Fredag

God kväll/natt!

Jag sitter här och nöter Tomas Ledins låtar. Det är något med dem som får mig på bra humör.. vad gör du nu för tiden? varför hör du aldrig av dig?.. Ja, "En del av mitt hjärta" har gått på repeat ett tag nu, jag ska stänga av den och gå och sova snart men jag har som vanligt svårt att slita mig från datorn.

Idag fick jag veta av Johan att Julia är i Sverige och att hon varit det i fyra dagar?! Jag smsade henne och hon förklarade att hon varit på sjukhuset varje dag och att hon inte ville säga att hon var i Sverige eftersom att vi antagligen inte skulle hinna ses innan hon var tvungen att åka tillbaka till Cypern. Om några timmar åker hon till Arlanda.. det känns konstigt att veta att hon är så nära nu jämfört med när hon är i Cypern och ändå är jag inte med henne, jag saknar dig! Jag måste komma och hälsa på snart!

Ida och Linn var här ett tag idag. Vi grejjade med lite allt möjligt och resultatet blev.. kanonfint..?

Efter några timmar kämnade de mig och jag däckade i soffan med mamma och Greger framför Yes man. Efter ett tag tröttnade jag eftersom att jag redan sett den så jag gick tillbaka till mitt rum, nu har jag precis pratat i telefonen med älskling ett tag. Jag saknar dig redan och vi sågs senast i morse?!

God natt

<3




Jag tycker om dig

Torsdag

Hej!

Dargarna bara flyger iväg, nu är det snart augusti och sedan börjar skolan. Jag vet inte om det ska bli skönt eller bara jobbigt att skolan börjar. Det som är bra med skolan är att man har något att göra om dagarna, det dåliga är att behöva gå upp tidigt. Första veckan i skolan kommer bli rolig i alla fall, nollning! Hur länge har vi inte väntat på detta?

Igår när jag var på stan med Emma och Moa så träffade vi Erika. Vi pratade om nollningen och Erika stod och skrattade och man såg ondskan i hennes ögon, haha. Hon är verkligen på humör för att ge igen för vad vi fick stå ut med i början av ettan!

Nu är det snart Pride också, jag drar nog dit på onsdagen. Jag måste bara lösa problemet med pengar, jag har ganska precis råd att ta mig till Stockholm och hem därifrån men jag måste ha lite pengar att leva på där också. Jag har fått ett hundvaktsjobb, jag ska vakta en Jack russel några timmar på måndag kväll men de pengarna jag får för det räcker inte långt heller.. dessutom måste jag klippa mig och köpa nya hårprodukter. Min lön skulle vara väldigt välkommen nu istället för den 27:e augusti.

Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, det blir lasagne, mumma. Jag smsar även med Frallan, det är en smart brud det. Senare ikväll kommer Ida förbi, hon tyckte att vi skulle prata men jag vet inte om jag så gärna pratar eller bara försöker förtränga känslorna just nu och ser hur det blir sen. Det måste lösas på något sätt, så här kan det inte fortsätta, men just nu vet jag bara en utväg och den gillar jag inte.

Idag måste jag städa råttburen, jag har verkligen ingen lust eller ork. Jag ska sälja dem snart, jag har bara lite svårt att ta tag i det och lägga upp en annons på blocket, jag vet att de får det bättre hos någon som har mer tid för dem men hur ska jag veta om de hamnar hos någon som tar hand om dem bra?

Igår var jag och bokade tid för körlektioner, teorilektioner och riskettan! Nu ska jag förhoppningsvis få detta gjort :) Tyvärr så hade de inga tider förrän i slutet av augusti och i september. Så den 25:e augusti har jag min första teorilektion, sedan har jag alla mina körlektioner i septembet och riskettan har jag i slutet av augusti. Om det går som det ska så kan jag ta körkort i slutet av september, hoppas!

Nu ska jag nog ta mig en dusch och se till att tiden går fort tills Ida kommer och fördriver min tid lite! :)

Jag tycker om dig alldeles för mycket och vill inget
annat än kunna tro på det du säger, men det är svårt..
Jag vill inte ha det så här, men det borde du väl förstå.


Synonymer

Johanna är hos oss och vi satt nyss och åt. Vi började på något sätt rabbla upp olika ord för en person som druckit alkoholhaltiga förfriskningar så vi föredrar att kalla det!

1. På pickalurven (favoriten)
2. Berusad
3. På sniskan
4. På snusen
5. Rund under fötterna
6. Stupfull
7. Glad i hatten
8. Askalas
9. Dyngrak
10. Klappfull
11. Full
12. Knökfull
13. Lullig
14. Dragen
15. Påverkad
16. Salongsberusad
17. Packad
18. Onykter
19. På lyset
20. Drucken
21. Överförfriskad
22. På kanelen (Ännu en favorit)
23. Bladig
24. Slirig
25. Knall
26. På örat
27. Bra i gasen
28. Snorfull
29.  Full som en alika (Ja, vi fick kanske lite hjälp av Marika)
30. Full som en kastrull

Ja, det var allt för oss!

Nu ska jag snart ta bussen till stan och sedan vidare mot Sandviken där Jessica hämtar upp mig, sedan blir jag väl i Järbo ett tag framöver! <3







Dags att blogga lite igen?

Det var ett tag sedan jag skrev nu. Det känns som om alla (i alla fall de bloggar jag läser) lagt ned lite halft med bloggandet nu. Ett tag så uppdaterade alla hela tiden men sedan började folk tröttna. Jag tänkte ta tag i det igen, försöka i alla fall!

Idag har jag jobbat igen, den mest stressiga dagen hittills så dagen gick riktigt fort. Det är bättre om det är stressigt och mycket folk än om det inte kommer någon alls för då sitter man bara och sitter av tiden och då går det så fruktansvärt sakta. Efter jobbet så kom jessica hem till mig och vi var till Ica Maxi och handlade lite för att sedan åka till Boulognern. Vi satte oss på bryggan vid golfbanorna och åt, mysigt. Fast det kan visserligen inte bli annat än mysigt med dig sötnos!

Sommarlovet bara flyger förbi, det var ju alldeles nyss som lovet började och jag satt och väääntade och vääääntade på att det skulle bli Peace & Love. Nu är festivalen slut och det har gått någon vecka till, nu ska jag jobba en vecka till sedan är det inte långt till Pride och efter Pride är det inte långt kvar tills jag fyller 18 år och efter det så är det skola.. uh.. tiden går för fort... alldeles för fort.

Jobb

Nu har jag börjat jobba, jobbade första dagen idag. Helt okej jobb, eller.. ett riktigt bra jobb faktiskt. Det är roligt (fast det tycker man väl kanske bara i början) och människorna där är riktigt härliga. Jag jobbar på cafét på Engesbergs camping. Maggan (chefen) berättade för mig och Ida på morgnen att huset är ett gammalt barnhem och att barnen som bodde där behandlades illa. Jag som såg filmen "Barnhemmet" för inte så längesedan tycker att barnhem är ganska läskiga så genast blev det gammla huset läskigare än innan. När Maggan sedan bad mig och Ida skura hela nedervåningen så såg vi att det satt tavlor på väggarna med dockor som hängde i snaror, som saknade ben eller hade kedjor runt halsen. Vem får för sig att sätta upp sådana tavlor på ett café?!

Senare var jag och Ida upp på övervåningen, när vi såg dörren upp till vinden kunde vi inte låta bli att gå upp. När vi väl kom upp så kollade vi snabbt in i rummet och där stod det en gammal säng som tillhört barnhemmet. Vi trivdes inte så bra där längre så vi var snabbt nere på nedervåningen igen. Jag gillar inte gamla hus!

Jaja, resten av dagen var inte lika läskig. Vi stod i kassan, plockade disk, serverade mat och gjorde mat. Kassan var helt omöjlig att förstå sig på. Helt omöjligt var det väl inte men det var svårt att lära sig den och slår man in ett köp så går det inte att ta bort det sedan så jag och Ida gjorde en hel del tabbar under dagen. Framåt eftermiddagen kom Maggan med en ny apparat!!! Jag och Ida blev överlyckliga och provade den genast och den var så mycket enklare att använda så vi hoppas på att det går bättre imorgon då vi ska sköta kassan ensamma.

Vi slutade jobba klockan fyra. Strax efter fem tog jag bussen in till stan för att möta Jessica. Hon hade tänk boka tatueringstid men det var inte öppet så vi gick runt på stan lite istället och Jessica var och åt på Waynes. När hon ätit klart var vi till Boulognern och gick med Zelda. Zelda fick bada och det var nog det roligaste under hela dagen, hon var så otroligt klantig och ramlade i vattnet med huvudet före, så där stod hon med framkroppen under vattnet men rumpan uppe på land och kom inte upp, det kallar jag underhållning ;) Senare träffade vi en amstaff som bara var 13 veckor gammal, otroligt söt! Vi satte oss och kollade på de som körde Friskis & Svettis innan vi åkte hem till mig. Nu har hon åkt och jag ska nog snart ta mig en dusch och sedan sova tidigt.

RSS 2.0