Sommarlovet lider mot sitt slut

Snart är sommarlovet slut, vad hände med sommarkänslan om sommarvärmen? NU kommer den. Bättre sent än aldrig. Det var ett tag sedan jag bloggade nu så jag tänkte att nu när jag sitter på jobbet och väntar på att farfar ska hämta mig kan jag ju slå ihjäl lite tid genom att blogga. Jag har jobbat på Volvo sedan i tisdags. Greger är ensam på lagret eftersom att det är semestertider så han behövde hjälp och då hoppade jag in. Jag har jobbat 07.30-12.00, efter Pride-veckan (då jag knappt sov något alls) så har det varit förjävligt att vakna av väckarklockan halv sju de senaste dagarna. Jaja, så förmiddagarna har jag alltså spenderat här på Volvo.

I onsdags var jag barnvakt åt Eddie som är 2,5 år och Wilmer som är 1 år. Jag fick jobbet genom grannar.se där jag även fått hundvaktsjobben och barnvaktsjobbet jag hade förra sommaren. Deras föräldrar rustar huset så de behöver någon som ser efter barnen medan de rustar. Så jag drog med mig Julia till Sätra i onsdags och var barnvakt. Vi lekte i lekparkerna, kollade på Kalle Anka och hoppade studsmatta. När vi var på väg hem från lekparken så blev Eddie jättesur och vägrade fortsätta cykla på sin trehjuling så han satt bara där och skrek och vägrade göra något alls. Efter många om och men sa han: - Jag följer med hem om jag får sitta i vagnen. Jag och Julia var väldigt trötta på Eddie vid det laget så han fick sitta i vagnen så fick vi släpa på trehjulingen och Wilmer på sidan av. Omständiga unge! Jag kan tänka mig hur less mamma och pappa måste varit på mig när jag var liten och betedde mig så? Jag har nog hört alla historier om hur bråkig jag varit ;) På måndag ska jag dit och vara barnvakt igen!

PRIDE! Ja, som sagt så var jag i Stockholm på Pride hela förra veckan. Jag, Ida och Frallan tog tåget från Gävle på söndagen. När vi kom fram tog vi tunnelbanan till Odenplan där Frallan har sin lägenhet. Lite senare på kvällen kom även Isabelle, Pippi, Chris, Hannah och Frida. Dagen därpå kom Erika och på tisdagen kom Johanna.. ni kan nog tänka er hur trångt det var i Frallans tvåa när alla skulle sova där? Det var svårt att hålla det städat så vi fick städa varje morgon men det var inte det lättaste med bäddsoffa, och massa madrasser i vardagsrummet. Jaja, Pride var roligt i alla fall! Vi spenderade kvällarna i Tanto och var även på klipprona i Zinkensdamm, vad hette stället vid klipporna? Vinterviken?

Jag hade ca 1500 kr med mig till Stockholm som jag tänkte skulle räcka.. men det räckte inte till att äta ute och festa 7 dagar i sträck. Jag var i alla fall inte värst med att göra av med pengar, vissa av oss gjorde av med flera tusen på enbart mat och alkohol. Frida satt där och funderade över vart hennes pengar tagit vägen när hon bara hade 50 kr kvar.. detsamma undrade jag när jag skulle ta ut pengar och var helt säker på att jag hade minst 800 men inte ens kunde ta ut 200.

Nu ringde farfar och sa att han var framme så jag får skriva mer sen för nu ska jag och Johanna till Brämmen och bada!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0