Farbror doktorn

Jag var till farbror doktorn idag.. eller, nä det var jag inte. Jag var till en distriktssköterska och imorgon ska jag till farbror doktorn. De ska kolla på mina munsår och förhoppningsvis så får jag medicin mot dem eftersom att de jäkla salvorna aldrig hjälper.

Varför tar jag på mig jobb som jag aldrig orkar/hinner med? Skulle gått med Nemo idag och jag hade ju lugnt hunnit gå med honom innan jag åkte till hälsovårdscentralen om jag bara pallrat mig upp ur sängen! Men nejdå, jag var till hälsovårdscentralen och sen var det ju för sent att gå med honom i alla fall. Usch vad jag förlorar pengar på att jag aldrig hinner plus att jag skulle hämta mina pengar för den månaden som varit men nu får jag vänta tills imorgon innan jag får dem. Nu är jag på dåligt humör! Blä.

På fredag morgon klockan 04:17 åker jag, min syster och Niklas till Göteborg. Vi är framme runt tio på morgonen och då ska vi möta upp Johanna där :) Ska vara där över helgen och gå på Liseberg och ja, vet inte vad vi ska göra mer. Får se vad vi hittar på! Verkar bli en mycket billigare resa än jag trott! Tågbiljetterna tur och retur skulle bara kosta 600 något, minns inte vad min syster sa.. min farmor sponsrar med 500 till inträde på Liseberg och vad jag nu vill göra för resten och sen så blir det ju bara två nätter i Göteborg istället för tre som det var planerat från början.

Nej nu ska jag ta mig en funderare över om jag ska säga av mig jobbet med Nemo, men jag behöver ju pengarna!! Åh vad jobbigt det blev.

RSS 2.0