Peace & Love 2009

http://www.youtube.com/watch?v=C_OoIAR370c

Då var peace & love över, det har varit riktigt roligt! Jag har dock inte sett speciellt många artister, mådde dåligt två dagar och åkte hem en dag tidigare. Ja, det lät kanske inte så roligt men tiden mellan illamåendet har jag haft kanonkul! Det har varit riktigt varmt så nu är alla solbrända och ser ut som kräftor. Vi var som sagt dit på måndagen och satte upp tälten och sedan stannade Ida, Anton och Cissi kvar men vi andra åkte hem för att komma tillbaka på onsdagen. På onsdag morgon klev jag upp strax innan sex och klockan sju kom Johanna och hennes pappa och hämtade mig. Vi var och hämtade upp Linn och Erikas tält sedan bar det av!

Väl framme så fick vi köa in till campingen men vi slapp ju kön till banden eftersom vi fixade dem redan på måndagen. När vi väl kom in var det bara att släpa packningen till vårt camp som låg nästan så långt in man bara kunde komma på den stora campingen, i den värmen var det inte ett dugg roligt att släpa packning. När vi äntligen tagit oss fram så slängde vi in packningen i tälten och började festen. Sedan är allt en enda röra, jag vet inte vad som hör till vilken dag eftersom att alla dagar såg ganska likadana ut och man höll inte riktigt koll på vad som var dag, morgon, kväll eller natt. Jag såg i alla fall Winnerbäck, Volbeat, The sounds och Hoffmaestro men jag såg nog inte en hel konsert någon gång. Tyvärr var det inte så många band som spelade som jag tycker är jättebra, på lördagen spelade det en hel del band som jag ville se men jag åkte hem redan på lördag morgon. Jag och Jessica åt kebab på natten mellan fredag och lördag sedan gick vi och lade oss, en timme senare vaknade jag och mådde riktigt illa. Efter det så spenderade jag en hel del tid till att spy och ligga i skuggan och bara må riktigt dåligt. Jag ringde min pappa som kom och hämtade mig och Ida följde med. Synd att jag missade lördagen men jag hade inte orkat en dag till i stekande sol utan någon skugga någonstans. Men hur som helst så har jag haft riktigt roligt!

När jag, Hannah, Linn och Johanna var till Kupolen på fredagen så var vi in på BR och köpte en barnpool och 100 stycken platsbollar till. När vi kom till campingen fyllde vi poolen med iskallt vatten och hade poolparty. Genast var det en hel drös med människor i vårt camp, och jag kan lova att det kalla vattnet uppskattades och det var bra att kyla drickan i poolen också. Under kvällen/natten så var det in jättemånga som bad om att få en boll så morgonen efter hade vi inte så många bollar kvar.

Nu när detta är över så är det dags att börja peppa till PRIDE!

Söndag kväll/natt

Jag borde egentligen sova nu, ska upp halv åtta imorgon, hua.. det är sommarlov och jag fick inte sova i morse och inte imorgon heller. Men det är det värt det! Imorgon drar jag med favoriterna till Borlänge och sätter upp tälten på Peace & Love. Vi är där ungefär vid halv elva, campingen öppnar inte förrän 12 men då det bara är en camping i år som flera tusen personer ska in på så gissar vi att det är bra att vara där lite i förväg så att man slipper köa hela dagen och natten. När vi satt upp tälten åker vi hem igen (vissa av oss i alla fall) och väntar på att det ska bli onsdag morgon då vi åker tillbaka, temadagarna är inget jag är intresserad av att vara på. Men onsdag-söndag ska bli så jäkla roligt.

Just nu sitter jag och lyssnar på Miss Li och funderar på att resa på mig och gå till sängen men det är ju så fruktansvärt långt (inte ens en meter) så jag sitter hellre kvar här ett tag till. Sedan får nog datorn och några avsnitt av Köping följa med mig till sängen!


Festivalshopping

Nu närmar det sig! Jag, Linn och Cissi var och handlade till Peace & Love idag. Först var vi till Rusta för att Linn skulle handla luftmadrass vi köpte även presenningar och batterier till stereon, inget camp utan musik! När vi var klara på Rusta gick vi vidare till Willys där vi fastnade bland burkmaten jättelänge. Jag handlade för 116 kronor, Linn för strax över 200 men Cissi slog på stort och handlade för nästan 400 kronor! När vi stod vid burkmaten sa hon: "- Usch jag tycker inte om Ravioli" och sedan slängde hon ned 6 burkar i korgen.. hm?

Sedan var vi till Claes Ohlsson för att Linn skulle köpa silvertejp och ett hänglås. Efter det hamnade vi på McDonalds och tryckte i oss några cheeseburgare.

När jag kom hem var pappa förbi här och lämnade luftmadrassen, pumpen och sovsäcken. Nu har jag packat och inser att jag kommer ha med mig jävligt mycket saker bara imorgon och på onsdag kommer jag ta med mig ännu mer!.. Förra året hade jag en väska med kläder och alkohol, det var så mycket lättare att släpa på. Nu ska tält, solstol, luftmadrass, mat, dricka, kläder och en massa tjaffs med.

Just nu sitter jag på mitt rum och dör av värmeslag. Mitt rum är väldigt dåligt isolerat så på vintern är det svinkallt men på sommrarna är det som en bastu här inne. Varför kan det inte vara tvärtom?

En helt vanlig kväll med helt vanliga esteter.

Nu är jag hemma igen efter en aning.. udda kväll hos Emma. Vet ni hur långt människan har till bussen? Nej det vet ni inte men jag kan berätta för er att det är jättelångt, och då menar jag verkligen långt. Jaja, väl framme hos henne så åt vi tacos och pratade om allt och ingenting i evigheter. Emma berättade om något knasigt system hon har i huvudet och att hon ser alla veckodagar i olika färger och alla siffror och ah.. jag vet inte vad det var, det var väldigt invecklat och jag förstod inte mycket men hon avslutade i alla fall med ".. och jag ser alla människor som antingen svarta eller vita" *tystnad* Johanna: "Men det gör ju jag med?.." (Jag tror inte att de som inte var där och hörda emmas lååååååånga förklaring på henne system förstår det roliga men det var riktigt roligt).

Senare hamnade vi i Emmas vardagsrum och åt godis. Emmas kompis och två killar kom dit, vi gick in för att skrämma vettet ur de stackars människorna och betedde oss så konstigt vi bara kunde, vi är ju esteter så då får man vara konstig. Eller ja.. folk förväntar sig ju tydligen att man ska vara konstig om man är estet.

Julia: - Johanna vill du ha en godis?
Johanna: - Ja!
Julia: - Men du tycker inte om sockret va? Men det är lugnt, jag kan suga bort det åt dig först.
*Suger på den, spottar ut den och ger den till Johanna som stoppar den i munnen*
Linn: - Men.. jag vill också ha ju?
Johanna: - Jaha! Förlåt! *Tar ut godisen ur munnen, delar på den och ger halva till Linn*

Sedan satt jag och Julia och åt halva godisarna och lade tillbaka resten, och när någon bad om att få en godis så fick de en halväten, mysigt va?

Jag har skrattat så mycket så jag nog kommer ha träningsvärk i magen imorgon. När det blev tyst och Emma säger: - Men igår när jag rakade analen... då gick det liiite över gränsen kanske? ;)

Aja, dags att sova. Jag ska upp tio imorgon och göra affärer! ;)

Sony Ericsson w302

Detta är den absolut sämsta mobilen jag någonsin haft. Den laggar jättemycket, när jag skriver sms så tar det evigheter att skriva. Skriver jag en mening så får jag sitta och vänta i säkert fem sekunder på att mobilen ska skriva klart meningen. Det går inte att göra något alls med den längre, vad är det här för skit? Hmph.. inte värd pengarna. Läste nyss recensioner om den och det verkar inte bara vara min som krånglar. Jag vill ha en ny för denna slänger jag åt helvete snart.

Lördag

Ännu en dag närmare Peace & Love, det tar sig! (Hur många gånger har jag tjatat om Peace & Love i den här bloggen nu?)

Aja, midsommar igår. Det visste ni inte va? Jag och Johanna kom fram till att det nog är årets mest värdelösa dag. Vad är det man firar egentligen? Eller ja, det vet jag väl men är det verkligen något att fira? Dessutom åker alla hem eller till sina sommarstugor eller något.. och vad tycker vi om det då? INTE KUUUUL!

Jaja, vi åt sill(<3) och potatis och sedan blev det grillat och sedan jordgubbstårta så klart! När vi hade ätit färdigt började jag och Johanna undra hur vi skulle få resten av kvällen att gå? Vi satt där med mammas kompisar med en varsin öl och en cider och hade inte en aning om vad vi skulle göra resten av kvällen. Efter ett tag kom Jessica, Magda och Jossi in till Gävle och lite senare kom Ida hit. Vi drog med dem till Max och sedan tog vi bussen hem där mamma var en aning på snusen (jag och Johanna är inne i vår "säga-det-fulaste-vi-kan-komma på-period".) Vi åt rester från middagen, lyssnade på Rammstein och mammas tjat  om "Nu skämms Rebecka för sin mamma för att hon är så full". Haha, men det gjorde jag faktiskt inte. Hon får väl skämmas för sig själv, det tänker inte jag göra åt henne ;)

Nu ligger jag i min säng och funderar på varför jag fått en vana att vakna klockan elva? Jag har visserligen bara gjort det två dagar i rad nu men ändå. Nu börjar jag bli riktigt hungrig och funderar på att gå ner och kolla om det finns kvar mat från igår. Någon frukost är jag då inte sugen på, man blir inte mätt på lite fil och flingor eller en macka. MAT ska det vara.

Midsommar (ja, det är fortfarande midsommar)

Mamma springer runt i hela huset och städar, lagar mat, diskar och dukar SAMTIDIGT. Ja, tro mig. Hon har dammsugaren i ena handen, tallrikar i den andra, diskborsten mellan tårna.. eller ja, lite överdrivet men hon kutar runt där nere som en yr höna och klagar på allt. Jag förstår inte varför hon bjuder hem så mycket folk när hon alltid stressar upp sig så mycket innan? Är det verkligen värt det? Det som är dåligt med dagar som denna är att man alltid bestämmer en tid då man ska äta, så sitter jag och väntar på att klockan ska gå men när det är dags att äta så är maten ALDRIG klar. Idag har mamma sagt att vi ska äta fyra det betyder alltså fem eller halv sex.

Jag var nyss ute i skogen med Tindra, blött och jäkligt men hon var glad ändå. Mina beiga chinos däremot passade inte i en blöt och lerig skog.

Nej, glad midsommar på er då! Ut och dansa runt midsommarstången nu och bli blöta :)

Midsommar

God morgon! Hur kommer det sig att ju senare jag går och lägger mig desto tidigare vaknar jag? SÅ tidigt vaknade jag visserligen inte, men eftersom att jag somnade efter tre så borde jag har sovit längre än till elva. Hur ska jag nu stå ut fram till klockan fyra innan jag får mat? Det är ju evigheter dit!

Jag är kissnödig, pratar med Louise på msn och längtar tills jag får äta sill, adjö!


Ett onödigt långt inlägg om onödiga saker.

Ikväll var jag med Johanna och Julia, varför lyckas jag och mina kompisar alltid ha sjuka konversationer? Vi pratar nästan aldrig om något seriöst och gör aldrig något normalt. Johanna pratade till exempel om att hon kan bita i sina egna tuttar och avslutade det hela med: - Och JA jag har provat det hemma! Sedan försökte Julia och hon kunde minsann slicka på sina i alla fall. Sedan pratades det en hel del om Peace & Love (största samtalsämnet de senaste veckorna). Vi kollade spelschemat och blev riktigt glada när vi såg att de har en workshop på onsdagen med Yoga, jag och Johanna kommer naturligtvis att gå på den. Vi missar aldrig ett yogapass, aldrig.

När Julia åkte hem så var jag och Johanna ner och pratade med mamma, Greger och deras kompisar. Greger bjöd Johanna på whiskey som hon tog en klunk av och sedan ångrade hon sig ganska rejält. Whiskey som är så otroligt gott.. nej.

Nu är klockan 00:00, det är nu man borde önska sig något va? Men vill ni veta en sak? Jag vet faktiskt inte vad jag ska önska mig för just nu är mitt liv riktigt bra. Visst finns det några saker som hade kunnat vara bättre men om man jämför hur jag mådde för ca 2 veckor sedan med nu så mår jag så otroligt mycket bättre, så mitt liv är nästintill perfekt. Med betoning på nästintill, men man ska inte klaga har jag hört.

Imorgon är det som sagt midsommar. Klockan fyra kommer det hit en hel drös med folk och äter mat, Johanna kommer också. Hon är min räddare i nöden från en tråkig kväll ;) Nej, mamma och deras kompisar är riktigt roliga faktiskt men det blir nog snäppet roligare med Johanna i närheten. Vill ni veta en annan sak? Julafton, påsk och midsommar är så jävla bra! För att? Jo för då får man äta sill, och hur gott är inte det? Det enda som är dåligt med midsommar jämfört med jul och påsk är att det inte finns någon midsommarmust, det borde det finnas tycker jag. Julmust, påskmust och midsommarmust, det vore inte illa.

Nu känne det som om jag skriver allt jag tänker, men mina blogginlägg brukar bli så korta och tråkiga. Jag kan visserligen inte påstå att detta blir särskilt mycket roligare än mina tidigare inlägg men det blir nog definitivt längre. Det är nu 17 minuters kötid kvar innan jag kommer in på QX så jag kan fortsätta skriva blogg för att fördriva lite tid. Hm.. jag måste bara komma på något bra att skriva om. Jag är lite hungrig men jag tänker inte äta förrän klockan fyra imorgon för att få plats med extra mycket mat. Vilka tror att jag klarar mig tills dess? Inte jag i alla fall. Men jag tänker göra ett tappert försök.

Jag börjar faktiskt bli lite trött så jag kanske borde sova lite. I natt drömde jag helknasiga drömmar hela natten och vaknade jag vet inte hur många gånger. Först drömde jag att jag, Julia och några till var i min gamla skola som jag gick i på låg- och mellanstadiet, och när vi var där så kom det in två män och började skjuta ner massa folk så vi gömde oss i ett rum så kom det in en kille med neddragna byxor och frågade om någon kunde suga av honom annars skulle han skjuta skallen av någon. Hm, konstig dröm? Sedan vaknade jag och när jag väl somnat om igen så drömde jag att jag och min klass var på någon arena och Johanna skulle vara med i melodifestivalen men det var bara Sverige och Norge som tävlade, alltså Johanna mot någon norsk snubbe. Sedan minns jag inte mer av den drömmen heller, men jag vet att jag vaknade ett flertal gånger under natten och tänkte varje gång "vilken sjuk dröm" och somnade om och drömde något ännu sjukare. Varför drömmer man så mycket vissa nätter?

Okej, jag ska inte ta mer av er tid så jag slutar skriva nu!


Jag kommer inte på någon bra rubrik.

Den här dagen har faktiskt gått fort, det är bra, riktigt bra. Imorgon är en sån där dag då man äter mycket så den dagen kommer också gå kanonfort, bra va?

Idag lyckades jag tjata till mig mitt studiebidrag några dagar i förväg så jag var ner på stan med Johanna en sväng. Köpte lite saker på H&M sedan kikade vi runt lite och sedan hamnade vi på Coffeehouse by George där vi tryckte i oss kladdkaka och cola.

Nu kom jag precis hem och ska nog äta lite spagetti och köttfärssås, det är så galet gott.

SNART ÄR DET PEACE & LOVE. (Fan vad jag tjatar)

Torsdag

God morgon!
Eller ja.. klockan börjar närma sig halv tre så det är väl inte så mycket morgon längre. Jag har precis frågat mamma om jag kan få mitt studiebidrag nu istället för den sista men hon visste inte om hon hade råd så jag skulle fråga Greger istället sa hon. Jag ringde honom så förhoppningsvis får jag mina pengar idag istället för om 12 dagar. Jag vet att det inte är särskilt smart egentligen för då kommer jag vara pank senare istället men jag behöver verkligen pengar nu innan Peace & Love så att jag kan köpa mat där och dessutom så behöver jag lite nya kläder och grejer till håret osv. Jag måste även klippa mig.. puh, mina pengar är slut inom några dagar märker jag nu. Jag kan ju inte tigga pengar av mamma till klippning också efter allt hon betalat denna månad. Åh.. Jag får väl testa fråga henne men jag gissar på att svaret blir nej.

Bra väder skulle uppskattas nu.

Jag kollade nyss vädret för nästa vecka och det verkar bli helt okej festivalväder ändå. Ganska molnigt men inte så kallt!

Pengar

Den här kvällen har jag tillbringat med Ida, Linn och Johanna. Vi lagade mat, potatisgratäng och kycklingfilé blev det. Efter det så spelade vi Yatzy och pratade om allt mellan himmel och jord. En mycket trevlig kväll!

Jag är i STORT behov av pengar just nu. Jag ska ju sälja min gitarr+förstärkare för 1500 kronor och det är en kille som är intresserad men han bor 9 mil från Gävle och har lite problem att ta sig till Gävle så han vet inte när han kan köpa det i så fall. Nu är det en kille som mailat och frågat vad jag ska ha för bara gitarren, så nu är frågan om jag ska vänta och få 1500 kronor och bli av med både gitarren och förstärkaren eller om jag ska sälja iväg gitarren för 1000 kronor och sedan försöka sälja förstärkaren för 500? Jag är som sagt i stort behov av pengar nu innan Peace & Love så.. och SÅ svårt kan det ju inte vara att få iväg enbart en förstärkare sen? Hm..

Hey girl you know you drive me crazy.

Onsdag

Jag kom precis hem, jag cyklade till stan och mötte Johanna där. Vi var och solade och sedan cyklade vi hem igen. Det går nästan lika fort att cykla som att ta bussen och det är ju så mycket skönare än att sitta på en svettig buss och trängas. Ikväll ska jag hem till Emilia, fast Emilia är inte där men Ida är i hennes lägenhet och tar hand om katterna så jag, Linn och Johanna ska dit.

Snart är det midsommar, vad händer då? Jag blir nog hemma först och äter med mamma och folket som kommer hit men sedan vet jag inte var jag ska ta vägen. Jag har ingen lust att festa så nära Peace & Love, jag har inte råd med det heller så vi får se vad jag hittar på istället.

Nu måste jag gå en sväng med Tindra.

Jag saknar dig <3


Tisdag

Mina dagar nu för tiden går ut på att försöka komma på något som gör att tiden går fort så att det blir Peace & Love sen. Men sen när det är över då? Vad ska jag längta till då? Pride då kanske, men då är det ju så långt till Pride. Så under hela juli ska jag bara gå omkring och göra ingenting. Jag ska visserligen kanske till Göteborg och Karlskrona då. Så något har jag ju att göra!

Jag var ute och gick med Tindra för ett tag sedan, det tog tjugo minuter så det var inte ett så bra tidsfördriv. Nu sitter jag här och pratar med Julia och Johanna på msn. Jag kanske borde äta något? DET är ett bra tidsfördriv. Vid halv fem ska jag hämta min kamera då kan jag leka med den ett tag.. men sen då? Jag ska ju leka med Johanna också!

Jag vill ha pengar så att jag kan köpa kläder, det är verkligen ett bra tidsfördriv och jag behöver nya t-shirtar och nya shorts. Ni får gärna vara vänliga och ge mig en lite slant!

Tandläkaren

Jag var till tandläkaren idag. Har varit dit ganska ofta den sista tiden pga min käke som hoppar ur led. Det är jätteirriterande, gör ont och ger mig en grym huvuvdvärk. När jag gäspar så hoppar den ur led och när jag tuggar på något hårt.. eller om jag tuggar tuggummi för länge (jag som nästan alltid tuggar tuggummi). Tandläkaren har nu kommit fram till att min käke är överansträngd, antagligen pga att jag gnisslar tänder på nätterna eller liknande. Så nu har jag fått en bettskena som jag ska ha om nätterna så ska jag tillbaka till tandläkaren om en månad och se om det blivit bättre.

Jag läste nyss på internet om folk som haft samma problem och någon bettskena verkar inte ha hjälp dem men operation däremot.. det låter inte särskilt lockande för det stod att man inte kan äta på tre veckor i så fall. Hur skulle jag kunna stå ut med det? Fast det är det väl kanske värt, jag är ganska trött på min ständiga huvudvärk nu.

Jag hatar hemligheter.

Det värsta som finns är hemligheter. Jag gillar inte att ha dem. Så, kan jag inte bara få skrika ut det så hela världen vet det och sedan blir allt tusen gånger värre? Nej.. det var väl heller ingen bra idé.

Jonglering

Nu har jag inte jonglerat på ett tag men när jag ska städa så hittar jag alltid något på mitt rum som är roligare att hålla på med än att städa rummet. Så jag tog fram mina jongleringsbollar och kom fram till att det är tråkigt att inte ha något att lära sig. Nu kan jag jonglera med tre bollar, jag kan mills mess, full shower och några andra trick med tre bollar och så kan jag jonglera med fyra bollar. Jag har tröttnat på att försöka lära mig trick med tre bollar som jag ändå bara blir irriterad på så nu har jag bestämt mig för att lära mig att jonglera med fem bollar. Jag kommer bli riktigt jävla sur och kasta bollarna åt helvete ett x antal gånger, men jag SKA lära mig. Jag MÅSTE lära mig. Så.. vi får se hur det går. Om jag håller humöret uppe så ska det förhoppningsvis inte ta allt för lång tid! :D

Jag vill lära mig med käglor också, men utan käglor blir det svårt. Jag ska nog köpa mig några när jag har råd!



Måndag

Nu är det måndag och vädret är fortfarande dåligt, ska det vara så här hur länge som helst? Fram till torsdag ska det tydligen vara det i alla fall. Vad har hänt med sommarvärmen?! Det är ju juni nu, det kan väl i alla fall vara 20 grader och sol. Om det nu ska vara så här dåligt väder i flera dagar till så hoppas jag verkligen att det är bra väder under Peace & Love.

Jag ska sälja min elgitarr och min förstärkare. En kille har hört av sig och verkar intresserad så förhoppningsvis är jag snart 1500 kr rikare. Det är en elgitarr med märket Yamaha och förstärkaren är en Peavey RAGE 158 om någon är intresserad så hör av er! Snart får jag hem min nya kamera också, jag kan lova er att jag saknat att ha en kamera.

Jag satt nyss och åt mat så satt Tindra på stolen bredvid mig och tiggde, helt plötsligt fick hon för sig att luta sig bakåt och ramlade ned på golvet med en jävla smäll. Stackarn blev livrädd men jag kan lova er att det gjorde min dag, det såg riktigt roligt ut. Hon såg så förvirrad ut när hon reste sig upp igen.

Nu när jag ändå har så tråkigt så tänkte jag ta tag i att städa mitt rum. Det är råttpiss över hela golvet sedan de fick springa löst i mitt rum, mysigt va? Jag måste städa deras bur också men jag har inte råd att köpa nytt "toa-lätt" att ha i botten på buren.. jag har 30 kronor på mitt kort. Woho! Men råttburen stinker nu så jag får väl tigga lite pengar av mamma.

Men ja, bara jag får pengar, min kamera och bra väder så är allt kanon! Nästan...


Xyloproct

Xyloproct
Effektiv behandling vid ändtarmsbesvär.



Kvällens stora samtalsämne är: XYLOPROCT.

Ibland vet man inte hur stora symtom man har haft förrän de
går över. Varför vänja sig vid smärta och klåda, när Xyloproct
ger effektiv symtomlindring?


Jag och Emma funderar över varför det heter "Xyloproct", är det inte jobbigt nog att behöva gå till apoteket och be om medicin mot sina analsprickor, eller mot sin analklåda? Nej, de som gjorde medicinen tänkte "-Nu kommer vi på något som är svårt att uttala för att göra det värre för de stackarna som måste köpa den"

Så tänk er hur ni står i kön på apoteket och ska fråga efter Xyloproct, kön bakom er blir längre och längre och du står och säger: - Jo jag skulle vilja ha.. xy.. xylo.. xylopr.. och apotekaren säger högt och tydligt: - Medicinen mot ändtarmsbesvär? Är det den du menar? XYLOPROCT!

Ni som nu känner att ni är i behov av denna medicin kanske vill ha lite mer info! Den finns som både salva och stolpiller. Lycka till mer era problem nu, de ska snart vara över med hjälp av XYLOPROCT! Och kom ihåg att det är viktigt att du använder Xyloproct på rätt sätt för att uppnå ett bra resultat.


Söndag kväll

Idag beställde jag och pappa en digitalkamera till mig! Jag måste ha en kamera över sommaren så jag bad pappa om att få en digitalkamera nu istället för att önska mig en när jag fyller i augusti, och han var snäll och köpte en åt mig nu! Så inom några dagar har jag en kamera igen. Skönt! Det blev en Olympus mju 5000. Hoppas att den är bra.

Nu har jag precis ätit potatissallad och skinka, hur gott som helst! Jag skulle mata råttorna så de fick samma sak, så nu sitter de och smaskar i sin bur. Sötnosarna. Usch, jag vill inte tänka tanken på att jag nog måste sälja dem snart. Mina bebisar ju!

Digitalkamera

Jag sitter och kollar runt efter en digitalkamera, jag måste ha en ny innan jag avlider. Min förra kamera gick ju sönder i Uppsala när jag tappade den så nu är jag i stort behov av en ny. Jag hade riktat in mig på den stöttåliga och vattentåliga Olympus µ 1040. Men den verkar inte finnas hos någon pålitlig återförsäljare så hittade jag istället µ 1050 på On-Off och tänkte att jag kunde köpa den men efter att jag läst några användarrecensioner och de skrivit att den var långsam och inte alls så bra som den verkar så ångrade jag mig. Dessutom har de stöttåliga sämre optisk zoom så jag tror jag köper mig en Olympus µ 5000 istället. Den är visserligen inte stöttålig, jag skulle nog behöva det med tanke på hur ofta jag tappar mina kameror men jag vill inte ha en seg kamera som tar evigheter på sig innan man kan ta nästa bild.

Idag är det söndag och dåligt väder.. jag har dessutom huvudvärk som jag haft flera dagar i rad nu! Är det vädret som gör det tro? Min käke som hoppar ur led hela tiden är nog en del av orsaken också, men på tisdag ska jag till tandläkaren igen, så jag får se då om de får ordning på käken snart. Men ja.. regn och söndag. En perfekt dag för film, tv-spel och dator. Några avsnitt av Mia och Klara snart kanske?

El orfanato

Efter en hel dag framför datorn så lyckades jag slita mig och dra hem till Anton där vi kollade på "El Orfanato" (Barnhemmet). Den var bra men Kung fu panda slår ju allt, jag kommer inte ihåg att den var så rolig sist jag såg den? Noodle soup!

Jag har börjat få ont i halsen, jag vill inte vakna sjuk imorgon. Fast jag är visserligen hellre sjuk nu än när det är Peace and Love. Nu ska jag snart sova, natti natti.


Lördag

Första dagen på lovet och jag börjar redan bli less på att vara ledig? Det finns ju ingenting att göra när det är så här dåligt väder. Ge mig sol och värme så kommer jag genast att älska att ha lov! Idag har jag suttit vid datorn och chattat med Julia hela dagen. Efter att vi pratat på msn konstant i ca 5 timmar så började vi inse att det finns väldigt lite att göra i Gävle när det är så här dåligt väder. Men ikväll drar vi hem till Anton och kollar på film med honom, Cissi och resten av gänget!

Just nu sitter jag hemma hos pappa, vi åt nyss. Pappa har varit magsjuk nu väldigt länge men han har börjat bli bättre nu. Han har tydligen ätit någon kyckling eller något som inte var riktigt klar, så det var inte schimpansinfluensan som han gissade på tidigare ;)

Tidigare idag så hade jag mina råttor lösa på mitt rum. När jag gick in i rummet så klev jag på något som pep. I någon hundradels sekund trodde jag att jag klivit på en råtta! Jag fick panik men insåg snabbt att det bara var en utav Tindras pipleksaker.. puh!

Skolavslutning

Igår var det skolavslutning, fast man har ju inte mycket till avslutning på gymnasiet. Vi lyssnade på rektorn i aulan och sedan samlades klassen och vi fick veta vem som hade bäst närvaro i klassen. That's it! På kvällen var jag ut och åt kinamat med mamma, Greger och August. Efter det så gick jag hem till Linn och där var även Moa, Julia, Louise, Emma och Johanna. Louise drog dit sin kompis Madde efter ett tag också. Vi gjorde inte så mycket. Vi satt i Linns säng större delen av kvällen och drack och pratade. På väg till MAX gjorde jag även ett försök att kunna pricka av en av punkterna på min och Johannas "Att göra innan vi dör-lista". Vi har bestämt att vi måste sitta i fåtöljen som är på den groteskt fula statyn i rondellen vid MAX. Det var lättare sagt än gjort. Statyn var hal och högt upp var det också, men vänta bara. Jag SKA upp i den.

Vid tio i två tog jag bussen hem och då blev det några avsnitt av "Mia och Klara" och sedan somnade jag.

Nu sitter jag här och lyssnar på Jason Michael Carroll och ska nog snart gå och äta frukost. Jag vaknade halv elva idag, varför vaknar jag så tidigt och är pigg när jag vet att jag får sova längre om jag vill? Om jag ställer klockan på elva när jag ska upp till skolan så är jag dödstrött då och skulle utan tvekan kunna sova några timmar till.. knäppt!

I slowly step away before we get too far

I slowly step away before we get too far.

Varför lyckas jag alltid hamna i situationer som denna? Jag tyckte att det räckte med hur allt var med Jessica. När jag äntligen lyckats komma ifrån det och inte må dåligt utav det så lyckas jag få något annat att tänka på?

Nu är det skolavslutning.. yey..


Student



Idag var jag och kollade på när studenterna sprang ut från skolan. Eller ja.. jag såg ju inte så mycket med tanke på att vi stod nästan längst bak och bara såg alla skyltar. Ibland skymtade man någon studenmössa som sprang förbi. Efter ett tag tröttnade jag och åkte hem. När jag kommit hem ringde Julia Göransson till mig och frågade vad jag gjorde, jag svarade att jag precis kommit hem då sa hon: - Jag såg dig inte när vi sprang ut? Jag är i Sverige nu jag flög hit i natt. Ni kan nog gissa hur förvånad jag blev? Jag hade inte en aning om att hon skulle komma hem! Så jag bytte snabbt om och bad pappa skjutsa mig till stan. När jag kom till stan träffade jag Julia och gav henne världens längsta kram, usch vad jag har saknat henne! Vi gick omkring på stan ett tag och sedan hamnade hon, jag och Lovisa inne på cirkus och åt chips och drack cider. Efter ett tag skulle Julia iväg och fika med sin mamma så hon gick iväg och jag lekte med Lovisa ett tag till sedan åkte jag hem igen.

När jag kom hem så kom Johanna hit och vi har väl inte gjort något vettigt alls.. men vi har suttit och gjort en lista på alla fula ord vi kan. Hur fult är inte ordet "purken"? Eller vad sägs om "moloken"? Johanna har även ikväll pratat om enorma bananer och en hel del annat knasigt.

Nu sitter jag på mitt rum och har en snarkande Tindra i min säng, ska nog krypa ner bredvid henne snart. Mysbebi!

Ett onödigt inlägg om lite av varje

Jag följde nyss med Julia till bussen och när jag skulle gå hem igen så började jag tänka på att när jag är glad så går jag så roligt. Jag svänger med armarna jättemycket, går fort och typ.. studsar fram. Sedan började jag tänka på hur jag går och vad jag gör när jag är på olika humör och nu tänkte jag vara snäll och dela med mig av det till er! Ett litet "lära känna Becca inlägg", spännande va?!

Men alla personer har så många olika gångstilar. Som när jag är glad går jag som jag skrev tidigare, när jag är på dåligt humör så går jag med händerna i fickorna och glor ned i marken. När jag har en dålig dag så klagar jag hela tiden och går och drar i mitt hår och drar i kläderna och ser bara väldigt osäker ut. När jag är generad eller bara inte vet var jag ska ta vägen så sitter jag ofta och drar i min lugg, jag vet inte varför.. det är nog ett utav mina ticks! Heter det så? Ticks? Jaja, det gör det väl kanske. Jag kan även få stunder då jag sitter och kollar på någon och när den kollar tillbaka så tänker jag inte som vanliga människor gör och kollar bort direkt utan jag sitter och fortsätter kolla ett tag tills jag kommer på mig själv och ler lite generat och sedan tittar bort, och om jag tittar på någon jag tycker om så ler jag på ett annat sätt.. mer med ögonen typ.

När jag gick hem kom jag även på att när jag är på riktigt bra humör så lyssnar jag ofta på väldigt deppiga låtar. Normala människor sätter på någon glad låt på högsta volym men jag lyssnar på en deppig låt och tycker synd om alla stackars sorgliga människor som sitter någonstans i världen och lyssnar på samma låt som jag precis samtidigt och gråter medan jag går där och lyssnar på den och skuttar av glädje och är så otroligt glad för att inte vara en utav dem!

Just nu känner jag att ni är väldigt intresserade utav att läsa detta?

Nu över till något som kanske inte heller är så intressant. Jag var som sagt med Julia och Johanna idag. Vi kollade på Lejonkungen, eller ja.. vi kollade på början sedan tittade vi inte alls på filmen längre utan hamnade i väldigt intressanta samtal som spårade ur en del, men många skratt fick vi! Det går inte en sekund med så knäppa människor utan att man skrattar, om jag skulle försöka återberätta allt vi pratat om idag så skulle ingen förstå vad vi pratat om för det är så otroligt osammanhängande. Sedan kollade vi på några avsnitt av "I en annan del av Köping" också.

Imorgon är jag ledig och hur skönt är inte det då? Det är riktigt skönt. Men klockan ett hade jag ändå tänkt pallra mig till skolan för att se när studenterna springer ut i ovädret och deras fina, vita, dyra kläder blir förstörda av att de halkar i en vattenpöl och hamnar RAKT i geggan. Jag känner mig inte riktigt seriös just nu. Men jag ska i alla fall dit och se på när de springer ut, och förhoppningsvis kan de ju få ha liiite solsken och uppehåll då!

Nu tänkte jag avsluta det här inlägget så att kanske till och med de utan överdrivet mycket fritid har tid att läsa hela!



 


Onsdag

I morse vaknade jag av att jag fick sms strax innan halv elva, efter det så kunde jag inte somna om. Vid tolv åkte jag in till stan för att ta bussen vidare mot Fjärran Höjder. Vi skulle ha badat utomhus egentligen men eftersom att det var så dåligt väder så fick vi bada inomhus om vi ville eller gå tillbaka till skolan och skriva upp oss på en lista där. Jag och Johanna köpte mat (Johanna köpte ett hamburgermål för 65 kr och åt tre tuggor på sin hamburgare och några strips sedan lämnade hon resten) och sedan gick vi till skolan.

När vi kom till skolan lämnade vi in alla våra böcker, Johanna lämnade in dubbelt så många böcker som alla andra eftersom att hon hade nästan alal böcker från ettan kvar också, slarvmaja! Efter det så hade jag matteprov, det gick inte ett dugg bra, men jag hoppas på att jag får G i alla fall. Efter provet gick jag och var irriterad på allt. Jag var irrriterad på det dåliga vädret, att jag inte har några pengar, att det är hela två veckor kvar till Peace & Love, att jag måste städa mitt rum, att mitt dust it är slut, att jag missade bussen med några sekunder.. och ja, en hel del annat! Det här dåliga vädret drar inte upp humöret ett dugg, det sänker det till botten! Usch.

Jag tycker synd om treorna som får ta studenten i detta skitväder.

Greger ringde nyss och sa att han skulle köpa hem mat från MAX till honom och mig så ja, ÄNTLIGEN NÅGOT POSITIVT. Julia och Johanna kommer hit och leker med mig senare, ännu mer positivt. NU ska jag ta tag i att städa mitt rum.

Tisdag

Nu är den inte många dagar kvar till sommarlovet (detta eviga tjat om sommarlov). Igår var det studenbrännboll så vi var dit och kollade på när es3a spelade, de vann alla sina matcher. BRA JOBBAT!

Efter ett tag så tröttnade jag och Linn på att kolla så vi gick hem till henne och åt vårrullar. När ettorna slutat så gick vi med dem till Boulognern. Jag och Linn badade, det var kallt men första doppet får ju inte vara allt för sent på året! Efter ett tag kom Nora, Lovisa och Erika och gjorde oss sällskap och lite senare under kvällen hamnade vi hemma hos Anton och kollade på film.

Idag hade vi först någon slags "avslutning" med klassen. Vi skulle egentligen fått läsk och chips men Denise som köpt allt var magsjuk, jag undrar jag hur mycket chips och läsk hon var tvungen att trycka i sig för att bli magsjuk? Jaja, vi fick klara oss utan det och istället lekte vi med Hella och Kimberly. Sötnosar!

Efter skolan var jag, Linn, Johanna och Pippi till Max sedan hamnade vi på Rusta. Efter det så har jag och Johanna varit i Boulognern med ettorna och kollat på när de testat sitt tält till P&L, det var ganska roande måste jag säga. Ännu roligare är att de är fem personer som ska bo i ett fyrmanna medan jag och Johanna ska bo själva i ett sexmanna. De kommer svettas ihjäl i sitt tält, mouhaha. När de fått upp sitt tält så kom det en norsk snickare och började snacka om att vi skulle ta det lugnt ikväll och på studenten, sedan frågade han om vi ville att han skulle köpa ut åt oss eller om vi redan hade dricka. Det kom även en kille och hälsade oss en trevlig natt i tältet. För det händer ju ofta att folk tältar i Boulognern? Jaja, vi plockade ned tältet och gick en sväng med Tindra och lät henne bada, jag tappade kopplet så jag och Louise fick jaga henne i gavleån, härligt! Jag kan säga att något utav det värsta som finns är blöta fötter i skor.. inte kul!

Imorgon ska vi bara åka till Fjärran Höjder och bada, det kommer bli en väldigt ansträngande skoldag känner jag. På torsdag är vi lediga och på fredag har vi avslutning så jag har så gott som sommarlov redan.













 

Schimpansinfluensan

Pappa ringde mig nyss och frågade hur det var med mig jag svarade "Jo, det är bra" då sa han "Fråga hur det är med mig då!!!" jag frågade och han svarade "Det är inte ett dugg bra!". Stackarn har legat sjuk i flera dagar nu och han tror att det är någon ny slags sjukdom eftersom att tabletterna inte hjälper, schimpansinfluensan chansade han på att det var ;) Han sa att grisinfluensan fanns inte i början av det här året så varför skulle inte schimpansinfluensan kunna komma nu också? Så ja, min stackars far ligger hemma med Schimpansinfluensan. Akta er så att ni inte blir smittade!

Jag sitter och lyssnar på "Alyssa lies" som jag lyssnat på säkert tjugo gånger om dagen denna vecka. Jag börjar tröttna en aning nu, men några gånger till ska jag nog allt lyssna på den!

Om ungefär en timme ska jag ta mig hem till Johanna och äta mat med henne och hennes släkt, hon fyller ju 18 år idag. Joline är där (Johannas brorsdotter), så henne ska jag allt se till att få gulla lite med också! Sötnosen :)

Ingen big deal

Jag var och såg ettornas "Ingen big deal" igår, den var jättebra men alldeles för kort. Jag hade lätt kunnat sitta där en halvtimme till, så bra var den! (Och det säger jag inte för att vara snäll, den var faktiskt jättebra!)

- Hur brukar ni fira midsommar?
- Jo vi brukar äta sill och..
- Berätta mer om den där sillen ni nämnde?!

Haha, underbart.

Efter föreställningen var jag, Linn och Johanna hem till Linn ett tag sedan tog vi bussen ut till Andersberg och gick hem till Frida. Där spelades det gitarr och var mysigt! Efter ett tag kom våra favoriter dit också (ettorna). Ingen fest utan dem!

Jättetrevlig kväll! GUUUD VAAAAAD ROOOOOOOOLIGT! (Lägg på en fin dialekt på det där så blir det super!)

Fast det var rätt jobbigt att jag var jättehungrig innan föreställningen och när vi kom in i teatersalen så låg det en hamburgare MITT PÅ SCENEN! Jag var nära att gå och äta upp den.



Fredag

Jag läste nyss Kajsas kommentar på mitt senaste inlägg och sitter och ler för mig själv, den bruden kan göra mig på bra humör hon! Det räcker med att jag kollar på filmerna på henne, Ida och Erika från första mötet mellan Ulla och Violet så är jag genast på mycket bättre humör. Jag har sett alla filmerna säkert 100 gånger, jag tröttnar aldrig! Hoppas att Erika laddar upp alla filmerna snart så att ni andra också får se det roliga! Tack Kajsa för att du förgyller min tillvaro ;)

Igår kom Linn hem till mig på kvällen, vi kollade på Köping som på den gamla goda tiden och skrattade åt Tobbes tjat om kaffe och åt Linda som är så glad hela tiden, åh.. jag har saknat att titta på Köping med Linn! Efter två avsnitt somnade vi. Halv nio tog vi bussen till skolan i morse, jag skulle ha fitness klockan tio i nio, när jag kommer dit så står tre pers där och undrar varför det inte är någon annan där. Det visade sig att vi inte hade någon lektion och hade åkt dit i onödan. Vi var alltså lediga idag, roligt värre! Men jag passade på att ta vara på tiden så jag var och pluggade matte med Linn och Tatiana och sedan var vi till Ulrika och fick betygsinformation. Jag kommer nu ha tre stycken MVG på mitt betygspapper, det känns bra med tanke på att jag fått så dåligt i vissa andra ämnen!

Efter det så gick jag, Johanna och Linn och åt inne på nian. Varma mackor med kyckling och ost <3

Erika smsade mig och frågade om jag kunde köpa en tröja åt henne på H&M med mitt personalkort, jag får ju egentligen inte göra det men jag kände för att vara snäll så jag gjorde det. Jag hittade även en tröja som jag vill ha. JAG MÅSTE HA DEN! JAG ÄR KÄR I DEN! Men.. jag har inte riktigt råd. Eller.. jag har råd men jag borde spara mina pengar. Jag lade undan den tills imorgon så jag får tänka lite på om jag ska slösa pengar eller inte! Det är ju trots allt bara 249 kr (198 med mitt personalkort, hehe).

Ikväll ska jag gå och se ettornas föreställning "Ingen big deal", spännande!

God natt!

Jag förstår inte hur någon har kunnat få mig så här? Det är inte många som lyckas med det. Det är för att det är kväll nu som jag mår så här, på dagarna mår jag bra och om någon vecka mår jag förhoppningsvis bra dygnet runt. Men just nu vill jag inget annat än att vara med dig.. jag tjänar inget på att skriva om det så jag vet inte varför jag gör det?

Jag kommer att sakna dig jättemycket och jag tycker om dig jättemycket.

God natt :)

Onsdag

Vi började skolan kvart i tio i morse men jag ramlade som vanligt in en kvart senare.  Tatiana förklarade kapitlet med funktioner för mig så nu ska jag nog kunna det (hoppas jag). Efter matten så hade vi svenska. Vi fick tillbaka våra uppsatser där vi skulle jämföra Romantiken och Upplysningen, jag fick MVG! *Glad tjej*.

Efter svenskan var vi och åt i matsalen och sedan hade vi en timmes idrott. Jag fick veta mitt betyg, jag har VG.. det får duga! Efter idrotten var jag, Cissi och Ida till Gävleborgs zoo och kollade på deras nya råttbebisar, jag blev helt kär i dem! Jag och Ida blev hungriga så vi gick till Buddy's och åt och Cissi gick hem till Anton för att städa. När vi suttit på Buddy's ett tag så kom Johanna och gjorde oss sällskap och vi började filma lite till vår otroligt fina film, den kommer att bli så otroligt bra ;)

När vi ätit klart gick vi till stan och mötte upp Sara. Nu är jag hemma men jag ska snart hem till Johanna och leka med henne och Ida.

Snart är det helg, skönt! Imorgon har vi först historia klockan halv 11 och då ska vi bara skriva en utvärdering och sedan har vi håltimme fram till klockan två. Då ska vi egentligen cykla till Engeltofta med fitnessgruppen och grilla men jag vet inte om jag har någon lust att cykla 7 kilometer eller hur långt det nu är i storm och spöregn? Helst inte.

På fredag har vi fitness på morgonen och då ska vi bara på betygen och sedan ska jag göra ett matteprov sedan får jag åka hem och då är det helg! Lördagen ska jag spendera hemma hos Johanna och äta tårta och mat och leka med Joline. Mysigt! Och efter helgen är det bara en skolvecka kvar innan vi får sommarlov, och den skolveckan har vi nästan inga lektioner på. Undebart!

Tisdag

Vi började skolan fem över tio, några fick tillbaka sina historiaarbeten sedan fick vi gå från lektionen. Halv elva stod vi och hängde på låset in till matsalen där det serverades tacos, gott! När vi suttit där ett bra tag så tog vi bussen till Ö&B där vi inhandlade en hel del livsnödvändiga saker.. typ. Efter det så var jag hem för att hämta mina böcker från skolan för att sedan åka till skolan igen vid två då engelskan började. Duktig som jag var glömde jag böcker hemma, bra där Becca!

På engelskan kollade vi klart på Rent. (VÄRLDENS BÄSTA FILM!!!! För det visste ni nog inte innan att jag tycker?)

Efter skolan åkte jag, Johanna, Ida och Cissi med Denise till Boulognern för att kolla hur cirkuseleverna hade det på sin intensivvecka. Vi stannade och kollade när Kristian och Norsken övade på sina nummer och sedan åkte vi till stan igen. Sedan hamnade jag och Johanna hemma hos mig. Vi har ätit, pratat, tagit fina bilder och lekt med Tindra. Vi kom även på en kanonbra idé till en film, det kommer att bli världens bästa film. Det lovar jag er ;)

Nu ska jag snart sova!

Göteborg

Jag har inget annat för mig så jag kan ju blogga lite om Göteborg som jag glömde nämna i mitt tidigare inlägg idag. I fredags så åkte jag, Jessica och mamma till Göteborg för att hälsa på min syster. Min syster har bosatt sig i Hammarkullen av någon anledning. Vi kom dit efter 8 timmars bilsittande och en hel del felkörningar (därav de extra timmarna i bilen). När vi var framme bar vi upp Alexandra saker och sedan åkte vi in till Göteborg och åt japansk mat. Vi var runt och letade efter en restaurang på avenyn först men där var det fullt överallt och maten svindyr. Efter att vi ätit var vi och köpte glass sedan åkte vi tillbaka till Hammarkullen och drog igång "Skipped parts" och sedan sov vi.

På lördagen gick vi upp ganska tidigt och gjorde oss klara. Mamma och Alexandra skulle till IKEA men jag och Jessica åkte till Liseberg, roligt! Vi hann åka kanonen en gång innan vi var vrålhungriga och bänkade oss vid Burger King. Dagen bestod av att åka karuseller, äta en jäkla massa mat + lite glass, steka i solen och kolla på Pandavision. Vi åkte från Liseberg strax innan åtta och var hem till min syster. Vi kollade på Hairspray men jag somnade ganska snabbt.

På söndagen tyckte mamma att vi skulle åka halv åtta på morgonen så det var bara att dra sig upp ur sängen tidigt, packa ihop sakerna och sätta sig i bilen. Denna gång tog det bara sex timmar att åka och jag och Jessica sov ungefär hälften av tiden så det kändes som om det gick jättefort. När vi kom hem var jag och Jessica och köpte glass och meloner på ica och tillbringade eftermiddagen ute på min framsida i solen.

En bra helg! :)




Snart är det sommarlov!

Nu är det nio skoldagar kvar innan sommarlovet, är det inte underbart? Jo det är det! Och när vi fått sommarlov är det inte ens två veckor kvar till Peace & love.  Härligt, härligt, härligt, härligt!

Idag började vi skolan halv nio, vi kollade på Rent på engelskan och på svenskan lekte vi charader och bara satt av tiden, som vi gör på alla lektioner nu för tiden för att få rätt antal lektionstimmar. Sedan hade vi lunch och halv ett träffade vi Rolf för att prata om vad vi ska ha för pjäs i trean.

Efter skolan så var jag till banken och sedan var jag, Johanna och Ida till Kvarnparken och åt mat från McDonalds. När vi suttit där ett tag så skulle Johanna till sjukhuset och jag och Ida tog oss en promenad förbi högskolan och sedan mot stan igen. När vi skulle kliva på bussen märkte jag att jag inte hade mitt busskort med mig så jag stannade i stan och väntade på att pappa skulle sluta jobbet så att jag kunde åka med honom hem. Under tiden jag väntade på honom så kom Lovisa förbi och hon följde med mig hem, vi städade råttburen och när vi kom in i mitt rum så tyckte Lovisa att det var alldeles för stökigt för att vara hemma hos mig så jag städade lite där också tills hon tyckte att det var tillräckligt mycket "Becca" ;)

Ida kom förbi och hade vovven med sig, vi lät honom och Tindra leka ett tag. När Ida och Lovisa drog hem så kom Johanna hit. Vi har varit ute och lekt med Tindra i skogen och nu sitter vi på mitt rum och försöker komma på något att göra.

En kanonbra dag och allting är kanonbra. Nu ser jag fram emot en slapp skolvecka, ettornas föreställning och cirkusföreställningen i helgen :D Något som är mindre bra är att det ska bli sämre väder nu, inte kul Lars-Olof!

RSS 2.0