Nu är jag pepp på sommar!

Dagens väder har varit toppen! Jag älskar det för man blir på så underbart bra humör. Nu är min cykel fixad och klar också. Kedjan gick ju av förra sommaren, så nu har jag ny kedja och nya trampor på min gamla kärringsnurra <3 Så nu får det gärna bli sommar så man kan glida omkring i shorts och t-shirt och äta glass. Mh!!!

Vi har ju som sagt intensivvecka så därför hade vi bara teater även idag. Blev inte lika mycket rep idag som igår men istället blev det lite gjort med annat, jag och Ida snackade ihop oss lite om hur affischen skulle se ut så nu har jag slängt ihop en affisch lite slarvigt för att visa ett förslag på hur den kan se ut så får jag göra den mer noggrann senare om den godkänns :) Men känner jag mig själv rätt kommer jag pilla och ändra med den in i det sista!

Idag gick det mycket bättre med enhjulingscyklandet och jag börjar även lära mig att jonglera och cykla enhjuling samtidigt. Nu ska jag nöta som fan! Vet inte till vilken nytta men börjar något gå bra så bara måste jag lära mig det!

Nu sitter jag här med hundpiss på strumporna. Tindra har fått för sig att börja kissa inne igen av någon anledning men hon kissar på samma ställe hela tiden, det är väl bra det.. eller något..

Nu peppar jag inför morgondagen och hoppas på lika fint väder och lika bra humör!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0