Tillbaka efter några veckors uppehåll

Nu har det stått still här ett tag. Jag har väl inte haft så mycket intressant att skriva, heller inte så mycket tid till att blogga. Det här med tillgång till dator har det var lite si och så med också, jag har försökt någon gång att blogga genom min iPhone men av någon anledning så vill inte blogg.se fungera i den jädra telefonen. Så det har helt enkelt inte blivit av!

Nu tänkte jag dra ett inlägg om något intressant men trots mitt blogguppehåll på flera veckor så har jag inget vettigt att skriva. Jag är fortfarande arbetslös. Bortsett från att jag passar en liten valp på fyra månader varje vardag, städar en gång i veckan och är barnvakt någon dag här och där. Det ger pengar så jag klarar mig men mer än så har jag inte åstadkommit ännu. Far min hade tydligen pratat med Scandics VD och hon har nu fått mitt CV som hon skulle lämna vidare till någon avdelning på jobbet. Har jag tur hör de av sig så kanske jag får något extrajobb där.

Jag skriver på mitt personliga brev till Nordiska folkhögskolan också. Det går lite segt på den fronten, det blir bara rörigt och jag vet inte vad jag ska skriva. Sista ansökningsdagen är den 1:a oktober så innan dess måste jag fått iväg brevet och betygen ska skickas via posten så några dagar innan måste jag väl få iväg ansökan. Kursen jag ska söka heter "Foto och kortfilm" och skolan ligger i Kungälv.

Nej, vet ni vad?
Jag återkommer när jag har något mer att skriva!


RSS 2.0