Peace & Love

Dålig på att uppdatera.
Stressad.
Peppad.
Irriterad.
Glad.
Allt...?

Jag är en aning förvirrad, jag vet inte vilket humör jag är på. Däremot vet jag att jag är riktigt stressad, ändå ligger jag i soffan med datorn i knät. Det är två dagar kvar till Peace & Love. Jag har massa saker kvar att handla. Om dagarna jobbar jag, imorgon efter jobbet ska jag sätta mig i en bil med lite annat trevligt folk och rulla till Borlänge för att sätta upp tält och slänga av lite packning. På tisdag jobbar jag igen och ska sedan klippa mig och kvällen spenderas i Ockelbo. När ska jag hinna handla? När ska jag hinna packa? När ska jag hinna göra något alls?

Det kommer vara riktigt skönt när jag på onsdag morgon sätter mig i min solstol på campingen i Borlänge och inte har något att vara stressad över.

Midsommaren i Örebro var galet bra.

Jobb

Just nu sitter jag på jobbet.

I morse var det inte särskilt jobbigt att gå upp strax efter fem, jag tror jag börjar vänja mig. Fast det betyder ju inte att det inte ska bli skönt att ha sovmorgon imorgon. Jag hoppas på bra väder imorgon så vi kan åka och tälta, annars blir det mat hemma hos mor min och sedan hittar vi väl säkert på något annat.

Jag, Johanna och Linn skulle festivalshoppa igår.
Jag köpte:En mascara, en t-shirt och ett par solglasögon.
Det blev inte riktigt det jag tänkt köpa kankse. Men liggunderlag, solstol och sådant hinner jag köpa innan vi åker!

Nej... nu ska jag leta reda på Greger och se om det finns något mer att packa upp.

Sommar

Sommaren är i full gång, jag hinner inte med.

Jag skulle ta studenten, dit var det låååångt. Flera veckor. Helt plötsligt börjar det bli flera veckor sedan jag tog studenten. Efter studenten har jag hunnit med en liten semester på Gotland och även börjat jobba.

Vad händer med tiden? Juni är snart slut och jag längtar fortfarande till sommaren, jag har inte hunnit förstå att det ens varit vår. Vad hände med alla vårkänslor jag hade när jag var liten? De har spårlöst försvunnit.

Jag har ångest. Varför ska jag växa upp så snabbt?
Visst, jag har inte ens fyllt 19 år än. Jag vet. Jag är bara rädd att den där tiden då man ska vara ung och dum och skapa sig en massa minnen bara flyter förbi utan att jag hinner märka det eller utnyttja den till fullo.

Jag känner att jag bara rabblar en massa smörja som ingen förstår nu.

Snart är det dags för Peace & Love, festivalen som bara växer och växer. Förra året var det 25,000 sålda biljetter. Nu har de hittills sålt 35,000 biljetter och de har fortfarande biljetter kvar. Roligt att populariteten ökar men till slut måste det ju komma någon sorts gräns då det blir för mycket folk och hela festivalen bara går åt helvete istället?
Innan det händer så ska jag se till att Peace & Love 2010 blir en helvetes jävla rolig upplevelse!

Nej, klockan är kvart över tio. Det är sent för mig nu när jag börjar jobba klockan sex på morgonen.


Nicola Sarcevic

Jag sitter och spelar Nicola Sarcevics låtar på repeat och kan inte slita mig härifrån.
Han är så galet bra, i sommar på Peace & Love ska jag se honom!




RSS 2.0