Razborka

Jag sitter och lyssnar på Razborka nu, haha den är ju så jävla dålig! Johanna sitter i min säng och diggar, det är henne favortilåt :) Vi var på stan idag, Johanna skulle köpa ett par skor som hon lade undan igår på Stadium. Om en timme kommer Julia hem, det var en och en halv vecka sedan jag träffade henne nu.

Det har snöat i natt, det var ju bra onödigt tycker jag, det ska ju bli varmt nu inte komma massor av kall snö. Usch.

Idag kommer Ville hit också, han är kanske världens sötase hund, puss på honom :*

image8

Valbo

Var till Valbo köpcentrum med Erika och Johanna idag, jag skulle kolla efter jeans, skor och t-shirtar men jag åkte därifrån med en mascara, ett par kalsonger och en skjorta.. hmph! När vi var där så åt vi varma mackor och drack Pepsi. Dumt nog så har de inte Coca-cola på det fiket! Efter ett par timmar där så bestämde vi oss för att åka hem.

Jag och Johanna stannade i stan ett tag innan vi åkte hem. Där köpte jag ett par jeans på JC som jag hade fått för mig skulle kosta 599 men icke! De kostade 699 men när jag väl stod i kassan så orkade jag inte bry mig de fick väl bli värd en hundring till då! Jag köpte ett par vita låga converse också, jag ville ha ett par blåa men de fanns inte i stan och i Valbo fanns det inte rätt storlek så det fick bli ett par vita.

Nu sitter jag här och kollar på Johan som visar sin tatuering som han gjorde klar idag, riktigt snygg!

Imorgon kommer Julia hem, jag har saknat henne jätte mycket!

Här är kläderna och skorna jag köpte idag!

image7

Lager 157

Var som sagt till Lager 157 med mamma idag, Johanna och August följde med de också! Det var mycket längre dit än vad jag trott och när vi väl kom dit så hittade jag förvånansvärt inte något jag ville ha. Jag som älskar att köpa kläder men alla jeans såg ut ungefär som de jag redan har, alla skjortor också och t-shirtar tyckte jag inte att jag har något behov av. Jag kollade efter converse också men de hade bara mönstrade och stora storlekar så det blev inga skor heller. Min mamma som även hon gillar att shoppa loss köpte inte heller något men August däremot som aldrig köper något köpte en del.

Vi stannade vid Hosjön på vägen för att
mamma skulle kissa det var jätte fint där!

image4

På vägen hem stannade vi på Sibylla, så grymt gott!

Senare så fick jag 600 kr av mamma för att jag skulle till stan och kolla på converse men det blev inga skor då heller. Jag hittade ingen snygg färg. Istället för ett par converse så fick jag och Johanna med oss en Erika hem. Vi gjorde fruktsallad av jordgubbar, kiwi, passionsfrukt och mango. Hur gott som helst! Mums.

Sedan kollade vi lite på Lost och pratade om allt möjligt. Jag följde nyss Erika till bussen och Johanna traskade hem så nu sitter jag här alldeles ensam, stackars mig.

     

Savages

Usch vad jobbigt det är att bli medlem på nya sidor för det tar ju sin tid att förstå hur man använder dem, det tog en evighet för mig att få en header på den här bloggen. Headern slängde jag ihop lite fort i photoshop men ska göra en ny så fort jag skaffat en mus till datorn, är lite svårt att använda touchpaden i photoshop.

Namnet fick bli "savages" för att jag inte hade en aning om vad jag skulle döpa bloggen till så jag bläddrade lite bland mina låtar och hamnade på låten från filmen Pocahontas som heter "savages". De betyder vildar tror jag.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag var på stan med Johanna ett tag och köpte smink och "råkade" hamna på Mc.Donalds som vanligt. Är man hungrig så är man!

Imorgon ska jag till Lager 157 med mamma, trevligt trevligt. Det är ju hur roligt som helst att köpa kläder!
Hade egentligen tänkt åka till Kungsberget imorgonkväll men eftersom att det regnat hela dagen idag så är det nog ingen höjdare att åka dit, blött och slaskigt.

Nu ska jag försöka lära mig hur man använder den här sidan får väl se hur det går!


Här har vi då Johanna!
(Jag tog den absolut snyggaste bilden jag hade på henne på datorn jag lovar!)

image1

RSS 2.0