Döden

Hejhej. Just nu sitter jag bara här och gör ingenting. Linn smsade nyss och skrev att bussen åkte från stan nu så jag ska gå ut och möta henne om ett tag.

Varför tänker man så mycket vissa dagar? Jag tänker väldigt mycket på döden nu för tiden. Vad händer när man är död egentligen? Men kan ju inte bara försvinna! Fy bubblan vad tråkigt, jag vill inte dö, vill inte vill inte vill inte! Fast det är nog värre när familjen dör, då dör jag nog hellre själv. Nej usch jag måste försöka tänka på något annat.

Tjingeling!

Spelkväll

Hade lite spelkväll här hemma med Pippi, Johanna, Ida, Erika och Julia igår. Först spelade vi Twister, sedan

spelade vi "Malarky", jag vann! Fast jag vet inte om det klassas som bra att vinna det? Det går ju ut på att man ska ljuga så bra som möjligt. Sedan spelade vi "Med andra ord" jag ville vara i samma lag som Erika då kollade de andra på mig som om jag var dum i huvudet eftersom att de tycker att Erika är så blåst haha, men vi vann! Sedan var det dags för "Brainstorm", jag var i Johannas lag. I början gick det rätt bra men sedan hamnade vi på den där jävla rutan "Gå 4 steg tillbaka" och sedan var det kört, vi kom sist.

Jag ska snart äta hamburgare från Bomhus pizzeria, jag är inte sugen på pizza längre, konstigt. Fast det är väl som med Mc.Donalds det har jag också tröttnat på. Har väl ätit pizza alldeles för mycket helt enkelt!

Ikväll så ska jag umgås med Johanna, Ida och Linn :)

Pengar

Pengar är något som är jävligt jobbigt! När man har pengar så handlar man massa småsaker, en tjuga hit och en tjuga dit och så spräcker man en hundring och tänker "Då kan jag ju lika gärna handla för resten av hundringen" Tillslut så är studiebidraget borta. Jag fick mitt studiebidrag i Tisdags, det jag har köpt är: Hårvax, godis, mat, smink.. betalat klippningen. Det känns som bortkastade pengar.

Jag har ju ca 300 kvar men det är inte mycket.. så ska jag få 200 av mamma. Fast jag ska ju få min lön på 800 från call-up också. Eller jag hoppas att jag får den jag skulle fått den i Tisdags men har inte fått den än. Borde kanske ringa och höra varför jag inte fått den.

Jag och Johanna var in på Söders Zoo igår och såg världens sötaste möss! Pygmémöss tror jag de heter, de är ungefär hälften så stora som dansmös! Jättesöta.

image45

Nyklippt!

Klippte mig idag och är för en gångs skull nöjd! Nu är det så kort så jag slipper platta det och det är fruktansvärt skönt! Jag har hört att det ska vara fest här i Bomhus ikväll, jag och Johanna ska höra oss för och se om vi får komma annars ska jag nog sitta hemma och mysa framför datorn och tvn och bara ta det lugnt.

Frisören var jättetrevlig! Alla andra frisörer brukar också vara trevliga men då brukar det höras att de är det bara för att de måste, men den här var trevlig på riktigt. Så jag och Johanna hade en trevlig stund inne i frisörsalongen höhö.

Jag sitter och lyssnar på "Just nu" från filmen Förortsungar och har välrdens lyckorus, den här dagen är en bra dag!

 
 




Dags att inse?

Ja, det kanske är dags att inse att det inte kommer att fungera länge till.

Horton hears a who!

image38Jag, Erika, Johanna och Gustav såg den på bio idag. Visst var den sevärd men inte värd 85 kronor. Den var roliga emellanåt men själva handligen var väl ingen höjdare Den handlar om en elefant som upptäcker en hel värld på ett dammkorn och ska rädda denna värld från att gå under. De andra som bor i djungeln med elefanten(Horton) vänder sig emot honom och försöker stoppa honom från att rädda dammkornet för att de tror inte på att det lever varelser på det. Och ja, mer än så är det inte, det var inte direkt någon spänning... Den är ju visserligen gjord för lite yngre barn så man kanske inte ska förvänta sig så mycket.
image41
Men om man tänker på Toystory, Monsters inc, Ice Age och andra datoranimerade filmer så är ju även de riktade mot yngre barn men ändå väldigt bra. De animerade filmerna som kommer numera blir bara sämre och sämre som t.ex Boog och Elliot, Bee movie, Cars, På andra sidan häcken.. jag kan räkna upp jättemånga! Till sommarn är det ju premiär för en film som heter Kung Fu Panda och jag har inga större förhoppninar om den heller.

Jag kan ju erkänna att Rattatouille var någorlunda bra i alla fall, men nu ska tydligen Pixar komma med en ny datoranimerad film som ska heta Wall-E. Den handlar om hundratusentals robotar som byggs för att rensa upp framtidens föroreningsdrabbade Jorden. Klicka på bilden för att se en trailer.

image36


Det ska tydligen komma en Ice Age 3 till sommaren 2009. Jag förstår inte varför de gör en bra film och sedan gör flera uppföljare som bara blir sämre och sämre, onödigt!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva. Ska nog gå och sova snart. God natt! :)

Ur barnamun

Jag hittade en sida på internet med massa konstiga saker som barn har sagt!

Min son Eddie var hos sin farmor och farfar när han var ca 2½- 3 år. Det var på hösten och de höll på för fullt i landet. Eddie hittade en mask som han blev väldigt intresserad av och pratade med. Efter en lång stund och mycket pratande så sa farfar:
- Tror du att masken förstår vad du säger? (med tanke på att det är en mask)
Eddies svar kom blixtsnabbt:
- Va, är den inte svensk?!

En dag hittade Adam, knappt 2½ år, mammas behå på golvet. Han höll upp den framför ansiktet och utbrast:
- Åååh, stoooja glasögon!!


Bellasuger.se

image35

Haha, jag hittade nyss denna sida och den var ganska underhållande! Synd bara att de inte hunnit skriva så mycket ännu så den var snabbt genomläst men jag kommer lätt att bli en trogen läsare! Fast jag måste ju erkänna att jag blivit en ganska trogen läsare hos blondinbella.se också. Mest för att jag tycker att det är roligt att läsa och se vad det är hon får så mycket betalt för, och det var även på hennes blogg som jag hittade länken till bellasuger.se. Roligt roligt!

" Hejsan gott folk.

Vi fick nyss reda på häpnadsväckande fakta om Bella.


Alla vet ju att hon är uppe i Åre med den fakta vi kommit över är nog bland det absolut mest oväntade och intressantaste på mycket mycket länge.

Jag kan faktiskt inte minnas senast jag fick reda på något sådant intressant som det vi fått nys om.


Hon ska nämligen åka skidor idag...


Vem kunde gissa det?"

Jag kanske är ensam om att tycka att detta är roligt? Men man kanske måste ha läst Bellas blogg lite för att tycka att det är roligt. Aja, jag skulle ju sova jag, så ja. God natt då för andra gången ikväll!


Min dröm

image34I natt så drömde jag att jag var ute och körde bil på en lång raksträcka mitt ute i skogen, det var natt och öde. Helt plötsligt så kommer det en bil rakt emot mig som jag krockar med, bilen voltade och landade på taket. Jag sprang ut och kröp in i bilen som låg uppochned och hittade en bruten arm och sedan såg jag en mörkyad man i fyrtioårsåldern ligga där alldeles blodig och livlös. Helt plöstsligt så spärrade han upp ögonen och skrek jättehögt och tog tag i mig och försökte strypa mig och hur jag än drog och hade mig så kunde jag inte komma loss.

Sedan vaknade jag och mitt hjärta slog jätte fort och jag vågade inte somna om på över en timme, jag var t.o.m tvungen att tända lampan. Det kanske låter lite fånigt nu men drömen var hur verklig som helst! Mardrömmar är inget jag gillar för drömmer jag en mardröm en natt så drömmer jag fortsättningen av den nästa natt, och nästa och nästa och nästa. Det kan fortsätta hur länge som helst.

Jag drömde en dröm innan också, den handlade om att Julia gjorde slut men den minns jag inte så mycket av, mest att det var hemskt.

Hoppas att jag får en drömlös natt i natt eller att jag drömmer bra drömmar! Jag ska försöka sova nu. God natt.

Jonglering

image31Jonglering kan verkligen gå en på nerverna! Jag kan jonglera med tre bollar utan problem och med två bollar i högerhanden utan problem och med två bollar i vänsterhanden någorlunda bra, de senaste dagarna har jag försökt lära mig med fyra bollar, det ser ju så lätt ut men tro mig det är det inte. Fast nu går det ganska bra, jag klarade nyss åtta fångster i rad så med lite träning ska det nog gå.
Jag har nyss tjatat på pappa om att vi ska äta pizza idag, får hoppas på at det blir så för jag är grymt sugen på pizza just nu! Mums.

image32Igår sov jag hemma hos Julia, på morgonen åt vi pannkakor och glass, mums! Sedan kollade vi på "Matilda" jag tröttnade efter halva filmen och kunde knappt sitta still. Idag åker hon till Katrineholm så vi ses inte förrän på fredag, det är lite tråkigt!

Jag åkte hem runt fyra, pappa kom och hämtade mig. Det var ett jävla snöväder man såg knappt tre meter framför sig. Varför ska det komma massa snö nu? Var det ingen snö i december så behöver det inte vara det nu heller, nu vill jag ha vår och värme!

image33Jag och Johanna styrketränade hos mig igår på vårt hemmagym! Duktigt gjort av oss tycker jag, vi har ju bestämt oss för att vi ska klara av att stå på händer bra och stabilt så då måste vi träna våra armar lite haha. Pippi kom förbi ett tag hon också :)

Så här såg det ut när de skulle hem, då var jag verkligen glad för att jag slapp gå ut!




.





Blodninbella

image30Ja, tänk om man kunde tjäna så mycket som "blondinbella" gör enbart på att blogga! Det vore ju inte helt fel det inte. Fast jag tror inte jag skulle klara av flera hundra negativa kommentarer om dagen. Jag förstår inte varför alla läser hennes blogg och sedan kommenterar elaka saker varje dag? Då är det väl bättre att låta bli att läsa! Aja, jag är ganska avundsjuk och skulle gärna tjäna fem miljoner om året på att sitta vid datorn och blogga.

Idag har jag varit hos farmor och ätit påskmat, det var gott och mätt blev jag. Ni vet ju hur det är, först mat och sedan lite efterrätt och sedan lite fika och alltid det där "- Ska du inte ha lite mer?" och det tackar man ju inte nej till så man trycker i sig lite till och mår illa i timmar efteråt. Men det är det värt!

Ikväll ska jag kanske åka till Julia men jag har inte bestämt mig ännu. Det är ju så jobbigt att åka buss och även att byta buss. Fast det är väl bara jag som är överdrivet lat.

Jag sitter och kollar på "Singing bee" nu och det är så roligt när deltagarna försöker sig på en låt om och om igen och hela tiden sjunger fel medan jag sitter här och vet exakt hur låten går. Fast det är klart, man får väl en rejäl blackout när man står där på scen inför publik och kameror.

Påsklov!

Ja, nu har jag påsklov och det är hur skönt som helst! Det här lovet ska jag verkligen försöka sova ut och vara utvilad tills skolan börjar. Fast egentligen spelar det inte så stor roll hur mycket man sover under ett lov man är ändå lika trött när klockan ringer klockan sju på måndag morgon.

Johanna följde med mig hem efter skolan idag, vi åt Gino och pluggade. Vi gjorde en filmanalys på Hairspray och det var inte lätt! Svensklärare ska alltid formulera frågor och sådant så att det blir så svårt som möjligt känns det som. Sen jag började gymnasiet så har jag börjat hata svenska jag tyckte ju att det var roligt förut men nu är det allt annat än roligt.

Igår följde jag, Pippi och Johanna med Julia till statshuset när hon skulle uppträda, skivan började hacka mitt i nummret och hon fick uppträda utan musik, hihi. Jag tyckte att det var rätt roligt med tanke på att hon var jätte nervös innan för att skivan kanske skulle hacka.


Julia när hon värmde upp!

image29


Jag kanske ska till Julia snart och sova hos henne. Det beror på om jag lyckas skramla ihop pengar till bussen eller om jag kanske lyckas hitta en snäll liten människa som kan skjutsa mig.



Tisdag

Det var fruktansvärt jobbigt att ta sig upp ur sängen imorse, usch vad trött jag var. Men tillslut så kom jag upp och lyckades med att komma till skolan i skaplig tid i alla fall, endast fem minuter sen! Det har snöat och varit kallt och blåst i stort sett hela dagen, jag gillar det inte.

Efter skolan så följde jag med Pippi hem, sedan åkte jag med pappa till Siba för att lämna in min dator, de ska byta hårddisk på den så förhoppningsvis är den klar om två veckor. Men säger de två veckor på Elgiganten eller Siba så brukar det betyda fyra, MINST.

Jag har nyss ätit tacos, jag är inte så förtjust i det längre, jag har tröttnat som fan. Snart ska jag hem till Pippi och leka lite, hon skulle vara klar vid sju så det blir väl efter det någon gång och innan hade jag tänkt att försöka träffa André så jag kan ge honom pengarna som jag är skyldig honom sedan nyår haha.

Adjö.

Äntligen hemma!

Det är som de säger, borta bra men hemma bäst.

Igårkväll var vi ut och åt på Fellinis, pappa fick i sig lite vin så han blev lagomt snurrig och rolig. Men det gjorde inte mig något! "- Pappa har druckit vin, pappa betalar".

När vi hade ätit klart så gick vi till Hemmakväll för att hyra en film, det blev "Tack gode gud" första säsongen tror jag det var. Jag följde med min syster och Niklas hem istället för att sova på hotellet, jag hann se lite i början av Tack gode gud sedan somnade jag.

Tjugo över åtta på morgonen tog vi bussen till hotellet för att äta frukost med farmor, farfar, pappa och Marika. Sedan packade vi ihop lite på rummet och sa hejdå till min syster som skulle iväg och repa. Vi andra gick runt på stan ett tag och fikade innan vi skulle gå till tåget. Det snöade och blåste så in i norden så det var jobbigt att gå till tågstationen trots att den låg precis bredvid hotellet.

Halv två gick tåget och vid fem hade jag förväntat mig att Pippi skulle kliva på tåget men hon hade visst bokat biljett på ett annat tåg.. när vi väl var framme i Stockholm var klockan nästan sex, tåget var försenat tjugo minuter. Då slängde vi i oss lite mat på Mc.Donalds och jag mötte Pippi för från stockholm skulle vi i alla fall åka samma tåg. Sedan var vi äntligen hemma! Det ska bli skönt att få sova i min säng i natt.

Jag har nyss färgat håret och duschat så nu ska jag nog börja tänka på refrängen hehe, godnatt!

Gefle Dagblad

image24
image25
image26

Denna artikel var med i Gefle Dagblad idag, roligt att de skriver på ett sätt så det inte alls låter som något jag sagt men ja, det har ju samma innerbörd bara det att det inte är skrivet i det talspråk jag använder!

Idag gick jag upp runt halv nio och vid nio åt jag frukost med pappa, Marika, Alexandra och Niklas. Efter frukosten begav vi oss hem till Alexandra och Niklas som bor i en studentkorridor här i Lund. Vi gick i knappt en halvtimme och mina fötter gjorde ont när vi var framme, converse är inga bra skor att gå i.

När vi hade varit där ett tag så gick vi tillbaka och fikade.

image27image28
Jätte gott var det! Men bara några minuter senare så gick en Pölse ner också!
Lite extra plats kan man ju alltid ordna!



Lund

Jag sitter på hotellet i Lund nu och är jätte trött! Jag gick upp halv åtta i morse vilket inte är jätte tidigt men sedan satt jag på ett tåg mellan halv tio och halv fyra och att bara sitta still kan ta på krafterna det med kan jag säga er! Vi träffade min syster lite snabbt innan hon skulle tillbaka till teatern och repa. Vi åt på ett ställe som hette Times? Eh, ja eller något sådant. Jag åt en jättegod cheesecake till efterrätt, mumsigt. Sedan gick vi runt på stan och kollade lite, de har mycket snyggare kläder på Carlings här än vad de har hemma i Gävle.

Imorgon ska vi se min systers teater, innan det vet jag inte vad vi ska göra. Jo äta frukost på hotellet, jag gillar hotellfrukost!

Nu ska jag underhålla mig med lite datorspel, tjingeling! :D

Imorgon

Jepp, imorgon åker jag till Lund. Och jag som hade tänkt ta med min dator för att fördriva tiden på tåget lite så går hårddisken sönder två dagar innan, sällan allting ska gå sönder för mig. Fan också. Jag som skulle kolla klart på mina vänner säsonger, kolla på film, chatta och leka på internet för att ha något att göra. Men nu kan jag inte det, nu ska jag sitta där och glo in i väggen i sex timmar, inte roligt alls. Som vanligt så kommer väl min ipod också å sönder, den brukar göra det lagomt till mina tågturer.

Jag kanske ska ta med mig min mammas bärbara dator så jag har något att göra i alla fall men på den finns det inga bra filmer, inga vänner avsnitt och så är den jätte seg. Just nu är jag sur på allt.

Behövde bara skriva av mig lite!

Hihi nu ska jag vara en kärleksfjant i det här inlägget hade jag tänkt, ni får stå ut helt enkelt!

Jag insåg just att jag är tillsammans med Julia, eller ja.. det har jag väl insett förut också men jag började tänka på det nu och det var nu det verkligen gick upp för mig hur glad jag är för att jag har henne. Hon är verkligen där för mig och bryr sig om mig och gör mig glad, och det är jag tacksam för (även om jag inte visar det alla gånger). Jag är jätte kär och jätte glad för att det ordnade sig trots att jag var så osäker ett tag.

Så nu har jag fått ur mig det, nu tänkte jag babbla på om lite allt möjligt. Läs om ni har ork och tid!

Livet är bra jobbigt ibland, skolan är jobbig, det är jobbigt att gå upp tidigt på morgonen, sminket och håret är inte som det ska, läxorna går inte att göra för man fastnar hela tiden, tiden gå alldeles för fort och man hinner inte göra det man vill hinna med. Ibland önskar jag att man bara kunde ta en paus från allt ett tag och göra precis vad man vill! Eller så vill jag kunna skjuta upp allt hur länge jag vill, fast det är ju jobbigt att veta att man måste ta itu med det någon gång.. hm. Nu längtar jag tills det börjar bli vår på riktigt och vår-glädjen kommer! Då känns allt bra och sommarlovet är nära!

Nu har jag klagat av mig lite också, så nu ska jag duscha och kolla på vänner och sen ska jag försöka sova tidigt så jag är pigg imorgon!


Måndag, usch och fy!

image22
Ja måndagar är inte roliga de inte. Jag trodde att vi skulle ha sovmorgon till ett eftersom att det skulle vara intagningsprov i teatersalen och vi skulle ha teater på morgonen, men för säkerhetsskull så kollade jag runt lite och alla sa att vi visst skulle vara på skolan klockan 9.00 och vara i studion och grejja lite och prata med de sökande. Men när vi väl kom dit så sa vår teaterlärare att det hade blivit ändrat så nu behövde vi inte alls vara där, så då kunde jag alltså ha sovit flera timmar till! Sur som satan var jag. Men jag, Linn, Johanna, Ida och Cissi åkte hem till mig och spelade "Med andra ord" och åt pannkakor!

När vi hade ätit klart så ringde Julia och sa att de hade ringt till henne från Gefle Dagblad. De ville göra ett repotage om henne och mig för att vi är tillsammans och vågar visa det öppet osv. Så jag ställde upp på det. De frågade lite om vad våra kompisar och så tycket om det och vad vi tycker att det finns för fördomar mot homosexualitet och lite annat sen tog de bilder också. Som säkert kommer bli SKIT snygga. Haha, aja det visar sig på söndag i tidningen!

Jag fick tillbaka ett svenskarbete idag, jag fick bara G. Mina betyg har sjunkit rejält sedan jag började på gymnasiet, fast det kan ju vara för att det är svårare att få bra betyg på gymnasiet men med tanke på att jag alltid hade VG+/MVG i nian så är ju G uselt. Jag måste bättra mig!

Nu ska jag äta, tjingeling.

Söndag

Mh, söndag är väl inte min favoritdag. Hela dagen går oftast åt till att sitta och bekymra sig över att det är skola imorgon, usch jag vill vara ledig. Men jag går ju bara måndag-torsdag sedan är jag ledig fredag-måndag det är ju rätt skönt. Och sedan går jag ju bara tisdag-torsdag så är det ju långfredag och påsklov. Skönt!!

Nu måste jag fortsätta med min bokrecension, roligt va?

Nu hör jag att pappa beställer pizza ute i köket, nu blev min dag genast lite bättre!

Cheap monday köps upp av H&M

image19


Jag läste nyss i tidningen att H&M har köpt upp 60% av Fabric scandinavien vilket innebär att de äger Monki, Weekday och klädmärket Cheap monday. Jag blev jätte glad och trodde att de skulle sälja Cheap monday i H&Ms butiker så att jag kunde använda min personalrabatt på H&M och köpa Cheap monday jeans men så var det inte. Monki och Weekday ska fortsätta som de butikskedjor de är separat från H&M, den enda skillnaden är att H&M äger dem och att H&M ska försöka lära sig lite utav Weekdays grundare om hur man når ut till de yngre. Så förhoppningsvis så kommer det i alla fall lite nya och snygga kläder på H&M.

Idag har jag hjälpt pappa att göra tacopaj, jätte gott blev det! Och snart kommer Johanna hit och då ska vi göra Gino. Kiwi, jordgubbar, hallon och blåbär så har man riven choklad på det och så har man det i ugnen tills chokladen smält och frukterna blivit varma så äter man vaniljglass till. Jätte gott, mums!


Bild från när vi gjorde det sist! Hallon <3

image21

Fredag

Visst är det skönt att sluta tidigt? Jo, det är klart. Men det är inte skönt att man somnar VARJE dag efter skolan och sover ett tag och sedan vaknar och är hundra gånger tröttare och är helt slut och har ont i huvudet och inte orkar göra något på resten av dagen/kvällen. Det suger, men det är ju så svårt att hålla sig vaken!

Ikväll ska jag inte göra så mycket, jag varken orkar eller har lust faktiskt. Den här helgen ska jag försöka vila ut och bli 100% frisk. Jag gillar inte när det är mitt emellan vinter/vår eller sommar/höst för jag är alltid förkyld jätte ofta då eller har något annat problem. De senaste veckorna har jag varit sjuk varannan helg, varje helg jag ska hem till pappa så har jag ont i halsen, feber, början på bihåleinflammation eller något annat roligt! Nu är jag förkyld och känner mig allmänt seg och slö.

Boulongern

Jag, Ida och Isabelle gick till boulongern idag. Det var jätte fint väder, men lite för kallt. Vi lekte i lekparken, det är roligare än vad man tror ibland! Efter ett tag kom Pippi och Erika och höll oss sällskap men det blev för kallt så vi började gå tillbaka. Efter vägen så matade vi änderna och Pippi lånade ut pengar till mig så jag kunde köpa pizza för jag var vrålhungrig. Det blev en hawaii som vanligt, nästan ingen annan pizza som är ätbar ju!

image16image18image17


Imorgon är det fredag och sedan är det helg, då ska jag försöka sova ut så att jag kanske är pigg till nästa vecka. Nästa fredag åker jag till Lund och hälsar på min syster och kollar på henne föreställning. Stannar där till på måndag.

Life on the refrigerator door

Life on the refrigerator door - A book about making tome for those you love,
 when time itself is running out...

image15
Jag sitter och läser den boken nu, ska läsa den och sen ha en muntlig redovisning på engelska om den. Usch, jag gillar inte engelska. Speciellt inte med Denise hon är en ganska dålig lärare, sedan jag började på gymnasiet så har jag inte lärt mig någonting på lektionerna med henne. Värdelöst!

Vi slutade tio över ett idag, då tog jag bussen hem. Vid halv två låg jag och sov i soffan, vaknade runt sex och var tröttare än vad jag hade varit när jag somnade, som vanligt. Jag borde inte sova på dagarna det blir ju bara värre då! Men det är så svårt att hålla ögonen öppna när man kommer hem efter skolan.

Imorgon har vi matteprov, vi slipper idrotten så att vi ska ha gott om tid på provet, och har vi tur så är P-A snäll och låter oss slippa datorkunskapen också. Då får vi gå hem efter provet det vore jätte skönt. På kvällen ska jag jobba, jag funderar på att sluta. Det är så grymt tråkigt. Jag kanske ska försöka få jobba som Jessica gör istället och lyssna på ljudfiler. Hellre det än att sitta och inte vilja trycka på knappen så att den ringer upp ännu en sur medelålderstant/gubbe som bara lägger på.

Nu ska jag läsa ut boken.

Sjukt

Jag satt och kollade runt på Aftonbladets hemsida och hittade den här filmen. Hur fan kan man göra något sådant? Det är bara sjukt och hemskt.


 Idag har jag inte gjort så mycket, varit i skolan och ja.. inte fått så mycket gjort där heller. På morgonen så hade vi en ganska onödig bildlektion, efter det så hade vi prov i datorkunskap, det gick ganska bra! Sedan hade vi teori på idrotten och sedan hade vi matte. Som vanligt så pratade P-A hela lektionen, skönt och faktiskt så lär jag mig mer då än när vi måste jobba själva i böckerna för då blir det aldrig något gjort. Det är mycket lättare att bara lyssna! Vi har matteprov på torsdag och förhoppningsvis så får vi sluta direkt efter det om P-A är snäll och låter oss slippa datorkunskapen.

Nu sitter jag här och väntar på att någon ska komma hem och laga mat åt mig, nu är klockan halv sex och det är fortfarande ingen hemma. Det brukar betyda att de inte kommer hem på ett tag så jag får väl göra mat själv, usch det har jag inte lust med. Hade tänkt umgås lite med Johanna efter att jag ätit och sen ska nog Julia komma hit och sova hos mig <3

Nu ska jag ringa och efterlysa min familj och se om jag får någon mat!

Första skoldagen efter lovet

Ja usch, idag var det första skoldagen efter lovet. En vecka är alldeles för lite, som Erika sa idag så hinner man inte varva ner och börja slappna av innan skolan börjar igen. Under den där veckan så vaknar man vid tio och får panik för att man är försenad till skolan innan man kommer på att det faktiskt är lov, och när man väl börjar inse att man är ledig så börjar skolan.

Jag hade jätte svårt för att sova i natt, jag vaknade minst en gång i timmen och kollade på klockan och trodde att jag hade försovit mig men det visade sig att det var långt kvar tills jag skulle gå upp. När klockan väl började närma sig sju så kunde jag inte somna om alls då låg jag bara och tänkte "snart måste jag gå upp" så jag gick upp lite tidigare, det var bara frustrerande att ligga där.

Idag hade vi bara teaterlektion sen slutade vi. Vår svensklärare var hemma med sjuktbarn så vi slapp vårf två och en halv timmes långa svensklektion. Skönt! Men synd att vi fick veta det efter vår alldeles för långa lunchrast. Vi hade kunnat åkt hem bra mycket tidigare.

Johanna följde med mig hem, vi bakade chokladbollar och åt popcorn. Sedan somnade vi som vanligt i soffan. Vi kollade på ett program om lemurer på Animal planet så det var inte så konstigt att vi somnade.

Jag har ingen lust att gå till skolan imorgon, jag är så skoltrött. Jag vill ha sommarlov NU!


Call-up

Nu har jag varit och jobbat, som sagt.. fyra timmar känns som en evighet! Speciellt de två timmarna innan rasten, tiden gick så sakta så det knappt märktes att den gick alls. Och gång på gång så var det sura tanter och gubbar som jag fick ringa upp. Men det var en tjej som tyckte att allt var skit bra. Ett tag trodde jag nästan att hon bara var sarkastisk som alla andra men inte då.. hon köpte och var så glad så.

- Hej jag heter Rebecka och ringer från TELE2, jag ringer dig för att du är kund på fast telefoni hos oss idag så därför tänker vi på TELE2 ge dig ett mobilt bredband och ett USB-modem som är värt 1195 kr helt kostnadsfritt!
- SKIT bra!
- Det enda kostnaderna du behöver tänka på är 99:-/månaden, 295.- i inträdesavgift och 99:- i frakt.
- SKIT bra!
- Ja eller hur! Så då kör vi på det här då?
- Vilken hastighet är det?
- 0,384 mbt/sekund.
- SKIT bra! Så då får jag surfa hur mycket jag vill?
- TELE2 kan strypa överföringshastigheten till 30kbit/sek om det överstiger 5GB i månaden.
- Men det är ju ingen fara, skit bra!


Jag vet inte vad ni tycker men jag klassar inte den hastigheten som "SKIT bra" då hon skulle säga upp sitt vanliga 8mbits bredband och använda detta istället. Men det är ju bra att vissa människor är possitiva!

Jag kom till säkert trettio stycken som inte ens hade någon dator och jätte många som kunde varken svenska eller engelska och en hel drös av otrevliga människor. Tillslut blir man ganska lack.

Imorgon börjar skolan, det är jag inte alls peppad inför. Men måndagar är inte så jätte jobbiga, vi har teater och sen rast fast sen kommer det ju ca 2 timmars Svenska med Denise och det är ju ingen höjdare. Usch.

Nej nu ska jag ta mig något att äta! Tjingeling.

Föreställningsfest

image11Jag  var på  fest igår, det var ganska roligt, cirkus-treorna hade föreställningsfest i Fabriken. Vi kom dit runt halv elva och fick stå och frysa fötterna av oss i väntan på att Markus skulle komma och låsa upp.

Efter ett tag fick vi komma in. Jag har jätte ont i bakhuvudet och i höfterna och magen. Jag blev ju nästan misshandlad igår! :( När vi stod och väntade på att få gå in så lät jag Pippi slå så hårt hon kunde i min mage men jag trodde inte att hon kunde slå SÅ hårt. Kanske finns en anledning till att hon kallas Pippi? Sedan gjorde jag en kullerbytta från Julias rygg och fick ont i huvudet, sedan skulle Johanna passa mig när jag gick ner i brygga men det glömde hon visst bort så jag ramlade bakåt och slog i huvudet och dum som jag var skulle jag även sitta på hennes axlar.. det var ju inte jätte lyckat. Jag satte mig på hennes axlar när hon satt ner så skulle hon resa sig upp. Då böjer hon huvudet framåt så jag ramlar framåt och gör världens magplask på golvet, tro mig det gjorde tjugo gånger ondare än att göra magplask på vatten. Aj aj aj.  

Så idag har jag jätte ont i höfterna som fick ta största smällen och lite i bakhuvudet. Men jag glädjer mig åt att jag ska äta pizza idag! Men jag är inte alls lika glad över att jag ska jobba mellan 16-20. Visst det är bara fyra timmar men de fyra timmarna kan kännas som en evighet. Men men, jag behöver ju pengar så!

Det jobbigaste är när man ringer till medelålders tanter för det är de är sura allihopa! Ringer man till äldre eller yngre så är de mycket trevligare!

Nu ska jag göra mig klar så jag har det gjort. Usch jag känner mig så seg i kroppen idag, jag vill bara gå och sova igen.



RSS 2.0