Måndag

I morse vaknade jag fem över sju och tänkte: Ska jag gå upp nu, göra mig klar jättesnabbt och sedan springe till bussen som går 07:27 eller ska jag helt enkelt strunta i min körlektion och sova och åka till skolan kvart i tio när min första lektion börjar?

Eftersom att jag vill ha mitt körkort snart så bestämde jag mig för att dra mig upp ur sängen och ta mig till stan till tio i åtta. När jag kom till körskolan så var inte Micke där. Jag fick veta att han åkt och fixat lamporna på bilen som inte fungerar. Jag kan lova er att mitt humör inte var på topp när jag fick veta att jag gått upp två timmar tidigare än vad jag hade behövt göra. Jag satte mig vid en av körskolans datorer och görde två teoriprov för att fördriva lite tid innan jag gick mot skolan och träffade Linn. Vi satt i uppehållsrummet med Ylva och pratade och åt frukost fram till kvart i tio då vår lektion började.

Vi hade Nutida konst vilket inte är ett särskilt jobbigt ämne. Vi diskuterade pjäsen vi läst sedan fick vi gå. Lunchen spenderade jag i uppehållsrummet och tio över tolv började samhällskunskapen. Efter samhällskunskapen var jag till körskolan eftersom att jag fick en ny tid, körde min lektion och åkte sedan hem.

När jag kom hem åt jag och sedan var jag ut en snabbis med Tindra. Nu tänkte jag skriva slutet på min pjäsanalys så jag kan skicka in den, börja på min krönika, packa lite och sedan åka till stan och möta Jessica. Vi ska till valbo och handla lite och sedan ska vi hem till henne.

Resten av veckan kommer att vara väldigt slapp.
Tisdag: Kulturhistoria 14:20-16.00
Onsdag: Ledig
Torsdag: Religion 10.10-11:30
Fredag: Skola 8.30-13.30
HELG!

Nu ska jag plugga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0