det till imorgon. Ojojoj, det kommer inte gå bra. Vad hände med min ork att plugga? Allt jag gör nu för tiden blir bara lita halvdant. Men efter sommarlovet ska ni se att jag är back on track. (Förhoppningsvis)

Johanna var här tidigare idag och lekte med mig, vi kollade på House och slappade i soffan. Vem kunde ana att vi skulle göra det?!

Nu ska jag dra på med lite bra musik och hoppas på att jag får lust att plugga vidare. Önska mig lycka till!

Lördag

Nu är det lördag och solen skiner, underbart! Dessvärre är jag som vanligt lat och seg på lördagar och hinner sällan ut innan solen gått ned. För tillfället sitter jag och väntar på att far min ska komma hem så vi kan dra ut och övningsköra och fördriva lite tid. Ikväll tänkte jag leka med Ida och Johanna och kolla på Robinson. Jag har redan en favorit, KERSTIN! Heter man det så måste man vara en jävla stjärna. Eller vad säger ni Ida och Frallan?

Jag börjar få ont i halsen igen och är fruktansvärt rädd för att det är halsflussen som är på väg tillbaka!!! Jag var ju inte så noga med att ta penicillinen och åt inte upp hela kuren heller och då kan det ju hända att skiten kommer tillbaka. Vi får hoppas att det bara är lite vanligt halsont.. hoppas hoppas.

Nästa vecka är det matteprov och vet jag vad Tatiana snackar om när hon står där framme och skriver en massa siffror och bryter på ryska? Hm.. NEJ! Det är rena kinesiskan. Uh.. jag ligger illa till på provet skulle jag tro.

Jag var hos Maja på fest igår, det var väl trevligt men ingen superkul kväll direkt. Fast så säger jag ofta nu för tiden tycker jag. Vad kräsen jag blivit då!

Nu får väl farsan ta att komma hem va?!

Äntligen helg

Nu är det äntligen helg efter en visserligen rolig men även jobbig vecka. Jag har varit så sjukt trött om kvällarna, jag är inte van att börja så tidigt varje dag. Hua!!

Ikväll blir det förfest hos Frallan och senare bär det av hem till Maja, mycket trevligt! :>

Idag så fattades det tre personer i klassen så det blev inte mycket repande idag, vi gick igenom några scener i andra akten och jag fick ännu en gång ta Cissis repliker. Jag har nog med att hålla reda på mina egna! Men Cissi den filuren drog till Luleå(?) i natt. Eller Umeå kanske? Äeh jag minns inte!

Jaja, nu hoppas jag på en lykad kväll och att jag får sova ut i helgen. Nu ska jag packa lite och sedan kommer far hit och hämtar mig så ska vi äta på MAX, mums.

Maratondansen

Nu är affischen klar!
Maratondansen 11-14 maj kl 18.00


Nu är jag pepp på sommar!

Dagens väder har varit toppen! Jag älskar det för man blir på så underbart bra humör. Nu är min cykel fixad och klar också. Kedjan gick ju av förra sommaren, så nu har jag ny kedja och nya trampor på min gamla kärringsnurra <3 Så nu får det gärna bli sommar så man kan glida omkring i shorts och t-shirt och äta glass. Mh!!!

Vi har ju som sagt intensivvecka så därför hade vi bara teater även idag. Blev inte lika mycket rep idag som igår men istället blev det lite gjort med annat, jag och Ida snackade ihop oss lite om hur affischen skulle se ut så nu har jag slängt ihop en affisch lite slarvigt för att visa ett förslag på hur den kan se ut så får jag göra den mer noggrann senare om den godkänns :) Men känner jag mig själv rätt kommer jag pilla och ändra med den in i det sista!

Idag gick det mycket bättre med enhjulingscyklandet och jag börjar även lära mig att jonglera och cykla enhjuling samtidigt. Nu ska jag nöta som fan! Vet inte till vilken nytta men börjar något gå bra så bara måste jag lära mig det!

Nu sitter jag här med hundpiss på strumporna. Tindra har fått för sig att börja kissa inne igen av någon anledning men hon kissar på samma ställe hela tiden, det är väl bra det.. eller något..

Nu peppar jag inför morgondagen och hoppas på lika fint väder och lika bra humör!


Intensivvecka

Då har första dagen av intensivveckan gått och satan så fort den gick. Jag gick in i teatersalen i morse tjugo minuter sen och med ett förjävla dåligt humör. Det tog inte lång tid innan humöret vände helt och jag blev på toppenhumör trots att jag har munsår som stör mig så in åt helvete. Timmarna bara flög iväg och helt plötsligt var det lunch! Och timmarna efter lunch gick lika snabbt de med.

Jag tycker om min klass mer och mer för varje dag som går och jag tycker till och med om Ulrika riktigt mycket. Vilken härlig lärare. I början av tvåan verkade hon väldigt stel och pratade inte så gärna om annat än just det vi skulle göra på lektionen. Den senaste tiden har hon blivit mer öppen och skämtar om saker och berättar en massa roliga saker. Hon t.o.m. dansade lite för oss när hon skulle ta av sig tröjan och visa sin tatuering! Haha :D

Jaja, dagen idag gick riktigt bra och nu känns det som om vi ÄNTLIGEN kommer någonstans med pjäsen. Innan har vi repat samma scener om och om och om igen men idag körde vi genomdrag av första akten och pratade lite om hur vi ska göra med vissa scener, om musiken osv. Vår pianist var där ett tag också! Stackarn måste tyckt att vår klass var en aning.. konstig.. Men vem tycker inte det? Vi kan stå för det faktiskt.

Hur som helst så blev scenerna helt annorlunda med en pianist och nu börjar jag bli mer pepp på vår pjäs!

Visserligen är det väl inte någon pjäs jag själv skulle tycka vara jätterolig att se men nu behöver jag ju inte se den så ;) Och eftersom vi slängt in en hel del sångnummer och det är en del roliga dansnummer osv så blir det nog ganska bra ändå. Jag är peppad! Mhm!

Gustav: - Åh, choklad! Vems är det?
Erika: - Inte en aning, den har legat där hela dagen så ta för dig du!
Ulrika (vår teaterlärare):- Men Gustav! Ät den inte, det är säkert någon som ollat den!!

Efter skolan var jag med Johanna, vi såg ett avsnitt House och sedan vet jag inte vad vi fick i oss men jäklar så vi skrattade och var allmänt cp. Förresten! Har ni hört att det inte alls är Malena Ernman som sjunger "La voix"? Det är ju faktiskt Led zeppelin!!!

Jag: - Can you keep a secret, can you keep a secret? I'm in love with you. *sjunger*
Johanna: - Vem är det som sjunger den? Är det Amy Diamond?
Jag: - Haha nej, det är ju Led Zeppelin!
Johanna: - Jaha!

Lättlurad unge eller vad? Och sen när började Led Zeppelin börja sjunga opera undrar jag?


Söndag

Jag skriver ett nytt inlägg då jag råkade ta bort det jag publicerade nyss istället för att ta bort ett av de opublicerade som jag enegtligen skulle radera.

Idag var jag ute och gick med Tindra i skogen. Vi träffade på tre labbar. Tindra var som vanligt jättefeg och vågade inte hälsa utan satt helt still och stel av skräck medan den yngsta av de tre labradorerna som var lika gammal som Tindra var där och försökte busa. Efter ett tag så var Tindra med på noterna och ville leka.

Tindra tyckte även att bäcken var väldigt intressant så där plaskade hon omkring länge och väl. Det var inte det lättaste att få henne att gå därifrån, speciellt inte när hon skulle över på andra sidan. Jag hade ingen lust att kliva ner i det iskalla vattnet för att hämta henne så jag väntade tills hon kom tillbaka frivilligt istället.

Efter promenaden somnade hon direkt i soffan, hon var bra utmattad min lilla bebis.

Nu sitter jag här och har ganska tråkigt, smsade Johanna för ett tag sedan och ville att hon skulle leka med mig. Men hon satt på bussen och skulle till Anton och tyckte att jag kunde komma dit. Men när jag fick veta att de skulle supa hade jag ingen lust, har nog ändå ingen ork att ta mig till stan tror jag. Är rätt lat idag. Men det får man vara på söndagar.

Jag kanske ska träffa Sara och se en film eller något ikväll om jag orkar ta mig dit. Annars tvingar jag hit henne eller så lägger jag mig och ser på lite House eller Two and a half men i min ensamhet :D Det är inte så illa det heller.

Munsår, stökigt rum och bra väder!

Ja, två dåliga saker och en bra. Jag vet inte om jag ska vara på bra humör eller vara sur över att jag fått TVÅ munsår. Åh, det är så jäkla jobbigt och ser så äckligt ut. Som tur är har jag nu efter mina 17 år med munsår fått tabletter så jag slipper de värdelösa salvorna. Så nu är det 5 tabletter om dagen i 5 dagar som gäller! Det hjälpte riktigt bra sist så jag hoppas att det gör det nu med.

Och mitt rum.. det är så äckligt. Det jobbiga är att jag inte stökat till det utan att sedan vi skaffade hund så får jag dammsuga typ varannan dag eftersom hon lossar så mycket hår och det blir så dammigt så som hon springer omkring här. Men det är det väl värt tror jag. Jag vill ju knappast göra mig av med min sötnos!

Men nu över till det enda bra! SOLIGT VÄDER! Hoppas för guds skull att det håller i sig nu så att snön smälter bort och det blir vår. Det är verkligen dags för lite vår nu!

Helg

Tillbringade kvällen hemma hos Therese igår med lite folk. Trevligt men som vanligt på alla fester så blir det massa tjaffs och man får tillbringa större delen av kvällen med att prata ut om saker och ting.

Jaja, jag kom hem redan vid ett och mor min blev förvånad över att jag ramlade in så tidigt. Jag själv blev också förvånad när jag kollade på klockan och såg att klockan bara var ett, det kändes som om den var närmare 3-4. Jaja, jag gick och lade mig nästan direkt och vaknade vid nio(!!!!) i morse. Kunde inte somna om så jag låg kvar och myste med Tindra och tog mig igenom några avsnitt av Two and a half men. När jag duschat och vaknat till lite så kom Pippi och Johanna hit. Vi åt pannkakor och däckade sedan i soffan framför en rad dåliga program.

Jag och Johanna gick sedan till Ica och Pippi åkte hem för att tvätta. Sedan däckade vi ännu en gång i soffan och efter det så åt vi potatisgratäng och kött, mums! Nu ligger Johanna i min säng och fortsätter med sitt konstverk som hon nu jobbat på i några dagar. Jag slänger upp en bild på det när det är klart! Det är mycket.. vackert.. eller något. Hm..

Just nu sitter jag och laddar ner några House-avsnitt. Jag och Johanna har blivit beroende av House efter alla våra dagar/kvällar, det är så braaaa. Så ikväll ska vi kolla på House och umgås med Pippi som kommer hit snart!



Fjärran Höjder

Var på Fjärran Höjder med fitnessen idag, först fick vi bada i en timme ungefär. Fast jag, Cissi och Johanna tillbringade större delen av den timmen med att äta hamburgare och pommesfrites, gott! Sedan var det dags att simma 40 länger (1000 meter). Gick fortare än jag trodde att det skulle gå. Johanna den slöa jäveln varken simmade eller gymmade så hon satt där och lyssnade på mp3 och kollade på. Det är bra att hon får ut så mycket utav sina fitnesslektioner ;)

Efter det så gick jag och Johanna till stan och solade.

Resten av dagen/kvällen ska jag städa råttornas bur, städa mitt rum och få bort allt hundhår.. (Tindra hårar så in i helvete!) och sedan ska jag bara sova och vara lat. Kanske färga håret om jag orkar :)

Onsdag

Det har varit en bra men väldigt annorlunda dag. Annorlunda kan väl vara både positivt och negativt men just nu vet jag inte vilket av det!

Jaja, dagen började med matte med Tatiana, jag förstår verkligen inte hennes genomgångar och har gett upp helt känns det som. Visst jag fick VG på förra provet vilket måste ha varit ren tur men det här avsnittet.. hua. Jag har inte hängt med från början så nu är det rena kinesiskan! Sedan fortsatte dagen med svenska då Denise pratade om Bellman och sedan blev det idrott.

Jag och Linn ledde som sagt idrotten. Blev massa staffetter och lekar, lätt att leda sånt! Det roligaste var när de skulle tävla i att stå 90 grader mot väggen. Det är roligt att se folk lida när man själv slipper, oh så elaka vi är men gud så roligt det är! Jag filmade och fick med Nellys fina skrik innan hon slängde sig ner på golvet av utmattning. Underhållande! Filmen kommer väl upp på Facebook senare skulle jag tro :> De fick även kasta ägg och Gustav blev alldeles kladdig. (Mouhahaha)

Jaja, efter skolan så var jag och Linn och pratade med ettorna lite och sedan åkte jag hem och åt. Lite senare kom Johanna, hon ritade sina jäkla ringar över ett helt papper och så kollade vi på Greys anatomy.

Jag laddade nyss ner ett avsnitt av House och insåg sedan att det var ett av de avsnitten jag sett för någon dag sedan och blev lite sur. Det får bli Two and a half men ikväll igen, det duger gott och väl!

Dags att duscha och ladda inför morgondagens lektioner, historia, teater och bad på fjärran med fitnessen. Yeah.

Tv och massor med mat, finns det något bättre?

Ännu en degig dag. Vi hade endast en lektion idag och då kollade vi på en film om Hitler. Efter det så satt vi utanför teatersalen och hängde bra länge. Jag förstår det inte.. man går och klagar hela dagen om att man vill hem och när man väl får sluta skolan så sitter man kvar där i alla fall?

Jaja, efter att jag, Linn, Ida och Johanna suttit där ett tag och ringt en del samtal så gick vi glada därifrån.

Jag och Johanna tog bussen till Volvo och hämtade Tindra där och fortsatte sedan hem till mig där tacos stod på menyn. Igår gjorde vi potatisgratäng och kött och idag blev det tacos (och en hel del annat för min del, jag gör inget annat än äter nu för tiden!) Fast ja, det är jag som står för att göra maten, Johanna gör de enkla sysslorna som att riva ost och skala potatis ;)

Jag börjar fundera över varför jag är så hungrig hela tiden. Igår åt jag: Frukost, lunch i skolan, potatisgratäng och kött, pannacorra, köttfärsås och spaghetti, ca 4-5 mackor, äggröra och en hel del piggelin. Säkert något mer som jag glömt nu. Men hur mätt jag än blir så kan jag inte sluta äta! Jag går och gnäller över att jag är mätt i fem minuter sedan står jag och trycker i mig ännu mer. Fråga bara Johanna hon börjar nog bli trött på mitt springande fram och tillbaka mellan köket och vardagsrummet hela tiden, haha.

Aja, när vi ätit tacos idag så däckade vi i vanlig ordning framför House. Det är antingen det eller Djurpolisen i Houston vi brukar se :D När vi tillbringat några timmar där så gick Johanna hem och åt och Kristin kom hit. När hon skulle hem igen för att kakla badrummet eller vad det nu var så kom Johanna hit igen och ännu en gång blev det House och sedan Desperate housewives.

Jaja, imorgon är det onsdag. Dags för ännu en seg mattelektion med Tatiana som inte hjälper mig ett dugg i mitt pluggande, sedan en kort svenskalektion som är ganska onödig eftersom den är så kort så man hinner knappt göra något och sist idrott. Imorgon ska jag och Linn leda idrotten, ojoj, det kommer inte sluta bra!

Nu har jag skrivit ett väldigt ointressant inlägg känner jag, men ni får stå ut.

Söndag

En mycket skön söndag. Jag har inte gjort speciellt mycket sedan jag skrev senast.. jag tog mig hem till mor min och gick en sväng med Tindra i regnet, det var väl det enda minuset på dagen skulle jag tro. Efter det så kom en väldigt blöt Johanna hem till mig, hon fick sig också en promenad i det blöta! Sedan tog vi oss en sväng till Ica innan vi kollade på det nya programmet "Wipeout". Det var väl rätt underhållande men inget jag kommer bänka mig framför varje söndag direkt. Efter det så slappade vi bara i soffan framför tvn och nu har jag hamnat här!

Helg

Nu är det söndag igen och helgen är snart över. Helgerna är alldeles för korta! Igår (lördag) så gjorde jag och pappa pannacotta, mumsigt! Och jag lärde mig även att om det kokar över så ska man inte stå och kolla på och säga: - Pappa, nu kokar det över här! Utan man borde faktiskt göra något åt det också ;)

På kvällen kollade jag faktiskt på andra chansen och skrapade ihop 90 kr, pappa sa att om vi tippade på vem som skulle vinna duellerna och hade rätt så skulle vi få pengar. Så jag fick sammanlagt 90 kr. Jag är ju ingen slagerdiva som Oskar och Alexandra som tjänade en hel del! ;)

Nu är jag vrålhungrig, jag tänker inte på något annat än mat nu för tiden känns det som. Och jag kan även informera er om att jag gått upp fyra kilo och är överlycklig. Nu går det äntligen uppåt efter att jag stannat på samma vikt i flera år. Nu jäklar ska jag lägga på mig några kilo till.

Jag och pappa var ute och övningskörde igår. Åkte till Sätra en sväng och sedan hem igen. Det gick skapligt, bortsett från när jag ska starta när jag stått still vid rödljus eller något och det är bilar bakom så blir jag stressad och släpper kopplingen alldeles för fort. Men annars går det bara bättre och bättre! :)

I fredags var jag och fikade med far min på Madame. Var även och försökte hämta ut penicillin åt Fabio men som vanligt krånglar recepten så det blev ingen medicin den här gången heller, hmph.


Jobb

Mhm, just nu sitter jag och ska skicka in en jobbansökan om jobb på Furuviksparken. Jag känner mig duktig som söker jobb med tanke på att jag aldrig engagerat mig speciellt mycket tidigare. Förra sommaren levde jag ju på 1000 kr/månaden som jag tjänade genom att vara hundvakt. Visserligen var det ett väldigt slappt jobb och jag fick ju ungefär lika mycket som jag får av att gå i skolan men lite mer cash skulle ju inte skada!

Nu måste jag äta lite.. är ALLTID hungrig. Men mat är ju gott!

:(

Det blir nog avlivning av Fabio. Det är så mycket krångel med all medicin, recepten vill inte komma fram till apoteken, medicinen hjälper inte, mamma slängde medicinen. Ja, nu väntar jag på att de ska ringa och säga att de skickat receptet så att jag kan hämta ut Ronaxan åt honom men jag vet inte om det är någon idé längre. Nu har han varit sjuk sedan jag fick honom och han blir bara sämre och sämre. Jag får så otroligt dåligt samvete av att höra hur han låter när han sover. Det hörs ju så bra att han har svårt att andas, så att avliva honom kanske är lika bra? Det skulle kännas bättre om han bara kunde somna in själv. Fast det blir väl inte en lika smärtsam död om han får avlivas. Jag vill inte, han är ju den mysigaste råttan av mina tre..

Nu har han dessutom ett sår på foten eftersom att Tindra lyckades få tag på honom genom gallret. Måste verkligen se till att hålla deras bur inne i ett rum med stängd dörr så det inte händer igen.


Underbart humör!

I morse när jag vaknade så var jag på strålande humör, det är mycket ovanligt för att vara mig. Mitt morgonhumör är alltid kasst. Hela morgone flöt på bra, jag hann med bussen och kom i tid till skolan. Skrev ut mitt historiaarbete och lämnade in det i tid. Woho, bra jobbat Becca! Sedan passade jag Tindra medan Greger var hos kiropraktorn. Hm, vi måste lära henne att vara ensam snart, blir ett jäkla passande hela tiden! Jaja, den tiden tillbringades hemma hos Cissi och Linn med dem. När jag blivit av med Tindra så gick vi och åt och sedan hade vi teaterlektion. Sedan var det som alla andra torsdagseftermiddagar dags för fitness. Jag kunde ju inte vara med eftersom att jag äter penicillin och nyss haft halsfluss så jag stannade kvar och lyssnade på genomgången om hur man bygger upp ett aerobicspass sedan fick jag åka hem.

Nu har jag precis dammsugit och torkat bort allt hundhår i mitt rum och är fortfarande på väldigt bra humör. Det är helt sjukt. En HEL dag har gått utan ett enda problem. Snart kommer det nog.. jag bara väntar på vändingen då mitt humör rasar och jag blir galet sur hela kvällen ;) Men förhoppningsvis ska jag slippa det! :D

Slarvigt.

Jag var till Ica med Johanna och Emma idag, efter det så satt jag vid busshållplatsen och väntade på bussen med Emma och sedan gick jag hem. När jag kom hem satte jag mig och kollade på tv i lugn och ro och åt. Telefonen ringde och Greger sa att det var någon Susanne som sökte mig. Jag känner ingen Susanne tänkte jag och svarade.

- Hej det är Susanne, Jassie Grudemos mamma!

Och jag hade inte en aning om vad hon ville mig? Jassie och jag gick i samma klass från sjuan till nian.

Sedan fortsatte hon och frågade om jag saknade något. Jag tänkte efter och svarade att jag inte gjorde det. När hon sedan frågade om jag inte tappat en plånbok blev jag lite tveksam och letade igenom min jacka, och mycket riktigt den var borta! Jag hade inte ens märkt det. Men tur som jag hade så hade hon gått förbi busshållplatsen där jag tappat den och hittat den. Så ja, jag hade tur! Jag hann inte ens oroa mig över att den var borta!

Tandläkare

Jag var hos tanläkaren nyss och kollade upp min käke. Det visade sig att anledningen till att den knakar hela tiden är att den hoppar ur led och inte riktigt sitter som den ska på vänster sida. Så jag ska tillbaka på måndag och kolla lite mer. Jag ska få en bettskena som jag ska ha i en månad, om det inte visar sig att det blivit bättre då så ska de testa något annat. Kan eventullt sluta med operation men det får jag hoppas på att jag slipper!

Jag skulle egentligen ha åkt till skolan efteråt men jag hade bara idrott och eftersom att jag precis haft halsfluss och fortfarande har ont så tyckte jag inte att det var någon idé att åka dit.

Nu ringde Greger och frågade om jag kunde komma och hämta Tindra så jag ska åka och göra det nu! :)

Insane!

Jag måste åka den, berg- och dalbanor är ju kanonkul! Detta ska tydligen vara den högsta och den längsta berg- och dalbanan av sitt slag i världen. Så den 25:e april har Gröna Lund premiär och så även Insane, vilka är på? Jag SKA dit!

"Världens längsta och högsta bana av sitt slag. Insane är Gröna Lunds storsatsning 2009 och är en berg- och dalbana som är helt sanslös. Man åker i vagnar placerade rygg mot rygg på båda sidor om rälsen. Ingen åktur blir den andra lik då sätena också kan rotera kring sin egen axel beroende på G-krafterna i banan och passagerarnas vikt. Detta tillsammans med möjligheten att åka framlänges eller baklänges ger oanade variationer i åkupplevelsen. Insane placeras nere vid strandkanten, vilket kommer att ge en upplevelse av att man faller huvudstupa ner i vattnet."


Filmer

     



Nu när jag varit sjuk har jag hunnit se en del filmer. Det finns ju inte mycket annat att göra! Först såg jag:

The curious case of Benjamin Button. Det tog mig.. vad var det.. tre eller fyra kvällar att se klart den? Jag somnade varje gång. Det var inte för att den var så dålig utan för att jag var så trött. Jag började kolla strax innan jag blev sjuk och när jag blev sjuk och inte kunde sova passade det bra att se klart den. Den var helt okej, varken bra eller dålig. Den var mer.. intressant eller hur man nu ska förklara. Jag skulle inte kunnat se bara halva och sen skita i det utan var tvungen att se hur den slutade så den var helt klart sevärd! :)

När jag sett klart den så kollade jag på Yes man. Den var okej den med, underhållande och rolig men ändå inte jättebra. Har inte så mycket att säga om den, den var inte så speciell. Jag störde mig mest på Jim Carreys alla överdrivna ansiktsuttryck som han har i alla filmer.

Efter det så kollade jag på Revolutionary road med mamma. Mamma slocknade ganska snabbt vilket visade vad hon tyckte om filmen ;) Eller så var hon bara trött efter jobbet! Den var väl okej den också. Hm, har jag inte sett några bra filmer? Eller så har jag bara för höga förväntningar. Jag vet inte, men jag tyckte att den var rätt långtråkig.. jag satt och väntade på att något skulle hända hela tiden men det gjorde det väl inte förrän i slutet. Ja, den var nog sämst av dessa tre filmer tror jag.

Det känns som att jag sett jättemånga filmer men det var nog bara dessa tre. Det var väl Benjamin Button som kändes som flera filmer för att det tog mig så många kvällar att se den. Jaja, nu ska jag se om jag hittar någon annan film på den här burken att se ikväll! Adjö :)


Halsfluss

Yepp, när jag vaknade på lördag morgon så mådde jag allt annat än bra. Jag hade 39 graders feber och så fruktansvärt ont i halsen. Jag kunde inte svälja och hade inte orken till att röra mig. Efter ett antal alvedon så lyckades jag få i mig lite lasagne. STORT MISSTAG! Efter det så spydde jag som en gris i flera timmar, hua. Halsfluss och att spy är ingen bra kombination. Jaja som ni förstår så missade jag föreställningsfesten och var inte glad över detta. När mamma kom hem från jobbet så ringde hon sjukrådgivningen och de sa bara att så länge man kan svälja sin egen saliv så tar de inte in någon på jour enbart för halsfluss, hmph. Kvällen spenderades framför tvn, kollade lite på melodifestivalen och annan skit som var på tv. Låg mest och tyckte synd om mig själv och mådde illa och svettades.

Natten mellan lördag och söndag gick ganksa bra jag vaknade bara en gång, tog alvedon och somnade om. På morgonen var feber nästan borta men smärtan i halsen var endast värre. Men eftersom att jag knappt hade någon feber kände jag mig piggare så jag och Greger tog en sväng till Hofors och hämtade en ny bur åt mina råttisar. När jag kom hem gjorde jag ordning den åt dem och sedan var jag helt slut. Jag däckade i sängen och när det var dags för mat och jag kände matlukten så kom illamåendet igen. Jag fick inte i mig en enda bit. Illamåendet fortsatte till fram på kvällen när jag och mamma precis sett klart på Revolutionary road då magen satte igång att kasta upp allt jag hade i magen. Mysigt att veta allt det här va? ;) Jaja, jag gick och lade mig och var upp på natten igen och mådde fruktansvärt illa och grät för att jag var så less på detta. Men till slut somnade jag och vaknade vid sju i morse då jag ringde till hälsovårdcentralen. ÄNTLIGEN måndag så jag kunde få lite penicillin. Så vi var dit och träffade en läkare som kollade mig lite i halsen och öronen, var på labbet där de petade med en pinne i halsen, och som jag trott var det halsfluss så jag fick penicillin och åkte hem. Samma gamla vanliga med andra ord. Jag är stamkund på hälsovårdcentralen tror jag!

Jaja nu har jag medicin och ska vara bra inom några dagar. SKÖNT! Jag orkar inte med min hals längre.

RSS 2.0