They shoot horses, don't they?

Hej hopp!

I morse vaknade jag av att Linn frågade vad klockan var, då var klockan kvart i tio. Jag skulle ställt klockan åt henne tio i nio och  jag själv skulle gått upp vid nio men inte fasen ville min mobil ringa då inte. Då jag kommit sent alldeles för mycket den senaste tiden så fick jag lite panik. Gjorde mig klar sedan fick mamma skjutsa oss till skolan. Väl där så fick jag gå upp till 400 för att ha historia, fan vad jag älskar de där trapporna.. eller inte. På historian fick vi ett papper av Torsten, på pappret var det en massa frågor som jag inte förstod ett piss av men han tyckte tydligen att vi skulle kunna svaren på dem. Jag kunde faktiskt svaret på en av frågorna och det var mellan vilka årtal som vikingatiden varade. Som tur var skulle vi inte lämna in svaren på frågorna utan han gick igenom dem så NU kan jag svaren på dem i alla fall.

På vår teaterlektion idag fick vi se filmen "They shoot horses, don't they?". Det är den pjäsen vi ska sätta upp till våren fast då kommer den heta "Maratondansen". Vi såg en timme av filmen och jag var nära att avlida, uuuusch vad tråkig den var! Pjäsen verkar mycket bättre, visserligen har vi bara läst igenom manuset ett par gånger och börjar repa första akten men jag hoppas att vår pjäs blir mer underhållande än filmen.

Efter teatern så hade vi vår älskade tretimmars bildlektion på Borgis. Som tur var så fick vi sluta tidigare. Jag, Johanna och Cissi gick runt på stan ett tag, kvart över fem hade jag klipptid och efter det åkte jag hem. Nu sitter jag här och somnar snart över datorn. Jag väntar på svar från Julia om vi ska ses något ikväll, om vi inte ska det så tänker jag tvätta av mig sminket, dra på mig mjukiskläder och mysa i min säng resten av kvällen!

Nu ska jag ner och se till att få lite kläder tvättade, hejdåhejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0