Love is in the air!

Jag älskar dig!

image87ar


Måndag

Då var en ny vecka igång! En väldigt slapp vecka kommer det bli. Idag hade jag lektion i ca en och en halv timme. Imorgon börjar vi 10:10 och slutar vid tre. På onsdag har jag bara Engelska nationella speaking vid tvåtiden någongång och det lär ju inte ta lång tid! Och tor-fre har jag enligt schemat en timmes matte båda dagarna. Men vi kommer förhoppningsvid inte ha någon matte på fredag så då är vi lediga då. Härligt härligt!

Idag hade jag som sagt lektion i ca en och en halvtimme. Jag började halv ett. Innan det gick jag en snabbis med Nemo. När vi hade slutat så letade jag reda på P-A och fick då göra mitt Excelprov som jag missade förra veckan när jag var på Källmur. Det gick ganska bra kändes det som. Sedan skulle jag och Johanna till stan och fick en liten Pippi i släptåg. Jag köpte min t-shirt som jag lade undan på H&M igår. Sedan tog jag och Johanna bussen hem till mig och gjorde Gino. Mumsigt.

Imorgon far min mor och hennes sambo till Portugal utan mig! Surt. Men det ska tydligen bli bättre väder här hemma än där så... MOUHAHAHAHA! Och så får ju jag vara ensam hemma en vecka, det ska bli skönt. Eller ja.. min syster och hennes pojkvän kommer vara hemma men de märks knappt så det gör inget.

Nu ska jag snart äta pizza som min mor nyss ringde och beställde. Det ska nog gå i ska ni se! Tjingtjong


Eurovision song contest

När alla andra är tråkiga och kollar
på ESC ikväll så ska jag spela Herkules
 till PS1 med fetaste grafiken! :D

(Jag känner mig väldigt hatisk mot Eurovision song contest för tillfället, hihi)

image86

Essä

Jag sitter och skriver min essä nu som skulle varit inlämnad idag, eller ja.. igår. Den skulle varit inne för en
halvtimme sedan hihi. Samtidigt som jag skickar den hade jag tänkt skicka med min deckare som skulle varit inne för flera månader sedan! Bättre sent än aldrig eller hur?

Jag är så gott som klar med min essä, jag sitter bara och försöker klura ut ett bra avslut, det är nästan det som är det svåraste ju! Man kan ju inte bara skriva THE END i slutet.. om man kunde det så vore det så mycket lättare!

Jag och Johanna kikade på talang idag, det var inte speciellt roligt. Finalen blir förhoppningsvis roligare att se.

Nu ska jag skriva klart min essä och sedan sova snabbt som attan. (Jag försöker slippa se Chicago med min syster. Hon har tjatat i ca två veckors tid nu att jag ska se den med henne eftersom att jag tvingade henne att se Rent. Men Chicago verkar så fruktansvärt dålig! Men ja, någon dag måste jag väl se den, jag har ju faktiskt lovat!)

image85


Dansuppvisning

Ja, idag har vi dansuppvisning på Folketshus i stan. Jätteroligt! Och det gick faktiskt ganska bra också. Vi dansade två danser. Den ena till Rude boy rock, då var vi sminkade som mimare, hade vit skjorta och hatt, och så Thriller så klart! Då var vi blodiga med trasiga smutsiga t-shirtar som de andra gångerna. Det är nästan lite tråkigt att vi inte har några fler danslektioner nu... jag som inte ens gillade danslektionerna i början av ettan! Nu sitter jag här och kladdar ner tangentbordet med fetsmink och teaterblod. Borde nog ta och duscha snart känner jag.

Mums, man får så härligt gula tänder när man är helvit i ansiktet!
image84

Gruppfoto innan vår första dans
image83

Kalsongpojkarna

När jag satt på bussen hem från skolan idag så var det tre killar i tolvårsåldern som satt bakom mig och pratade om GD/GIF. De pratade om att de skulle springa 60 meter i bara kalsonger och t-shirt och att tidningen skulle komma dit och ta kort på dem så skulle det stå i tidningen dagem efter. Haha, det var väldigt roligt att lyssna på! De plandera vilka kalsonger de skulle ha på sig, de skulle ha rosa björnborg med vita och svarat ränder på. En av killarna hade redan ett par som han glatt visade upp! De pratade om det hela vägen till bomhus vilket är ca 20 minuter! De lät på dem som om de trodde att de skulle bli kända och vara med på första sidan haha.
Så sa en kille:
- Alltså, det kommer ju inte bli pinsamt, det är ju bara folk som är yngre än oss och folk i samma ålder.
Så sa en utav de andra:
- Ja men typ HELA Gävle är ju där och kollar också!

Haha, jag hade en rolig bussresa hem kan jag säga!

Vi skulle ha börjat skolan halv ett idag men eftersom att ingen av oss kunde dansen som vi ska visa upp på torsdag särskilt bra så lade vi in en extra danslektion klockan tio imorse. Nu kan jag den lite bättre i alla fall, tur att jag står långt bak för jag gör fortfarande allt åt fell håll!

Efter skolan var jag, Erika och Johanna till Ackes och pratade med Irina. Vi frågade om vi fick ha med båda våra danser på föreställningen, det fick vi! Skoj, skoj! :D

Imorgon ska jag, Ida och Johanna till Källmur och prata om gymnasiet med åttorna. Roligt! Speciellt att träffa våra gamla lärare :)


Ännu en söndag, jag tycker att det bara är söndagar nu för tiden!

Ja, veckorna går så fort men helgerna går ännu fortare! Jag hinner inte med i svängarna, men de eländiga söndagarna då jag bara går och deppar för att det är skola dagen efter, de hinner jag minsan med!!

Jag vaknade runt tio-elva idag med en sprängande huvudvärk. Jag vet inte vad det är med mig, helgmorgonar och huvudvärk nu för tiden. Det är ju inte så att jag har världens baksmälla varje morgon jag bara har en fruktansvärd huvudvärk, usch.

Jag gick i alla fall upp och åt frukost och huvudvärken släppte ganska snabbt. Vid ett åkte jag och min syster in till stan. När vi nästan var framme upptäckte Alexandra att hon glömt sin plånbok hemma så hon släppte av mig hos Therese så jag kunde gå en sväng med Nemo medan hon åkte hem och hämtade plånboken. När jag hade gått klart med Nemo så ringde pappa och sa att Alexandra var på väg till stan och att plånboken hade legat i bilen hela tiden, blev jag förvånad? Nej. Jag tror det där är något som ligger i släkten, jag är också väldigt glömsk. Jag kan gå till busshållplatsen och när bussen kommer upptäcker jag att jag glömt mitt busskort hemma så jag går hem för att hämta det. När jag kommer hem så märker jag att jag haft det med mig hela tiden. Lyckat!

Aja, när min syster väl kommit till stan så letade vi en födelsedagspresent åt vår mamma. Det fick bli ett paket från Lush. Det är så svårt att köpa presenter åt folk som bara säger "Jag vill inte ha något".

Jag har även hunnit med att plugga lite idag och skickat iväg den där satans föreställningsfördjupningen till Lotta. Nu sitter jag och väntar på mat, sedan ska jag ta mitt pick och pack och åka hem till mamma. Jag hoppas att jag får tårta där, det skulle inte sitta fel det inte! Nu tror jag att jag hörde något om mat så jag ska äta, tjing!

Fredag

Jag gick upp alldeles för tidigt i morse. Halv nio kom jag till skolan och tänkte ha matte, men när jag kommer dit så är det alldeles tomt. Det enda som finns där är en lapp där det står "Som ni läst i terminsplaneringen så har vi ingen matte idag /P-A" ja.. något i den stilen i alla fall. Jag blev skapligt sur kan jag säga. Så jag satte mig vid bussarna och funderade på att ta bussen hem men då skulle jag inte hinna tillbaka till dansen i tid så det kändes ganska onödigt. Jag satt där ett tag, Emma och Natascha kom förbi och pratade lite. När de tog bussen så gick jag till skolan för att möta Julia. Jag satt och pratade med henne tills jag skulle gå till dansen. Jag kommer skämma ut mig totalt på föreställningen på torsdag. Jag kan inte stegen för fem öre. 


Jag, Erika och Johanna var till Marie Rickardsson (rektor för de estetiska programmen) och frågade henne om varför cirkus inte blivit av på individuella valet till tvåan. Hon visste inte varför så hon lovade att kolla upp det och göra så gott hon kunde för att vi ska kunna få det. Hon sa att det antagligen beror på bristen på lärare.

Idag ska jag åka hem till min far. Jag hoppas på att jag får någon god mat där i kväll. Jag är så sugen på mat!

Nu ska jag fortsätta med min föreställningsfördjupning som jag måste skicka in till Lotta (min danslärare) idag. Jag förstår ingenting av frågorna och jag förstod ännu mindre av föreställningen som vi var på. Suck. Jag får ljuga ihop lite så kanske det låter bra. Det står ju faktiskt att inget är rätt eller fel.

Adjö!




Sanningens ögonblick

image81
Jag kollade nyss på "Sanningens ögonblick". Jag tycker att det är ett ganska sjukt program. En lögndetektor kan ju faktiskt ha fel? Som killen idag förlorade alla pengar på frågan "Tycker du att du har varit ett bra stöd för din halvbror Mikael?" och av alla de frågor han svarat på innan varför skulle han ljuga på den för? Han blev jätteförvånad. Så var det en tjej som anmält sin pojkvän till programmet enbart för att se om han varit otrogen. Hur nojig får man bli? 

image82Jag sitter och lyssnar på "PoP! Goes my heart" nu. Jag blir så glad av den! Och videon är ju bara för underbar! Lika rolig varje gång haha. Nu vill jag se filmen! Isabelle skulle se den idag men när jag sa att jag också ville se den så skulle hon vänta med att se den tills vi ses, snällt! Den är ju så bra.

Jag borde nog börja skriva min essä snart om jag ska hinna klart med den i tid. Jag har ingen skrivlust för tillfället så det skulle nog inte fungera så bra i alla fall. Kanske tar det till helgen! Min deckare är ju faktiskt nästan helt klar nu. Den skulle varit inlämnad i oktober eller något sådant men ja, bättre sent än aldrig eller hur?



Jag var på utvecklingssamtal i skolan idag. Det gick bra. Jag tycker de där samtalen är ganska onödiga. Alltid samma sak.
- Trivs du i skolan?
- Ja.
- Går skolarbetet bra?
- Ja.
- Vad bra! Tack för att ni kom!

Nu ska jag nog ta en dusch och försöka komma i säng tidigt! :)



Varför?

Just nu saknar jag faktiskt singellivet. När man är singel så känner man sig så fri och får göra precis vad man vill när man vill och behöver inte bry sig om vad någon annan tycker eller tänker om det. Det vore faktiskt ganska skönt. Jag har ju en tendens att känna mig instängd i förhållanden.

Jag gillar inte de dagar då jag känner så här. Det är bara jobbigt och får sån enorm beslutsångest. Jag är inte på något sätt missnöjd med mitt förhållande jag vill bara känna mig fri..

Betyg

Jag är lite dålig på att uppdatera nu för tiden känner jag. Det händer inte så mycket som jag kan skriva om. Vi hade nationellt prov i matte igår, andra delen. Det gick väl sådär.. jag hoppas på ett G i alla fall! Jag fick nyss ett mejl av P-A (min datorkunskapslärare) jag fick MVG på teoriuppgifterna. Bra att jag får något bra betyg på gymnasiet i alla fall. Sedan jag började ettan har mina betyg bara gått åt skogen. Roine sa att jag hade MVG i naturkunskap, jag fick se mina betyg i naturkunskap och estetiskorientering idag, inte fasiken hade jag något mvg inte! Vg bara. Vi fick veta vad vi har fått i individuellt val till tvåan också. Ännu en besvikelse. Cirkus blev inte va för det var för några som ville ha det så jag fick Fotografisk bild A och massage. Hmph.

Nej nu ska jag nog kila till Pippi. Ha det gött!

Kelsey Briggs

Erika länkade nyss till en video på YouTube om en tjej vid namn Kelsey Briggs. Jag såg den och började genast gråta. Jag förstår inte hur man kan misshandla en treårig liten flicka? Det finns så otroligt sjuka människor i den här världen.

The Kelsey Briggs Story Här har ni länken till videon om ni vill se den!

Idag har jag lekt med Pippi. Vi var ute och gick med Nemo. Det var så varmt så det kändes som att man skulle smälta bort! Julia smsade och skrev att hon och Erika satt i boulognern och solade och att vi skulle komma dit, så vi gick dit. Julia försökte få Nemo att bada men han verkade inte så pigg på det, han var rädd för vattnet eller något. Han gick ner i vattnet med främre delen av kroppen men hade alltid bakdelen över vattnet det såg jätteroligt ut. Haha, sötnos. Jag har bara vaktat Nemo i två veckor och ändå är jag helt fäst vid honom redan. Jag saknar honom när jag inte är med honom. Tänk då sen när jag ska sluta passa honom. Jag kommer börja gråta!

image80

Brottning

image79

Vi hade brottning på idrotten idag. Vi började med att lära oss några grepp och kast sedan skulle vi testa att brottas "på riktigt". Det tog inte många sekunder innan Matilda började blöda näsblod. Jag trodde att Erika hade passat på att ge Matilda en rejäl snyting men det visade sig att Matilda hade fastnat med näsan i Erikas örhänge så de blödde båda två. Haha, hur lyckas man?

Just nu sitter jag och pratar med Johanna i telefon om olika sjukdomar som om vi vore pensionärer. De pratar ju bara om döden och sjukdomar. Höhö.

Nu ska jag kolla på hotellet som min syster länkade till nyss så drar jag dit så snabbt som möjligt!

Joshua Radin

Jag sitter och lyssnar på Joshuas låtar nu, mmmmh.. han är ju så bra! Myslåtar!

Jag var med Johanna på stan idag. Vi fikade på Coffeehouse by George sedan gick vi till Bruno och solade. Johanna såg ut som en tomat i ansiktet efteråt, det var lite roligt. Jag var visserligen också röd men inte lika röd som hon. Hihi.

Ikväll ska jag kanske hem till Julia och sova. Beror på när jag orkar packa och klä på mig. Det känns lite onödigt att ta en sen buss och sedan behöva åka tidigt imorgon för att gå ut med Nemo.

Mer än så hade jag nog inte att skriva, adjö.

I LOVE YOU

image78

RSS 2.0