Onsdag

Jessicas dator verkar inte vilja ha med styckeindelningar på de ställen jag gör dem. Så istället blir det bara en lång jobbig text som ingen orkar läsa.

Jag var precis på väg till Willys för att handla kattmat och lite annat. Innan jag skulle åka kollade jag mitt konto, som tur var, där fanns bara 4,45:-. Det kommer man inte särskilt långt på. Undrar när mina pengar tänkt ramla in? Det är väl den 28:e idag?

Nej, nu går jag och duschar istället så jag är klar när Jessica kommer tillbaka och vi ska åka till Sandviken. Jag ska klippa mig där, jag har lite ångest inför det. Inte för att jag ska klippa mig just där, utan för att klippa mig överhuvudtaget, men jag måste. Mitt hår är en aning slitet och en aning för långt för att göra något med det.

Är det nu jag borde veta vad jag vill göra med mitt liv?

På den här bloggen händer det inte mycket längre, sedan jag flyttade in med Jessica har jag inte så mycket tid för datorn längre. Tid har jag väl, det blir bara aldrig av.
Igår hämtade jag min studentmössa, var tog mina gymnasieår vägen? Det är cirka sex veckor kvar tills jag står där på trappan och skriker och jublar. Jublar över vad? Att jag dagen efter kan säga "Hej, jag är arbetslös!". Jag vet inte jag, all denna lycka inför att ta studenten? Jag tror inte jag delar den med alla andra. Ångest skulle jag snarare kalla det. Naturligtvis längtar jag till själva studenten, studentveckan med klassen kommer nog bli riktigt rolig. Men sen då?

Jag har fått mig ett sommarjobb i alla fall, det är ju alltid en början. Då kan jag känna att jag gör något vettigt under sommaren. Jag funderade på att söka någon teaterlinje på en folkhögskola. Häromdagen slog det mig, vadå teater? Är det verkligen vad jag vill göra? Är det något jag vill lägga pengar på? Svaret är nog nej. Skulle jag söka vidare inom teater vore det nog bara för att ha något att göra, eller rädslan för att prova något nytt. Vad skulle det i så fall vara? Det finns ju så otroligt mycket att utbilda sig till, och är det meningen att jag vid 19 års ålder ska veta vad jag vill göra resten av mitt liv?

Det här med att sluta gymnasiet är då bra mer skrämmande än roligt. Jag vill inte, jag avundas 94:orna som till hösten börjar på Vasaskolan och känner sig lika vilsna som jag gjorde min första dag på gymnasiet. Men vilken jäkla tid de har framför sig!

Ett onödigt inlägg.

Jag är dålig på att skriva nu för tiden, det känns som att det bara går utför för den här bloggen.
Färre inlägg och inte särskilt intressant innehåll.
Men vem bryr sig egentligen? Inte jag, jag skriver ju mest för att fördriva tiden.
Det är fredag idag, lovet susade förbi fruktansvärt fort.
I lördags tog jag och Jessica bilen och åkte mot Kungälv där vi hälsade på min syster.
Det var trevligt. Vi kollade på film, spelade spel, åt pizza, kikade på pingviner i slottsskogen och lite annat.

Nej, jag får berätta mer om mitt lov senare. Jag ska nog göra mig klar nu tror jag.
Vilket värdelöst inlägg.

Förlåt

Jag har värdelös smak 
när det gäller att välja vilket TV-program vi ska se
Jag låter hunden dra upp massa grus i vår säng
när jag är för lat för att torka hennes ben

Jag vet att jag är svår att leva med

Förlåt för allt jag gjort, eller borde ha gjort
Förlåt för allt jag sagt, eller kommer att säga
Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd

Jag avbryter dig när du pratar ibland och jag lyssnar inte alltid så bra
Jag har sönder din bil, jag kör upp din bensin
och jag lämnar den full med skräp

Förlåt - Magnus Weideskog
Det är nästan läskigt att jag känner igen mig själv så mycket i den låten.

RSS 2.0